homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Parul-31

#571 2011-06-09 18:47:44

denise_dd
Full member
Inregistrat: 2011-04-17
Site

Re: parul

Asa e . Sunt sigura ca e foarte greu de intretinut. Eu il am cam tot asa , aproape sub omoplati . Asa zic si eu

#572 2011-06-09 20:55:06

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

@ Ragna: e posibil sa iti cada parul si din cauza ca il tii strans in coada, nu e recomandat. lasa-l sa respire. smile

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#573 2011-06-09 22:08:48

Ragnarokum
Full member
Inregistrat: 2010-04-27

daca-l las pe spate... il trage in jos de la radacina si sta lipit de cap... mi-e frica sa ma tund din cauza c-am sa regret.... chit ca toata lumea imi recomanda... mai ales ca am vreo 20 cm tociti.... eh.. asta e big_smile.. la toamna!

Iubirea e un sentiment inferior care ne degradeaza, facandu-ne a fi vulnerabili tuturor factorilor externi. Devii imoral, ireconciliabil, inexistent.

#574 2011-06-09 23:37:09

denise_dd
Full member
Inregistrat: 2011-04-17
Site

Mai bine sa fie el sanatos , asa am zis si eu , in legatura cu lungimea, dar acum tai din el cam 3 degete si asa o sa ajung sa numai am niciun varfulet tocat . Acum mi-ar mai trebui taiate inca 3 degete.

#575 2011-06-10 10:06:33

dianah
Sr. member
De la: Zalau
Inregistrat: 2009-02-09
Site

Emm a scris:

am citit ca si voua va cade parul neutral si mie mi-a cazut ingrozitor cam la 1 luna de tratament cu solutia regeneratoare cu petroleum de la gerovital. nu spun ca din cauza ei pt ca nu stiu daca e asa neutral. am renuntat sa mai bag placa/uscatorul in el, am dat o fuga pana la farmacie si mi-am luat samponul Klorane cu chinina (sper sa nu gresesc) si complex de vit.b. daca la inceput doar simplul fapt ca-mi treceam mana prin el si ramaneam cu 1 pumn de fire de par, acum nu mai am probleme. neutral ma gandesc ca o fi si din cauza stresului cu bac-ul si din cauza ca l-am agresat in ultimul an destul de rau. sunt multumita de sampon si il recomand. smile sper sa nu se considere reclama neutral

Si eu am observat ca de cand folosesc solutia de la gerovital a inceput sa cada cu pumnii,dar nu m-am gandit ca ar putea fi de la ea.Mi-am luat acum sapun lichid si chelstop de la hofigal,sper sa vad ceva  schimbari,ca sunt diaperata.Am mai avut rezultate bune cu sapunul si chelstopul.

5 Octombrie 2012 a venit pe lume minunea noastra hjarta
Larisa Ema,mami si tati te iubesc pana la cer si inapoi!!!

Publicitate

loading...

#576 2011-06-10 12:07:42

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

eu am folosit ulei din germeni de grau cand imi cadea parul .... si imi cadea suvite, suvite ; nu mi-a mai cazut parul de la el . La mine rezultatele s-au vazut dupa ce am dat prima oara, il aplic ca pe cel de ulei de masilie si stau cu el pe par cam 3-4 ore singura problema e ca cam aspreste parul dar asta se rezolva cu balsam de par . Mie mi-a facut bine, acum am mai bine de 2 luni in care nu am mai folosit si parul imi cade normal.

#577 2011-06-10 12:38:41

dianah
Sr. member
De la: Zalau
Inregistrat: 2009-02-09
Site

cat timp ai folosit uleiul din germeni de grau?

5 Octombrie 2012 a venit pe lume minunea noastra hjarta
Larisa Ema,mami si tati te iubesc pana la cer si inapoi!!!

#578 2011-06-10 13:11:09

cornflower
Hero member

il dadeam o data pe saptamana , si l-am folosit de 5 ori ... rezultate am vazut de la a 2 -a aplicare, Acum vreau sa imi iau iar , pentru ca imi cade cand ma pieptan ... dar nu stiu daca cade pentru ca are parul o problema sau de la peria pe care o  am acum , care de altfel cam rupe parul sad
le: cand spun rezultate ma refer in acest post cand nu mi-a mai cazut parul cand dadeam cu mana prin el , dupa prima utilizare de la 10-15 fire atunci cand imi bagam mana prin par au inceput sa cad 3-4 fire, dupa a 2-a doar daca treceam pana prin el foarte mult (6-7 ori) imi cadea cate un fir

Ultima oara a fost editat de cornflower (2011-06-10 13:16:14)

#579 2011-06-10 13:17:29

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

Eu mai folosesc sampon cu cofeina Alpecin si lotiune forte contra caderii parului de la Elmiplant.Oricum primavara de obicei parul mai cade(normal ar fi nu prea mult) asa ca probabil la unele dintre voi caderea va inceta de la sine.

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#580 2011-06-10 21:38:55

emmerich
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-27

cornflower a scris:

il dadeam o data pe saptamana , si l-am folosit de 5 ori ... rezultate am vazut de la a 2 -a aplicare, Acum vreau sa imi iau iar , pentru ca imi cade cand ma pieptan ... dar nu stiu daca cade pentru ca are parul o problema sau de la peria pe care o  am acum , care de altfel cam rupe parul sad
le: cand spun rezultate ma refer in acest post cand nu mi-a mai cazut parul cand dadeam cu mana prin el , dupa prima utilizare de la 10-15 fire atunci cand imi bagam mana prin par au inceput sa cad 3-4 fire, dupa a 2-a doar daca treceam pana prin el foarte mult (6-7 ori) imi cadea cate un fir

cam cat costa uleiul din germeni de grau?  tummenupp

#581 2011-06-10 22:15:32

cornflower
Hero member

ceva de genul 10-15 lei , mie mi-a ajuns o sticluta pentru 5 utilizari  ...

#582 2011-06-11 16:30:42

emmerich
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-27

aha.....multumesc!

#583 2011-06-13 10:15:48

Emm
Hero member
De la: mama de acasa
Inregistrat: 2009-02-05

eu sunt tot mai multumita de samponul Klorane hjarta nu-mi mai cade parul, il lasa moale si stralucitor si se aranjeaza si bine lol cam scumpicel pt buzunarul meu, dar nu mai renunt la el big_smile . ma bucur enorm ca nu-mi mai cade hjarta
cora, la tine nu e bine deloc neutral iti cade prea mult... ai incercat sa renunti la uleiuri ? fa-ti niste analize, ia vitamine si foloseste un sampon bun pt caderea parului, cere-le un sfat fetelor de la farmacie si nu mai folosi uscatorul o perioada. eu una am renuntat la tot: uscator, placa, ondulator... etc. nimic nu mai folosesc de teama sa nu raman cheala neutral

Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way

#584 2011-06-13 10:41:18

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

nu vreau sa renunt la uleiuri pentru ca doar asa as tine in frau varfurile despicate. totusi nu cred sa fie ele problema .... sunt uleiuri ce naiba nustiu mai naturale decat orice prostie de sampon sau tratament pentru caderea parului.

analize mi-am facut acum 2 saptamani la firma, sunt perfect sanatoasa, nici o carenta.

sampoanele pentru caderea parului, in opinia mea, sunt apa de ploaie, sunt scumpe si nu ajuta la nimic. asta mi-a zis si dermatologul la care a fost gagicamiu cand i-a inceput chelirea si l-am intrebat despre produsele de pe piata
atunci m-am interesat si eu de toate prostioarele care ni se vand in farmacie.

nu e prima data cand imi cade parul si sigur nu va fi ultima. la vremea lor am incercat cam toate marcile, toate m-au dus la aceeasi concluzie, nu sunt bune decat la stors de bani. klorane am folosit si eu, si alopecin, si vichy...

nu renunt la uscator. nu cred ca exista femeie pe lumea asta care vrea sa arate bine si care accepta un par lipit de cap, fara forma. am si breton, ce sa fac, sa il lipesc de cap?

fara uscator eu sunt moarta, mai bine ma tund la 1 cm decat sa renunt la uscator sau da, aleg sa fiu cheala si sa port peruca, decat sa imi port cu mandrie parul meu natural "aranjat" all naturel deplorabil.
si pana la  urma sa fim seriosi, uscatorul duce la varfuri despicate, degradare, nu la cadere.

sunt sigura ca o explicatie exista pe undeva si o voi descoperi pana la urma.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#585 2011-06-13 11:33:52

chryss-tina
Full member
Inregistrat: 2010-07-21

Cu gaz mai dai? am scris si eu cu cateva pagini in urma ca a inceput sa-mi cada parul foarte rau,asa cum iti cade si tie,dupa ce am folosit de 2-3 ori gazul.Am renuntat la el si parca nu mai cade atat de mult.

I don't want a perfect life, I want a happy life  hjarta

Cea mai fericita mamica de gemenasi!   bebic  bebic

#586 2011-06-13 12:42:42

coraline
Addicted member

nu ma mai dau, de fapt ieri m-am spalat si nu m-am mai dat. sa stii ca la gaz ma gandesc si eu. astazi chiar mi-a cazut mai putin, nu mai eram peria plina. e posibil ca scalpul sa fii avut de suferit si de aceea sa cada parul mai mult. culmea insa tre sa ma vopsesc, aparent a crescut mult mai rapid. ironia sortii tongue

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#587 2011-06-13 13:27:34

chryss-tina
Full member
Inregistrat: 2010-07-21

Da,e aiurea.si eu vreau sa mai creasca pentru imi creste foarte greu,dar nu-mi convine sa cada asa mult.Era groaznic la dus.Ma umpleam de par si dimineata iar gaseam perna,patul plin de par.Ma gandeam ca o sa ajung cheala cesafac .Fa o pauza de la gaz de cateva saptamani ca sa-si revina scalpul si apoi incearca iar sa vezi daca tot la fel cade.

I don't want a perfect life, I want a happy life  hjarta

Cea mai fericita mamica de gemenasi!   bebic  bebic

#588 2011-06-13 13:35:10

coraline
Addicted member

da da, exact asa si la mine, si brusc, dintr-o data. ma gadila parul, il gaseam pe sub bluza, pe maini. dadeam cu dusul prin el si curgea. ma gandeam ca ori e de la stres, alimentatie ca trec printr-o perioada mai nashpa cu slujba, cu mancarea, ori e la gaz, ca fix in perioada aia l-am schimbat cu unul de tara care posibil sa fi fie mai tare.
fac pauza si vad. daca insa este de la el..e pacat sad

#589 2011-06-13 13:37:25

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

vreau sa imi cumpar placa de par, ce produse ar trebui sa folosesc ca sa nu imi ard parul?

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.