|
Nu esti logat.
Parul-31#571 2011-06-09 18:47:44#572 2011-06-09 20:55:06
Re: parul@ Ragna: e posibil sa iti cada parul si din cauza ca il tii strans in coada, nu e recomandat. lasa-l sa respire. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #573 2011-06-09 22:08:48
Re: paruldaca-l las pe spate... il trage in jos de la radacina si sta lipit de cap... mi-e frica sa ma tund din cauza c-am sa regret.... chit ca toata lumea imi recomanda... mai ales ca am vreo 20 cm tociti.... eh.. asta e .. la toamna! Iubirea e un sentiment inferior care ne degradeaza, facandu-ne a fi vulnerabili tuturor factorilor externi. Devii imoral, ireconciliabil, inexistent. Offline #574 2011-06-09 23:37:09#575 2011-06-10 10:06:33Re: parul
Si eu am observat ca de cand folosesc solutia de la gerovital a inceput sa cada cu pumnii,dar nu m-am gandit ca ar putea fi de la ea.Mi-am luat acum sapun lichid si chelstop de la hofigal,sper sa vad ceva schimbari,ca sunt diaperata.Am mai avut rezultate bune cu sapunul si chelstopul. 5 Octombrie 2012 a venit pe lume minunea noastra Larisa Ema,mami si tati te iubesc pana la cer si inapoi!!! Offline Publicitateloading...
#576 2011-06-10 12:07:42
Re: paruleu am folosit ulei din germeni de grau cand imi cadea parul .... si imi cadea suvite, suvite ; nu mi-a mai cazut parul de la el . La mine rezultatele s-au vazut dupa ce am dat prima oara, il aplic ca pe cel de ulei de masilie si stau cu el pe par cam 3-4 ore singura problema e ca cam aspreste parul dar asta se rezolva cu balsam de par . Mie mi-a facut bine, acum am mai bine de 2 luni in care nu am mai folosit si parul imi cade normal. Offline #577 2011-06-10 12:38:41#578 2011-06-10 13:11:09
Re: parulil dadeam o data pe saptamana , si l-am folosit de 5 ori ... rezultate am vazut de la a 2 -a aplicare, Acum vreau sa imi iau iar , pentru ca imi cade cand ma pieptan ... dar nu stiu daca cade pentru ca are parul o problema sau de la peria pe care o am acum , care de altfel cam rupe parul Ultima oara a fost editat de cornflower (2011-06-10 13:16:14) Offline #579 2011-06-10 13:17:29
Re: parulEu mai folosesc sampon cu cofeina Alpecin si lotiune forte contra caderii parului de la Elmiplant.Oricum primavara de obicei parul mai cade(normal ar fi nu prea mult) asa ca probabil la unele dintre voi caderea va inceta de la sine. •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #580 2011-06-10 21:38:55
Re: parul
cam cat costa uleiul din germeni de grau? Offline #581 2011-06-10 22:15:32
Re: parulceva de genul 10-15 lei , mie mi-a ajuns o sticluta pentru 5 utilizari ... Offline #583 2011-06-13 10:15:48
Re: paruleu sunt tot mai multumita de samponul Klorane nu-mi mai cade parul, il lasa moale si stralucitor si se aranjeaza si bine cam scumpicel pt buzunarul meu, dar nu mai renunt la el . ma bucur enorm ca nu-mi mai cade Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline #584 2011-06-13 10:41:18
Re: parulnu vreau sa renunt la uleiuri pentru ca doar asa as tine in frau varfurile despicate. totusi nu cred sa fie ele problema .... sunt uleiuri ce naiba mai naturale decat orice prostie de sampon sau tratament pentru caderea parului. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #585 2011-06-13 11:33:52
Re: parulCu gaz mai dai? am scris si eu cu cateva pagini in urma ca a inceput sa-mi cada parul foarte rau,asa cum iti cade si tie,dupa ce am folosit de 2-3 ori gazul.Am renuntat la el si parca nu mai cade atat de mult. I don't want a perfect life, I want a happy life Cea mai fericita mamica de gemenasi! Offline #586 2011-06-13 12:42:42
Re: parulnu ma mai dau, de fapt ieri m-am spalat si nu m-am mai dat. sa stii ca la gaz ma gandesc si eu. astazi chiar mi-a cazut mai putin, nu mai eram peria plina. e posibil ca scalpul sa fii avut de suferit si de aceea sa cada parul mai mult. culmea insa tre sa ma vopsesc, aparent a crescut mult mai rapid. ironia sortii Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #587 2011-06-13 13:27:34
Re: parulDa,e aiurea.si eu vreau sa mai creasca pentru imi creste foarte greu,dar nu-mi convine sa cada asa mult.Era groaznic la dus.Ma umpleam de par si dimineata iar gaseam perna,patul plin de par.Ma gandeam ca o sa ajung cheala .Fa o pauza de la gaz de cateva saptamani ca sa-si revina scalpul si apoi incearca iar sa vezi daca tot la fel cade. I don't want a perfect life, I want a happy life Cea mai fericita mamica de gemenasi! Offline #588 2011-06-13 13:35:10
Re: parulda da, exact asa si la mine, si brusc, dintr-o data. ma gadila parul, il gaseam pe sub bluza, pe maini. dadeam cu dusul prin el si curgea. ma gandeam ca ori e de la stres, alimentatie ca trec printr-o perioada mai nashpa cu slujba, cu mancarea, ori e la gaz, ca fix in perioada aia l-am schimbat cu unul de tara care posibil sa fi fie mai tare. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #589 2011-06-13 13:37:25
Re: parulvreau sa imi cumpar placa de par, ce produse ar trebui sa folosesc ca sa nu imi ard parul? iubesc si sunt iubita Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|