|
Nu esti logat.
Parul-35#647 2011-06-29 20:38:02
Re: parulAla e si pt par, Cora? Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #648 2011-06-29 20:39:46
Re: parulCred ca am mai spus pe undeva de pastilele Revalid. Eu tocmai am terminat cutia,sunt exceptionale,nu mai imi pica parul,s-au intarit unghiile si nici nu m-am ingrasat Offline #649 2011-06-29 20:42:04
Re: parulEu intotdeauma m-am intrebat de unde stiu pastilele astea sa actioneze numai asupra parului de pe cap, nu si a celui de pe corp? Mi-ar fi frica sa nu ma trezesc cu o ditamai blana pe maini si pe picioare ca si asa am destula... Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #650 2011-06-29 20:42:15
Re: parulkath aparent este a fost chiar grozav pentru par. nu stiu pentru vergeturi ca de mult nu mai bag eu bani in ele Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #651 2011-06-29 20:44:47
Re: parulkath,dar in prospectul pastilelor nu scrie ca firele de par se inmultesc sau regenereaza(ba chiar se subliniaz faptul ca nu regenereaza;regenerarea vine in mod natural,nu de la pastile),ele doar intaresc firul de par. Offline Publicitateloading...
#652 2011-06-29 20:58:03
Re: parulAha, deci nu mi-ar face parul de pe picioare mai des, ci doar mai bine infipt in piele. Asa, sa ma doara mai rau cand ma epilez Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #653 2011-06-29 21:04:33
Re: parul
amesteci uliul de germeni, cu ricin si vitamina a? ce cantitati?incerc orice numaqi sa nu imi mai cada.desi simt ca imi vad pielea capului la orizont Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #655 2011-06-29 21:11:27
Re: parulpai eu pun jumatate de sticluta de ricin, una de vitamina A si la ochi pun pe cel de germeni de grau, cat sa imi ajunga pentru tot capul, dupa atata timp stiu la ochi cantitatile amestec bine si aplic cu degetele, asa si masez bine. stau 2 ore cu prosopul in cap, o data pe saptamana. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #656 2011-06-29 21:17:47
Re: parulsi amestecul asta de jumatate+una de vit A +ulei il folosesti doar o singura data,nu? Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #657 2011-06-29 21:24:51
Re: parulpai da....insa daca mai ramane, cateodata mai torn acolo cat cuprinde, il torn in sticluta si ramane pentru data viitoare. sau il poti pune pe lungime, la varfuri. eu pe lungime pun ulei de masline de exemplu. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #658 2011-06-29 21:26:26
Re: parulmultam cora,o sa incerc si asta.chiar nu mai am nimic de pierdut.incerc orice Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #659 2011-06-29 21:30:40
Re: parulcu placere ramona o sa vezi ca va fi bine, si eu mai ramasesem cu o mana de par in cap, era vai de steaua lui dupa o cura de slabire. atunci am descoperit uleiul de ricin si vitamina A, asa am reusit sa il pun pe picioare, acum e lung si stufos. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #660 2011-06-29 21:34:43
Re: parulce dor imi e si mie de pufuletul meu pana si ala a cam cazut Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #661 2011-06-29 21:55:32
Re: parulda, e la sticluta. o gasesti la farmacii, e 3 lei. eu numai cu ele 2 impreuna am avut rezultate, doar cu uleiul de ricin simplu parca nu am avut cine stie ce Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #662 2011-06-30 14:04:14
Re: parulnu am gasit ulei din germeni de grau Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #663 2011-06-30 15:12:50
Re: parululeiul de masline doar pe lungime, nu amestecat cu celelalte. Offline #664 2011-06-30 15:15:15
Re: parulsustin folosirea de ulei de ricin si vit. A. din cate mi-a spus o farmacista si B-urile ar fi bune de adaugat. Offline #665 2011-06-30 15:35:37
Re: parulaha,deci nu mai pun ulei de masline.am pus-o pe mama sa caute ulei din germeni.poate are mai mult noroc si diseara aplic si eu tratamentul Ultima oara a fost editat de rrammonna (2011-06-30 16:21:01) Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|