|
Nu esti logat.
Parul-36#666 2011-06-30 16:32:34#667 2011-06-30 16:35:26
Re: parulda, e ca un ulei si ea. se vinde la sticlute mici, in farmacii. dar trebuie sa specifici ca vrei la sticluta, ca sunt si pastile. Ultima oara a fost editat de anca90 (2011-06-30 16:36:28) Offline #668 2011-06-30 16:36:09
Re: parulda,e lichida .am dat 2.5 lei pe o sticluta mica Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #669 2011-06-30 16:36:59
Re: parulnu cred ca risti nimic, rrammonna. si eu la fel am facut. sa incerci sa pastrezi proportiile, ochiometric. Ultima oara a fost editat de anca90 (2011-06-30 16:37:30) Offline #670 2011-06-30 17:07:34
Re: parulgata,am aplicat tratamentul sper sa rezist 2 ore in cele din urma l-am facut ochiometric Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline Publicitateloading...
#671 2011-06-30 17:46:08
Re: paruladevarul e ca si mie imi cadea mult cand masam ca sa ajunga uleiul la radacini (desi eu zic ca nu eram agresiva); asta e unul din motivele pt care m-am lasat pagubasa. asta si lenea . Offline #672 2011-06-30 20:07:32
Re: parulo sa vezi cu timpul ca nu va mai cadea cand masezi. sa se inzdraveneasca putin. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #673 2011-06-30 20:13:21
Re: parulfetelor, stiti cumva ce sa fac sa accelerez cresterea parului ? m`a pus naiba sa`mi fac breton si nu stiu cum sa fac sa creasca mai repede Tot raul e spre bine Zambim si noi azi? Offline #674 2011-06-30 20:17:59
Re: parulrse de as stii, ce bine ar fi cica uleiul de ricin, gazul si vitaminele sunt bune. acum...fiecare cu parul lui. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #675 2011-06-30 20:42:30#676 2011-06-30 20:47:44
Re: parulaaa pai e simplu, gliss pentru varfuri despicate pana acum aveam spray-ul si era bun de nimic. l-am inlocuit cu un balsam leave in si am luat si balsamul normal tot din aceeasi gama, cea galbena. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #677 2011-06-30 20:53:16
Re: parulmi-a cazut iar o groaza de par Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #678 2011-06-30 20:56:03
Re: parulrramona, ai putina rabdare, a trecut prin multe aparent. incearca viaderm, eventual impreuna cu vitamine's for the hair de la nature's bounty. Ultima oara a fost editat de coraline (2011-06-30 20:57:50) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #679 2011-06-30 20:59:12
Re: parulcora,mie imi cade pe sistem nervos si iau si un tratament cam agresiv.cel mai probabil e efect al pastilelor stiu ca nu apar rezultate peste noapte,dar oricat................ Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #680 2011-06-30 21:03:51
Re: parulrramona, eu in perioada aia slabisem 10kg intr-o luna, ma despartisem de gagicamiu, eram o epava. cadeau hainele de pe mine, luam calmante si psihic eram la pamant. tot ce iti pot recomanda e sa incerci in continuare. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #681 2011-06-30 21:08:29
Re: parulazi nici nu am simtit cat am stat 2 ore cu el pe par ,am avut putina treaba. incerc sa ma calmez si sa ma gandesc ca totul va fi bine,dar probabil si tu,nu mai vedeai nicio speranta la inceput mi-e groaza cand vad atata par si cand il pieptan,si cand stau in pat,pe haine,chiar si cand merg pe strada simt ca il las in urma............. Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #682 2011-06-30 21:11:15
Re: parulda, si eu credeam ca l-am pierdut de tot, la tample aveam deja goluri. il simteam pe maini cum ma gadila, pe spate, in sutien si mai ales pe parchet, cand dadeam si in casa cu mopul adunam o multime de par. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #683 2011-06-30 21:14:24
Re: parulaveam prostul obicei sa frec parul in prosop.aveam eu impresia ca asa il usuc:mare prostie.la mine se alege numai suvite dupa ce scot prosopul Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #684 2011-06-30 21:17:04
Re: parulnu il freca, ca sil distrugi. lasa prosopul in cap sa absoarbe toata apa. daca nu e problema, lasa-l sa se usuce liber ia-ti o perie de lemn, nu din plastic sau metal, ca si alea smulg firele de par. nu il pieptana cand e ud, decat maaaxim cu un pieptene cu dinti mari si rari. nu da cu peria in el cand e ud, daca vrei sa il coafezi, usuca-l in proportie de 80% si apoi pui si peria, cand e ud e muult mai fragil. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|