|
Nu esti logat.
Parul-38#704 2011-07-01 16:48:27
Re: parulo sa incerc. multumesc pt sfat Offline #705 2011-07-01 17:44:14
Re: paruldeci azi toata ziua am stat sa ma curat de par............simt ca intru in depresie din cauza asta Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #706 2011-07-01 17:47:49
Re: parulnu stiu daca ai mai zis, la dermatolog ai fost? nu e normal sa cada mult imediat dupa ce l-ai spalat . Offline #707 2011-07-01 17:52:55
Re: parulam fost anca,mi-a dat niste rahaturi si a zis sa revin peste o luna dar degeaba,tot imi cade ingrozitor de rau.s-a rarit in ultimul hal Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #708 2011-07-01 18:09:53
Re: parulramona,rabdare,am trecut si eu prin asta si eram f aproape de depresie,linisteste-te,fa-ti masti acasa,incearca sampoane pentru caderea parului si se va rezolva,doar nu te mai stresa ca si stresul contribuie f mult la caderea parului. Offline Publicitateloading...
#709 2011-07-01 18:17:20
Re: parulmie mi se pare suspect ca imi cad si firisoarele alea scurte care cresc pe dedesubt Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #710 2011-07-01 20:38:42
Re: parulramo, probabil nu te-ai spalat bine, mie imi trebuie 3 spalari ca sa fie curat, insa altii au avut nevoie si de mai mult. nu ai pus prea mult ulei, ai spalat prea putin. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #711 2011-07-01 20:42:15
Re: parulnu pot sa nu ma stresez,fetelor.................vad cum pe zi ce trece,se rareste tot mai tare Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #712 2011-07-01 20:43:22
Re: parulpai daca ramane murdar, din cauza murdariei se ingreuneaza si pica. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #713 2011-07-01 20:45:30
Re: parulde cam o luna a inceput.cred ca din cauza stresului,oboselii,tratamentului agresiv pe care l-am tot luat,si inca il iau,plus problemele de zi cu zi...........dermatologul a zis ca e din cauza unei anume meedicament pe care il iau dar acum ce sa fac,ca nici la pastile nu pot renunta Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #714 2011-07-02 16:08:58
Re: parulare ceva daca in loc de o sticluta de vit A pun jumatate?+juma` de ricin Offline #715 2011-07-02 16:53:43
Re: paruln-are nimic, folosesti cat ai nevoie. mie daca imi ramane pastrez pentru data viitoare. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #716 2011-07-02 16:57:30
Re: parulcitisem in urma ca e nevoie de o sticla intreaga de vit a si doar de juma` de ricin, de asta nu stiam cum sa fac.. Offline #717 2011-07-02 17:00:21
Re: paruleu una pun o sticla din fiecare. dar de multe ori mai imi ramane pui cat ai tu nevoie, e posibil sa mai adaugi dupa sa iti ajunga Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #719 2011-07-02 17:22:15
Re: parulcat costa toata treaba? daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #720 2011-07-02 17:25:21
Re: parululeiul de ricin 3 lei...vitamina A tot 3 lei. cel de germeni e 10 lei, dar sticla e net mai mare. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #721 2011-07-02 17:32:46
Re: parulsuper credeam ca e vreo 10-15 lei o sticla din aia; la salariu imi iau sa-mi ajunga o luna daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #722 2011-07-02 17:37:17
Re: paruleu pun pe el uscat, murdar mai precis ma spal de 2 ori pe saptamana, sambata si miercuri, in fiecare sambata dimineata imi pun ulei si apoi ma spal. nu stau sa ma spal, sa il usuc, sa fac sa dreg.... prea complicat Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|