|
Nu esti logat.
Parul-51#951 2011-08-02 20:37:42
Re: parulMi-a venit si mie cheful sa-mi pun bigudiuri desi stiuc a mie nu mi-ar iesi deloc "Sex relieves tension - love causes it." ~Woody Allen Offline #952 2011-08-02 20:45:08
Re: parulTi le recomand pe cele cu scai. Mie mi se par cele mai sigure pentru reusita. Offline #953 2011-08-02 20:47:31
Re: parulAm cu scai, nu le-am folosit prea mult pt ca aveam impresia ca se intind buclele atunci cand le dau jos. Eu mai am un tip de bigudiuri cu un soi de clips... O sa merg la ma spal pe cap si cred ca imi pun si eu. Ultima oara a fost editat de Chamomile (2011-08-02 20:53:21) "Sex relieves tension - love causes it." ~Woody Allen Offline #954 2011-08-02 20:51:36
Re: parulmie parca nu mai imi cade atat de tare de cand folosesc tinctura si tonicul de ardei iute, de fapt parca si-a revenit la normal. am observat inclusiv la gratarul de la cada, ca nu se mai infunda atat de repede si nici cand ma usuc nu mai adun atat de mult. oricum o sa continui pana termin sticluta si flaconul, ca nu stica. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #955 2011-08-02 21:53:10
Re: parulChamomile, asa arata ale mele: http://beauty-hair.ro/magazin/images/76163.jpg Nu se desfac buclele cand le dai jos, daca ai grija. Eu cand le scot, rasucesc asa in jos, sub forma de spirala, nu trag de el pur si simplu. Si ramane bucla exact asa cum vezi mai sus. Si dupa ce dau jos fiecare bigudiu, imi dau pe degete cu putin fixativ si fixez buclele. Offline Publicitateloading...
#957 2011-08-02 22:16:12
Re: parulMultumesc, zi ptiu, ptiu, ca daca se deoache, stiu pe cine sa caut. Offline #958 2011-08-03 11:57:02
Re: parulcora,eu am ceva timp de cand tot caut sa gasesc problema am fost la dermato,am facut analize de sange,am luat vitamine,am facut de toate. nu am stat degeaba Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #959 2011-08-03 12:26:02
Re: parulcora de cand folosesc spray-ul de par care mi l-ai recomandat nu mai am nici o problema cu parul . e foarte matasos si are si stralucire... am o masca placenta de la kallos, face toti banii... mi l-a regenerat...+uleiul din germeni de grau.... nu mai cade chiar asa de rau... in afara de toate astea mi se aranjeaza si mai usor acum si nici nu mi se mai increteste foarte rau...il pieptan cand e ud cu un pieptene de lemn si dupa nu mai am probleme ca nu sta Ne dorim si noi Offline #960 2011-08-08 22:48:59
Re: parulFetelor, cum sa-mi dezobisnuiesc parul din cararea aia centrata si sa-l fac sa stea pe-o parte? Il aranjez, il fixez si dupa el tot la cararea aia pe mijloc se intoarce si ma enerveaza la culme! M-am tuns si nu pot sa-l port cum vreau eu ca el tot pe mijloc se alege! "Sex relieves tension - love causes it." ~Woody Allen Offline #961 2011-08-09 10:03:51
Re: paruldupa ce-l speli, prinde-l cu o clema cat e inca ud pe partea pe care vrei sa stea. poti da cu putina spuma sau gel prin el, daca vrei. usuca-l asa, cu clema/agrafa acolo (ori cu foenul, ori natural). pe urma poti da si cu fixativ daca crezi ca tot nu va sta. Offline #962 2011-08-09 11:42:05
Re: parul
ma bucur foarte tare si eu de cand il folosesc nu mai am probleme vara, e stralucitor eu am si samponul si balsamul din aceeasi gama si imi place ca nici nu zici ca am fost la mare cand le folosesc. pacat ca sunt asa scumpe dar eu le am de 2 ani si le voi mai avea mult timp, ca nu merg asa des la soare, din pacate Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #963 2011-08-09 12:27:01
Re: parulintr-adevar cam scumpe,dar isi merita banii ... am dat chiar mai mult pe tot felul de produse care nu si-au facut treaba bine ... mi-am mai luat masca de par placenta de la kallos si e foarte buna... chiar da rezultate....trebuie sa am grija bine de par mai ales ca vreau sa mi-l deschid in septembrie ... ptr ca vreau sa ma fac un saten deschis...dar prin septembrie ca sa mai creasca pana atunci .. Ne dorim si noi Offline #964 2011-08-09 20:31:13
Re: parulastazi mi-am tuns si eu varfurile, cam 5 luni au trecut, eu zic ca e destul....incepusera sa se despice si sa infloreasca asa ca am rezolvat-o imi place tipul ca stie ce inseamna fraza "doar varfurile" si nu ajung cu parul pana la barbie desi nu pot spune ca in lungime se vede cine stie ce marire din martie pana acum, sincera sa fiu. pe bune parca stagneaza. Ultima oara a fost editat de coraline (2011-08-09 20:33:34) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #965 2011-08-09 20:50:55
Re: parulsi eu vreau sa imi schimb culoarea,dar mi-e f frica de decoloranti sau decapaj Offline #966 2011-08-09 21:03:49
Re: paruleu i-am zis de decapaj, mi-a spus ca o sa imi reziste parul, mi-a aratat si cum a testat, cica am parul suficient de rezistent. na, macar fac ceva bine uleiurile alea saptamanale pacat ca de crescut nu creste...dar macar sanatos sa fie. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #967 2011-08-09 21:07:09
Re: parulcora Offline #968 2011-08-10 00:06:06
Re: parul
Multumesc de sfat, Anca! O sa incerc si asa, sper sa fie asta solutia "Sex relieves tension - love causes it." ~Woody Allen Offline #969 2011-08-10 00:09:23
Re: paruleu mi-am rezolvat altfel problema "schimbatul cararii" dar nu e f comod ce am facut eu. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|