|
Nu esti logat.
Chist ovarian-25#457 2011-10-12 12:16:07
Re: chist ovariante inteleg si e bine sa ceri mai multe pareri inainte de a face operatia. eu nu sunt din bucuresti, dar poate iti recomanda altcineva un dr bun. sa ne tii la curent, sa ne spui ce ai mai aflat si cum procedezi pana la urma. Offline #458 2011-10-12 16:37:44
Re: chist ovarianultima consultatie fu in martie, control clasic, anexita, pap nicolau 2, Offline #459 2011-10-12 16:54:41
Re: chist ovarianof, daca se manifesta asa urat, trebuie sa faci ceva cu el. bafta sa fie bine si sa scapi de problema! Ultima oara a fost editat de anca90 (2011-10-12 16:54:57) Offline #460 2011-10-14 09:22:14
Re: chist ovarianooof, il mai las nitel sa vad cum evolueaza, si-l "ucid", iti multumesc pt ginduri, sa fim sanatoase! Offline #461 2011-10-14 10:28:36
Re: chist ovarianmulta sanatate si tie, sa ne tii la curent ce decizie iei si cum te mai simti. Offline Publicitateloading...
#462 2011-10-14 14:18:35
Re: chist ovarianmultumesc frumos, numai bine iti doresc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Offline #463 2011-11-21 15:55:40
Re: chist ovariansalut.am si eu o intrebare.am fost acum o saptamana la medic,mi a gasit un chist de 44 mm pe ovarul stang.mi a prescris duphaston si anticonceptionale.mi a zis ca o sa mi vina menstruatia dupa ce iau duphaston.am luat 5 zile,cat mi a prescris,si nu mi a venit .trebuie sa ma ingrijorez? Offline #464 2011-11-21 16:00:50
Re: chist ovarianin maxim 10 zile de cand le-ai terminat ar trebui sa-ti vina. daca dupa 10 zile nu vine, e cazul sa-ti contactezi medicul. Offline #465 2011-11-21 16:19:18
Re: chist ovarianmultumesc frumos pt raspuns. m am mai linstit. ultima menstruatie am avut o in sept,de asta si m am dus la medic Offline #466 2011-11-21 16:52:18
Re: chist ovarianam inteles. asa functioneaza duphastonul de regula. abia la cateva zile de la terminarea lui apare menstra. sa ne tii la curent Offline #467 2011-11-21 17:39:10
Re: chist ovarian
revin la ceva timp..s-a spart chistul, am fost operata de urgenta..ma refac destul de greu Sa nu te astepti sa te salut! Offline #468 2011-11-22 12:37:08
Re: chist ovarianinca o intrebare! Offline #469 2011-11-23 21:01:32
Re: chist ovarianmi a venit menstruatia.peste 2 luni tre sa fac o noua eco,sa vad cum se prezinta chisturile.multumesc tuturor pentru info! Offline #470 2011-11-23 23:16:43
Re: chist ovarianbuna seara, m am gandit ca ar fi bine sa stiti si povestea mea.am 27 de ani, in urma cu 4 ani am fost operata de un chist ovarian seros de dimensiunea 8,7/7, tin sa mentionez ca nu luasem anticonceptionale pana atunci.ma rog aveam dureri ca niste sageti si bineintels la contact sexual.operatia am facut/o la spit universitar clasica ditamai taietura dintr un os coxal in celalat, am fost putin traumatizata dar pe parcurs vazand ca cicatricea nu e asa inestetica m am mai calmat.timp de 4 ani am luat anticonceptionale yasmine,cu pauzele care trebuiau facute,pana acum 1 an cand totul a luat/o razna. imi cresteau chisturi de 3 ,4 cm chiar daca luam ancp,schimbandu/le respectiv cu diane 35 , faceam 3 luni trat, imi treceau ,dupa care iar imi dadea yazmin ,de tre ori am facut lucrul asta timp de 1 an,pana cand acum 2 luni exact la implinirea a 4 ani de la prima operatie pe deasupra ancp logest(.ca mi le schimbase normal)mi a venit menstruatia.am fost la dr mi a zis sa le intrrup sa fac o luna pauza dupa care sa incep iar cu yasmine, la control mi a zis ca sunt putin inflamata si sa fac un trat cu supozitoare...bun...va spun ca de fiecare data cand ma duceam la dr faceam si eco tranvaginala.in luna respectiva de pauza aveam dureri in partea dreapta jos asemanatoare cu durearea de chist,ma tot gandeam ca este de la colon nici decum nu mi trecea prin cap ca mi ar iesii dinou chist..durerile persistau asa ca am fost la medic.intradevar aveam un chist de 6/5, speriata am fost la diferiti dr intr/o sapt crescuse la 8/7 cm, m/am resemnat si am facut iar o operatie de data asta la celalat ovar dar laparascopic.am facut operatia la particular cam scump dar a fost ok...pentru ca imi doresc un bebe,am refuzatr sa mai iau ancp.asa ca m/a lasat asa ,prima luna dupa operatie totul bine ,acum a doua luna durere in partea stanga unde am fost operata in urma cu 4 ani...da...am chist de 4/25 cm pe ovarul stang , care nici macar nu mai e intreg luandu/mi jumatate din el in urma operatie,mi a dat utrogestat timp de 10 zile ,sper din tot sufletul sa reactionez la tratament pt ca altfel o sa clachez psihic daca mai fac o operatie nici macar la 3 luni de la ultima.in ceeea ce privesc analizele hormonale totul bine,biopsia de la ultima operatie ok,nu cred ca exista persoana pe lumea asta ca sa si faca toaaate analizele legate de aparatul genital,papanicolau,secretii hpv din 6 in 6 luni si vreau sa va zic ca am, un partener de 5 ani cu care vreau sa am si un bebe.....sincer sunt disperata si nu pot sa cred ca nu sunt competenti dr din tara noastra pentru a0mi gasi si mie cauza....am incercat si tratamente naturiste dar degeaba.... Offline #471 2011-11-24 10:22:16
Re: chist ovarianoff corynica . eu nu stiu ce sa-ti spun pentru ca e intr-adevar ciudat cazul tau. analizele hormonale au fost mai ample sau doar cativa hormoni de baza? intereseaza-te de un endocrinolog bun (chiar si in alt oras), poate reuseste sa descopere cauza. de obicei e hormonala, e ciudat ca ies analizele bune. le-ai repetat la cel putin 2 laboratoare diferite? faptul ca raspundeau la tratamentul hormonal puternic (diane35) ma face sa cred ca totusi din dezechilibre hormonal se formeaza. ai repetat dozarile hormonale in diverse etape ale ciclului? Offline #472 2011-11-24 11:08:41
Re: chist ovarianBuna ziua Ultima oara a fost editat de mihaela dydy (2011-11-24 11:10:43) Offline #473 2011-11-24 11:20:55
Re: chist ovarianrevin cu o intrebare:D m am uitat acu pe rezulatul eco din nou si mi a atras atentia formularea" form. transonica,contur regulat" sapt trecuta nu stiam prea multe despre subiectu asta,si nu m a interesat decat ce mi a zis doc sa fac... acu imi pun tot mai multe intrebari cand vad cate probleme pot sa fie sau sa apara...intrebarea e:la ce se refera formularea respectiva? Ultima oara a fost editat de andra-livia (2011-11-24 11:22:26) Offline #474 2011-11-24 11:32:45
Re: chist ovarianmihaela dydy, nu ai postat la subiectul potrivit, aici se discuta despre chisturi ovariene. poate sa iti intarzie si de la cistita, dar si de la o posibila sarcina. ii acuzi pe parintii tai ca sunt comunisti, dar tu cum te poti numi ca faci sex neprotejat si apoi iti ţ?ţ?ie fundu'? asa comunisti cum sunt, daca ai discuta deschis cu ei, poate ti-ar spune ca inceperea vietii sexuale implica o multime de responsabilitati, pe care se pare ca tu nu ti le asumi. in fine, n-au trecut decat 2 zile de intarziere, deci s-ar putea la fel de bine sa nu fie nimic, sa vina zilele astea. testul de sarcina va fi concludent la 3 saptamani de la ultimul contact sexual neprotejat. Ultima oara a fost editat de anca90 (2011-11-24 11:35:46) Offline #475 2011-11-24 11:36:07
Re: chist ovarianmihaela,nu stiu daca e legatura intre cistita si intarziere,dar crede ma ca ar fi mult mai bn sa incepi sa te protejezi.e bn si pentru linistea ta sufleteasca si unele metode iti regleaza menstruatiile Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|