homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum ar trebui sa fie o fata??

#1 2007-06-18 20:15:21

blackwitch
Full member
De la: constanta (de la mare :X)
Inregistrat: 2007-05-01

cum ar trebui sa fie o fata??

ce atitudine ar trebui sa aiba o fata in zilele astea..ptr a avea de castigat..?sa aiba atitudine de fata cuminte sau de fata rea?:-?

Some dreams just aren't meant to come true..I learned that...

#2 2007-06-18 20:17:35

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

Re: cum ar trebui sa fie o fata??

depinde de situatie

expect the worst , hope for the best!

#3 2007-06-18 20:19:26

blackwitch
Full member

da.intr-o disputa cu parintii e logic ca tre sa fie cuminte..dar cu baietii?big_smile...sau ptr a se impune in fata celolrlate fete?:-?

#4 2007-06-18 20:19:47

tres.malade
Banat
Inregistrat: 2007-05-31

nu este neaparat o lege aici .... cum sunt mai multe tipuri de comportament pt fete, asa si pentru baieti.

unii prefera fetele rele, dure, baietzoase, altii prefera fetele dulci, cu o feminitate reliefata..

in plus... in zilele noastre baietii imprumuta cate ceva de la fete (manelarii poarta roz, rockerii au plete) iar fetele par scurt si haine baietesti.

personal.. eu cred ca mai mult e sa fii cuminte , ca denota feminitate ! e pacat sa te "baietosesti" acum, ca atitudinea asta de fata rea denota de fapt ceva tipic baietilor, adica BARBARIE ! si nu vrem asta ca e scarbos si pute big_smile

edit: si vorba dulce mult aduce , iar cum ti-asterni asa te culci

Ultima oara a fost editat de tres.malade (2007-06-18 20:20:46)

#5 2007-06-18 20:23:47

blackwitch
Full member

dap bine spus big_smile smile

Publicitate

loading...

#6 2007-06-18 20:24:30

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

la mine in oras sunt fitisti care merg in club unde se baga numai house si se imbraca in roz,nu e neaparat de manelisti rozul,lui iubi ii sta super misto in roz tongue

expect the worst , hope for the best!

#7 2007-06-18 20:37:51

tres.malade
Banat

roz bonbon ? o.O la ala ma refeream... cand vad niste frezati decolorati in cap cu o iie roz bonbon decoltata si li se vede stuful de pe piept si lantul de AUleu-ma-tai-n-tabla....moaaa.... neutral

#8 2007-06-18 20:42:06

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

nici mie nu prea imi plac aia cu tricouri roz bonbom..... mai ales k am si eu unu acasa si pana sa-i fi crescut burtica ii statea bine, dar sa-l vezi pe mr. cu burtica + tricou roz + lant de aur gros la gat  mai k imi venea sa ma dau cu capu de pereti

#9 2007-06-18 20:44:30

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

cred ca o fata ar trebui sa fie pus si simplu ea insasi...naturala...sincera...daca e fata buna si se preface ca e rea...pana la urma toata lumea o sa se prinda ca nu e asa...iar daca e fata rea...nu i se va potrivi de nici un fel rolul de fata cuminte big_smile

#10 2007-06-18 22:01:29

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

in ziua de azi cred k se pune mare pret pe adaptabilitate..stiu k am mai zis asta...
  de multe ori merg pe principiul "a lady in the street and a freak in the bed"
   In rest depinde mult de situatie

Poor is the man whose pleasure depends on another

#11 2007-06-19 09:47:09

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

mika a scris:

cred ca o fata ar trebui sa fie pus si simplu ea insasi...naturala...sincera...daca e fata buna si se preface ca e rea...pana la urma toata lumea o sa se prinda ca nu e asa...iar daca e fata rea...nu i se va potrivi de nici un fel rolul de fata cuminte big_smile

subscriu. atunci cand esti naturala..ai o personalitate numai a ta. fie buna, fie rea ....dar te diferentiezi prin ceva

#12 2007-06-19 10:11:57

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

feminitatea e atuul cel mai de pret din puctul meu de vedere.

#13 2007-06-19 10:35:51

tres.malade
Banat

Lelaina a scris:

in ziua de azi cred k se pune mare pret pe adaptabilitate..stiu k am mai zis asta...
  de multe ori merg pe principiul "a lady in the street and a freak in the bed"
   In rest depinde mult de situatie

mai pe romaneshte stiam eu replica:

femeia trebuie sa fie doamna pe strada, gospodina in casa, si c**va in pat smile

#14 2007-06-19 11:07:10

Lelaina
Hero member

la mine se exclude gospodina big_smile

#15 2007-06-19 11:16:54

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

eheh`...eu nu pot sa zic k`s nici cuminte...da` nici rea nu`s...knd ma supara careva... imi bag shi`mi scot shtiu ca nu`i frumos da` ....Ne dom`le.. asta e.. cate odata mai si dau nu cinteaza persoana...altadata...ma mishc delicat smile)vorba cantecului..sunt finutza...nu shtiu depinde de cati nervi am..asha`s..si ..cat despre..dak ma place vreun baiet ...sa ma placa asha` cym sunt yo k nu eu ma bag in seama cu ei smile
hm...chestia cu vulgaritatea cred k e...din cauza varstei, ma refer la injurii , si tot neamu` lor..si..au inceput sa treaca

#16 2007-06-19 11:44:42

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

mika a scris:

asa e big_smile io sunt si fata buna si fata rea.

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#17 2007-06-19 14:30:14

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

o fata tre sa fie ea...diplomata, feminina, sincera,fidela( dupa caz) smile etc etc. ea sa fie in felul ei ,adik originala si cu putin mister.

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#18 2007-06-19 14:46:26

barbara_mori
Hero member
Inregistrat: 2007-02-26

pe seriozitate se punem mare pret in ziua de azi...fiindca sunt multe fete care nu au nici un capatai,ele se distreaza in discoteci,sta cu ala,sta cu ala,dar nu isi dau seama ca se distrug si se vor trezii singure si cu reputatia distrusa....o fata trebuie sa fie serioasa,sa vorbeasca cand trebuie si cat trebuie,sa fie cat de cat sincera(nu sa ii spuna iubitului ei tot sufletul ei,ca nu e bine)fiecare fata trebuie sa detina un pic de mister,sa fie ingrijita,si feminina!sa vorbeasca frumos,ca doamne cat de urat de vede la o fata sa injure.chiar aseara am auzit una pe strada cum il injura pe unu,tare urat ii statea...iar in pat nu trebuie sa fie prea disperata....nu zic sa nu se simta bine,dar sa nu ii arate barbatului ca e disperata dupa sex,chiar daca e asa...pe iubitul meu il excita cand il resping si cand nu las usor....si cred ca asa e cel mai bine,iar chestia asta cred ca intra in categoria feminitate:)iar la ea in bucatarie sa iti fie drag sa intri,si la ea in casa,sa fie curatenie si mancare bine gatita...cred ca orice fata poate sa indeplineasca toate conditiile astea si poate fi o femeie perfecta....parerea mea!

Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste!

#19 2007-06-19 17:05:03

Lelaina
Hero member

barbara_mori a scris:

pe seriozitate se punem mare pret in ziua de azi...fiindca sunt multe fete care nu au nici un capatai,ele se distreaza in discoteci,sta cu ala,sta cu ala,dar nu isi dau seama ca se distrug si se vor trezii singure si cu reputatia distrusa....!

Aici nush dak sunt de acord....adik sunt de parere k poti sa stai si cu mai multi baieti inainte sa te bagi intr-o relatie serioasa,fara sa fi luata de panarama...aici tine si de capacitatea neuronala de a te scoate bine... Si in final ce e asa rau dak n-ai kef de o relatie serioasa si vrei sa experimentezi...dak nu-l intalneam pe bubi.. smile smile numa creierasu meu stie ce as fi facut

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.