|
Nu esti logat.
Cum ar trebui sa fie o fata??-2#20 2007-06-19 18:28:56
Re: cum ar trebui sa fie o fata??
knd am citit asta mi-am adus aminte shi nu m-am putut abtine sa nu zic shi d cei kre purtau (vara trecuta, acuma am vazut k nu s mai poarta) tricouri cu gigolo italiano 800$...hi hi People say I'm crazy, but the voices in my head say I'm not. Offline #21 2007-06-19 18:57:10
aoleo era full tot orasul....si erau chiar nasoale expect the worst , hope for the best! Offline #22 2007-06-19 19:10:13
Re: cum ar trebui sa fie o fata??E o vorba fetele bune ajung in Rai fetele rele ajung unde vor ele.... eu sunt de parere ca e bine sa fi naturala si sa te comporti exact cum e firea ta, dar in anumite momente trbuie sa stii cand sa pui piciorul in prag....eu una incerc sa ma port cu oamenii cum mi-ar placea si mie sa fiu tratata la randul meu de altii. #23 2007-06-19 21:41:50
Re: cum ar trebui sa fie o fata??barbara_mori nu exista femeia perfecta, k eu cred ca si noi k femei ne-am plictisi de noi insene dar barbatii nostrii,de ei ce sa mai zic... Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #24 2007-06-20 10:52:57
Re: cum ar trebui sa fie o fata??o fata ar trebui sa nu vorbeasca urat(mai ales "imi bag.. si imi scot..."sau alte derivate din acestea oribile care nici la un baiat nu stau bine-nici macar iuby dar el e un baiat f calm),sa nu fie certarete,sa nu creada ca totul li se cuvine,ca ele au intotdeauna dreptate,sa nu faca mofturi peste mofturi iubitului mai ales in fata altor prietene/prieteni,sa fie zambitoare(desigur cand e ocazia:)) )hmm,sa stie sa faca ceva dulce de mancare(eu fac familiei si iubitului cam o data pe saptamana)in rest..per total sa fie o fata buna dar cand incepe sa fie calcata in picioare de oricine sau contrazisa si stie ca ea are dreptate(dar sa nu creada ca ea are dreptate totdeauna ci sa fie rationala)atunci sa poata pune pe acel "oricine"la punct prin explicatii,exemple.. Offline Publicitateloading...
#25 2007-06-22 04:41:43
Re: cum ar trebui sa fie o fata??Eu nu stiu sa fac de mancare. Si i-am zis lui iubi...daca vrea mancare sa invete sa faca. Eu stiu doar cartofi prajiti, omleta, ou-ochi, pizza....si vreo 2 prajituri simple. Cu timpul voi invata...dar deocamdata nu prea mananc mancare gatita asa ca nici nu stiu sa gatesc. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #26 2007-06-22 15:36:37
sa aiba o atitudine de fata inteligenta (adica sa se adapteze). Nobody home Offline #27 2007-06-22 16:48:28
Re: cum ar trebui sa fie o fata??din punctu meu de vedere...o fata trebuie sa fie naturala si atat....cine o place trebuie sa o placa sa sa cum este ea , nu cum vrea sa para Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #28 2007-06-22 17:09:22
subscriu Offline #29 2007-06-22 17:12:19
Re: cum ar trebui sa fie o fata??eu zic ca atitudinea tio schibi in functie de situatie si in functie de persoanele din jur dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #30 2009-08-06 20:00:26
Re: cum ar trebui sa fie o fata??sa fie asa cum e ea...dar timiditatea lasata deoparte ca nu aduce nimic bun,in rest cu cat esti sau cel putin pari mai naturala cu atat mai mult vei fi remarcata,apreciata etc Offline #31 2009-08-06 20:04:49
Re: cum ar trebui sa fie o fata??eu spun ca fiecare trebuie sa fie dupa cum ii e personalitatea... eu,de exemplu,recunosc ca sunt o scorpie manipulatoare,incapatanata peste masura si dependenta de control. eu nu voi putea poza niciodata in dragalasa inocenta,timida si pudica. o data pentru ca m-as simti eu falsa,si a2a oara pentru ca ar fi prea batatoare la ochi diferenta pentru ceilalti. Offline #32 2009-08-06 20:05:48
Re: cum ar trebui sa fie o fata??Io cred k ar trebui sa fie tupeista si cu tate mari si sa fie indeajuns de desteapta ca le foloseasca strict in scop persuasiv. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #33 2009-08-06 20:11:39
de unde atata? Offline #34 2009-08-06 20:13:26
Re: cum ar trebui sa fie o fata??naturala... atractia sexuala nu tine de ceea ce face, ci de bagajul ei energetic... iar una inhibata care incearca sa o faca pe "sexy bitch" e la fel de penibila ca una in care pocneste energia sexuala si o face pe mironosita Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #35 2009-08-06 20:30:17
Re: cum ar trebui sa fie o fata??mie nu mi plac fetele care nu au nimic feminin in ele... care nu se machiaza niciodata, ca nu poarta tocuri/rochite niciodata, care vorbesc urat.... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #36 2009-08-06 20:32:32
Re: cum ar trebui sa fie o fata??carmen, una e sa fii feminina si alta e sa te machezi... trust me, n-au absolut nicio legatura. nici mie nu-mi plac genul care o fac pe barbatul in casa, dar stiu o multime de fete care se imbraca sa spunem... baieteste... dar sunt extrem de feminine in manifestare si roiesc barbatii in jurul lor... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #37 2009-08-06 20:39:43
Re: cum ar trebui sa fie o fata??katami, eu m-am referit asa la anumite ocazii nu neaparat zi de zi... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #38 2009-08-06 20:41:26
Re: cum ar trebui sa fie o fata??si eu repet... nu asta le defineste feminitatea (si eu fac parte dintre alea... m-am machiat la nunta mea si imi pare rau - da' nu de asta insist.... ) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|