homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce zodie sunteti?-35

#647 2010-07-21 22:50:03

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Re: Ce zodie sunteti?

Langa persoana potrivita, fiecare lasa aspiratiile astea de libertate exagerata... cu rabdare si vointa se face totul, si slava cerului, dispun de ambele.

#648 2010-07-21 22:53:52

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Eu sunt un taur tipic. Daca s-ar putea sa se faca numai cum zic eu si sa nu trec prin schimbari ar fi perfect, dar asta e, nu ne alegem zodia lol

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#649 2010-07-21 22:59:44

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Wild, da, dar asta in timp. Adica, ma rog, unii isi dau seama SI de alte prioritati mai devreme, altii deloc sau tarziu. Sau tre sa treaca printr-o chestie foarte grava ca sa-si dea seama ca nici libertate si independenta pana in panzele albe nu e buna mereu.

#650 2010-07-21 23:11:08

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Puterea exemplului e cea mai buna... cand faci in asa fel incat sa pui persoana in cauza in anumite situatii in care realizeaza ca nu se poate descurca singur, fara sprijin... lucrurile merg spre bine. Usor-usor il schimb... deja a inteles ca de capul lui nu face prea multe si ca depinde de cineva in multe privinte. A inteles ca trebuie ancorat din mai multe puncte de vedere, ca la modul la care gandeste el, e in stare sa planuiasca o intreaga chestie si sa uite de pasul cel mai important si sa strice tot, pentru ca e ataaaat de neatent si de aerian...si niciodata nu organizeaza, niciodata nu calculeaza nimic... de aia 3/4 din lucrurile facute de el, la un moment dat merg prost. Ca fie nu s-a gandit that far, fie a sarit peste chestii importante din neatentie. Orgoliul (ca pe asta il are...) de multe ori il impiedica sa accepte anumite chestii, desi e constient de ele. Dar in momentele bune, accepta faptul ca totul se face cu mici compromisuri, astfel incat sa se ajunga la un consens si sa fie toata lumea fericita... zic ca e pe drumul cel bun.

#651 2010-07-21 23:22:41

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Rezultat

Compatibilitate
Descrie modul ?n care vă ?nţelegeţi, ?n special din perspectiva vieţii sentimentale.
Raporturi excelente. Colaborare rodnică şi solidă.

Durată relaţie
Exprimă ?nţelegerea dintre 2 persoane pe termen lung. Deseori 2 persoane compatibile nu pot ?ntreţine o relaţie de lungă durată dacă drumurile lor de viaţă nu sunt compatibile. Pe de altă parte, două persoane mai puţin compatibile pot ?ntreţine o bună relaţie dacă drumurile lor de viaţă sunt compatibile.
Din punct de vedere al drumurilor voastre de viaţă, relaţia voastră este bazată pe o bună ?nţelegere şi armonie.

Acum analiza fiecaruia.

Eu:

Personalitate: 
Deţii simţul analizei, ?nclinaţie pentru studii, cultul prieteniei, o buna intuiţie. Ai tendinţa de a fi o fire pesimistă, ?ncăpăţ?nată.
Iubire:     
Deţii sentimente independente şi nu te pierzi ?n detalii. La tine, iubirile şi rupturile se desfăşoară adesea ?ntr-un mod neaşteptat. O legătură durabilă nu este facilitată, dar este posibilă cu un partener care are interese comune cu ale tale şi care ?ţi respectă independenţa. Ceri uneori foarte mult de la partenerul tău.
Muncă:     
Eşti ?n căutare de activităţi independente şi eviţi monotonia sau rutina. Suporţi greu autoritatea altcuiva. Dai dovadă de originalitate şi reuşeşti adesea să te descurci ?n afara soluţiilor banale
Sănătate:     
Punctele tale slabe sunt sistemul nervos şi psihicul.
Drumul de viaţă, comportare a persoanei pe parcursul vieţii, funcţie de potenţialul acesteia
Viaţă de creativitate şi de exprimare. Este un drum de viaţă care favorizează activităţile ce presupun contacte şi relaţii cu ceilalţi. Simbolizează o viaţă agreabilă, o sociabilitate ce comportă puţine obstacole şi oferă posibilitatea unei reuşite destul de rapide (uneori chiar pline de strălucire). Cei care dau dovadă de creativitate, de ingeniozitate şi de elan ?n ceea ce ?ntreprind evoluează ?n mod fericit şi cu succes pe acest drum. Calităţile necesare pentru a accede ?n mod fericit sunt: o fire extravertită, simţul relaţiilor şi al contactelor, precum şi ambiţia (a se vedea personalitatea).

El:

Personalitate:
Te remarci prin răbdare, stabilitate, perseverenţă, spirit organizatoric şi precizie. Ai o anume tendinţă spre rutină, spre ?ncetineală, uneori spre zg?rcenie.
Iubire:
Eşti capabil de sentimente profunde şi stabile, dar foarte puţin demonstrativ. Discreţia, chiar rezerva, ?ţi sunt caracteristice. Eşti totdeauna credincios ?n iubire şi eşti o persoană cu principii.
Munca:
Ai din naştere o aplecare ?nspre muncă. Lumea se poate bizui pe tine, deoarece eşti ordonat şi metodic. Ascensiunea ta este lentă, dar permanentă şi datorezi reuşita unor eforturi asidue.
Sanatate:
Punctele tale slabe sunt sistemul osos, dinţii şi articulaţiile.
Drumul de viaţă, comportare a persoanei pe parcursul vieţii, funcţie de potenţialul acesteia:
Viaţă de evaziune şi de ideal. Este un drum de viaţă care favorizeaza calatoriile: pe cele ale mintii sau ale sufletului, ca şi pe cele care pot fi ?ntreprinse pe planeta noastra. Sunt fagaduite multe ?nt?lniri şi experiente variate. Simbolizeaza cautarea unui ideal sau realizarea unei vocatii. Comporta multe emotii, iar reusita se manifesta adesea ?n mod neprevazut, nu fara piedici şi obstacole. Calitatile necesare pentru a accede ?n mod fericit sunt: ?ntelegerea şi devotamentul, sensibilitatea şi o minte deschisa, precum şi curajul. Uneori trebuie combatuta o anume tendinta la visare sau la iluzii (a se vedea personalitatea).

Ultima oara a fost editat de WildChild11009 (2010-07-21 23:27:36)

Publicitate

loading...

#652 2010-07-21 23:31:16

OmniaVincitAmor
Insomniac member

O mica corectie la el: nu e nici organizat, nici precis, nici perseverent... au contraire. Nu e nici ordonat, nici metodic, ci haotic.

#653 2010-07-21 23:36:57

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

cum e compatibilitate mai mare?
taur cu taur
sau
taur cu fecioara big_smile ?

Ultima oara a fost editat de -=-baby_pink-=- (2010-07-21 23:40:43)

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#654 2010-07-21 23:40:02

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Eu as spune taur-fecioara, ca am incercat ambele variante si mi-a fost mult mai usor sa manipulez fecioara. Dar acum depinde cine pe cine vrea sa manipuleze si cum si cat big_smile

#655 2010-07-22 00:33:09

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Baby, ambele zodii sunt de pamant deci ar trebui sa mearga bine in ambele variante. Taur cu taur e cam multa incapatanare, prea multe coarne lol eu ca fecioara spre exemplu stiu sa mai las si de la mine, exemplele clasice de tauri sunt incornorati rau de tot smile asa ca la conflicte ... te-ncurci in coarne big_smile

Ah, Wild, am uitat sa mentionez un lucru important la varsatori pe care l-ai amintit tu: orgoliuuul. Au cat pentru 10 oameni la un loc! smile Sper sa fie pe drumul cel bun... oricum, inca-i micut de varsta, mai are timp sa dea cu nasul de diverse prin viata si sa-si stabileasca un drum si niste prioritati

#656 2010-07-22 00:45:38

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Daca el are cat pentru 10, eu am cat pentru 15 lol Fac mult mai urat decat el din punctul asta de vedere si apreciez ca suporta big_smile

#657 2010-07-22 08:50:45

Darcy
Sr. member
Inregistrat: 2008-07-11

scorpion ..si sunt fooarte mandra

Cap patrat cu minte-n colturi

#658 2010-07-22 13:18:35

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

Somebody Else a scris:

akisandra a scris:

BabyBlueDoll a scris:

si eu big_smile
subscriu tot big_smile
cu greu suport sa aiba altcineva dreptate,in afara de mine  rotfl

si eu subscriu big_smile

Da vad ca suntem multe "capricoarne" pe aici smile

Me too!   cool

#659 2010-07-22 19:53:51

ianna17
New member
De la: Caransebes
Inregistrat: 2010-06-06

sagetator!

• De-ai privi adânc în ochii mei • Ai vedea ce-nsemni pentru mine • As renunta la toate pentru noi • Nu pentru iubire •

#660 2010-09-17 15:43:35

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

Capricorn

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#661 2010-09-17 16:08:40

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

Pestisori

..be the best ...fuck the rest smile))

#662 2010-09-17 18:46:40

deepsleep
Full member
Inregistrat: 2009-03-19

Tot peshtoaica sunt si eu smile

#663 2010-09-17 19:12:00

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

balanta

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#664 2010-09-19 20:56:35

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

#665 2010-09-19 21:04:08

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

scorpion

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.