homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce zodie sunteti?-36

#666 2010-09-19 22:13:52

Coryenne
Full member
Inregistrat: 2010-08-17

Re: Ce zodie sunteti?

Gemeni
as vrea sa stiu si eu... ati mai intalnit persoane gemeni ? Cum vi s-au parut, ca si comportament, mod de gandire ?smile Multumesc mult, as vrea sa vad daca ma aseman big_smile !

"Am invatat sa merg pe picioarele mele , dupa ce au fost amputate .Pana atunci nu beneficiasem de intelepciunea necesara pentru a le folosi."

#667 2010-09-19 23:10:44

Emm
Hero member
De la: mama de acasa
Inregistrat: 2009-02-05

gemeni si eu! big_smile si mama rotfl2

Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way

#668 2010-09-20 00:14:48

dark_beee
Full member
De la: Oradea
Inregistrat: 2009-01-22

varsator..si culmea e ki mi-e tare frika de apa...sunt k o pisica.... apaaaaa...bleachhh

have a nice day wink

#669 2010-09-20 07:52:32

Soulshard
Banat
Inregistrat: 2010-03-22
Site

gemeni

Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist?
Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta.

#670 2010-09-20 08:08:50

suzanaj
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

lion

Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein)

Publicitate

loading...

#671 2010-09-20 12:31:49

deeadeea21
Hero member
Inregistrat: 2009-02-26

nu stiti, cu cine faceau capricornii triunghi? big_smile

#672 2010-09-20 13:06:25

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

eu sagetator smile

#673 2010-09-20 13:21:36

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

deeadeea21 a scris:

cu Taurul si Fecioara..toate 3 fac parte din acelasi element( pamant)..

si eu tot capricorn sunt! big_smile

#674 2010-09-20 15:02:38

gabriela231
New member
De la: bistrita
Inregistrat: 2010-08-23

inca un scorpion aici happydance

words can't say what love can do rodnar

#675 2010-09-20 17:03:47

deea_si
Full member
Inregistrat: 2008-10-15

varsator

*Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying.
*Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume hjarta
*16.04.13 - cea mai frumoasa zi

#676 2010-09-20 17:12:58

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

sagetator

#677 2010-09-20 17:56:35

vanilleeis
Hero member
Inregistrat: 2010-02-16

si eu sunt sagetatoare storstark

If you take it personal, that's ok! wink

#678 2010-09-20 18:23:19

adina15
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-01-09

ryanna22 a scris:

deeadeea21 a scris:

si eu big_smile va las ceva interesant big_smile

La femeia Capricorn ?n sentimentele ei domneşte ordinea. Deşi pasională nu are destul curaj să-şi declare intenţiile, de aceea trebuie sedusă. Foarte precaută şi retrasă, dacă va căpăta ?ncredere ?n partener ?şi va schimba comportarea, dovedind spirit de iniţiativă.
C?nd se ştie iubită, pluteşte - cum se spune, cu capul ?n nori, dar are destule rezerve să fie cu picioarele pe păm?nt. Natura zodiei sale o determină să fie reţinută. Este ?nsă pregătită pentru a se lăsa admirată şi adorată, dar nici un bărbat nu o va putea stăp?ni total.
Ea ştie ce-şi doreşte de la un bărbat, acesta ?nsă nu va şti niciodată ce g?ndeşte ea. Unii găsesc distanţarea ei ca pe ceva chinuitor, poate şi pentru faptul că-şi ascunde bine sentimentele. Este femeia destinată soţului serios şi gospodar căruia cuv?ntul ?aventură? nu-i spune nimic.
?n realitate comportamentul ei ascunde frica de iubire; pentru că vrea să fie sigură că alesul ei este cel adevărat. Are nevoie de apărare şi siguranţă. Partenerul odată ales, va simţi ?ntreaga ei dragoste. Este deosebit de credincioasă. Pe de altă parte, simte nevoia de a fi iubită şi admirată, de aceea este la ?nceput at?t de distantă şi precaută.
Ea ?ncearcă să evalueze posibilităţile şi riscurile ?nainte de a se lăsa sedusă. Dacă face o greşeală ?n alegerea partenerului, este de obicei o greşeală mare şi va ?ncerca să scoată din aceasta ceva pozitiv. Are răbdare, putere şi rezistenţă.
?n lupta cu viaţă este puternică. Să ne ferim a o răni, pentru că nu uită şi nu iartă. Răzbunarea ei nu are limite. Răm?ne ?ntotdeauna o singuratică independentă şi va persista ?n a-şi conduce singură viaţa.
?ntr-o căsnicie va avea pretenţia la o maşină şi la propriul ei cont bancar. Totuşi ştie să fie femeie şi cunoaşte valoarea frumuseţii. Are un adevărat cult pentru curăţenie, ţinută vestimentară, machiaj, comportare decentă. Multe femei ?i vor cere sfatul ?n aceste domenii.
Foarte calculată, ea va ?ncerca să domine bărbatul şi să se folosească de propriul ei interes. Bărbaţii slabi se simt atraşi puternic de femeia Capricorn. ?n tinereţe este de obicei retrasă, dar cu timpul devine tot mai sigură de sine. ?n general, se căsătoreşte t?rziu, după ce a avut c?teva aventuri, fără să devină ?nsă obiectul sexual al bărbaţilor.
Pasiunea ei este ?nsă at?t de profundă, ?nc?t nu poate fără dragoste. Răm?ne foarte credincioasă partenerului de viaţă. ?şi doreşte un bărbat care să-i satisfacă toate nevoile şi, pentru a fi fericită, trebuie să fie ocupată tot timpul.
De multe ori se va dedica operelor de binefacere. Ia viaţa foarte ?n serios şi este convinsă că are capacitatea de a atinge ţeluri ?nalte, fiindcă mereu ?şi face planuri, pe care le abandonează. Este foarte ambiţioasă şi niciodată mulţumită.
Femeia Capricorn respectă oamenii de succes şi primeşte cu plăcere sfaturi de la ei. ?ng?mfarea ei poate fi uşor ghicită făc?ndu-i complimente: abia atunci devine mai umană. Femeia Capricorn, liniştită şi competentă, nu obţine ?ntotdeauna ce i se cuvine.
Oamenii mai puţin talentaţi o vor depăşi, dar pentru scurt timp, căci răbdarea ei este deosebită.

Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere
Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele......

#679 2010-09-21 13:36:07

valyro
Full member
De la: Tulcea
Inregistrat: 2009-10-16

varsator...vad ca nu prea se vrea zodia asta

http://www.fertilityfriend.com/home/valyro83 bebe Alexandru Gabriel din 8 nov 2013

#680 2010-09-21 13:46:26

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

adina15 a scris:

ryanna22 a scris:

deeadeea21 a scris:

si eu big_smile va las ceva interesant big_smile

La femeia Capricorn ?n sentimentele ei domneşte ordinea. Deşi pasională nu are destul curaj să-şi declare intenţiile, de aceea trebuie sedusă. Foarte precaută şi retrasă, dacă va căpăta ?ncredere ?n partener ?şi va schimba comportarea, dovedind spirit de iniţiativă.
C?nd se ştie iubită, pluteşte - cum se spune, cu capul ?n nori, dar are destule rezerve să fie cu picioarele pe păm?nt. Natura zodiei sale o determină să fie reţinută. Este ?nsă pregătită pentru a se lăsa admirată şi adorată, dar nici un bărbat nu o va putea stăp?ni total.
Ea ştie ce-şi doreşte de la un bărbat, acesta ?nsă nu va şti niciodată ce g?ndeşte ea. Unii găsesc distanţarea ei ca pe ceva chinuitor, poate şi pentru faptul că-şi ascunde bine sentimentele. Este femeia destinată soţului serios şi gospodar căruia cuv?ntul ?aventură? nu-i spune nimic.
?n realitate comportamentul ei ascunde frica de iubire; pentru că vrea să fie sigură că alesul ei este cel adevărat. Are nevoie de apărare şi siguranţă. Partenerul odată ales, va simţi ?ntreaga ei dragoste. Este deosebit de credincioasă. Pe de altă parte, simte nevoia de a fi iubită şi admirată, de aceea este la ?nceput at?t de distantă şi precaută.
Ea ?ncearcă să evalueze posibilităţile şi riscurile ?nainte de a se lăsa sedusă. Dacă face o greşeală ?n alegerea partenerului, este de obicei o greşeală mare şi va ?ncerca să scoată din aceasta ceva pozitiv. Are răbdare, putere şi rezistenţă.
?n lupta cu viaţă este puternică. Să ne ferim a o răni, pentru că nu uită şi nu iartă. Răzbunarea ei nu are limite. Răm?ne ?ntotdeauna o singuratică independentă şi va persista ?n a-şi conduce singură viaţa.
?ntr-o căsnicie va avea pretenţia la o maşină şi la propriul ei cont bancar. Totuşi ştie să fie femeie şi cunoaşte valoarea frumuseţii. Are un adevărat cult pentru curăţenie, ţinută vestimentară, machiaj, comportare decentă. Multe femei ?i vor cere sfatul ?n aceste domenii.
Foarte calculată, ea va ?ncerca să domine bărbatul şi să se folosească de propriul ei interes. Bărbaţii slabi se simt atraşi puternic de femeia Capricorn. ?n tinereţe este de obicei retrasă, dar cu timpul devine tot mai sigură de sine. ?n general, se căsătoreşte t?rziu, după ce a avut c?teva aventuri, fără să devină ?nsă obiectul sexual al bărbaţilor.
Pasiunea ei este ?nsă at?t de profundă, ?nc?t nu poate fără dragoste. Răm?ne foarte credincioasă partenerului de viaţă. ?şi doreşte un bărbat care să-i satisfacă toate nevoile şi, pentru a fi fericită, trebuie să fie ocupată tot timpul.
De multe ori se va dedica operelor de binefacere. Ia viaţa foarte ?n serios şi este convinsă că are capacitatea de a atinge ţeluri ?nalte, fiindcă mereu ?şi face planuri, pe care le abandonează. Este foarte ambiţioasă şi niciodată mulţumită.
Femeia Capricorn respectă oamenii de succes şi primeşte cu plăcere sfaturi de la ei. ?ng?mfarea ei poate fi uşor ghicită făc?ndu-i complimente: abia atunci devine mai umană. Femeia Capricorn, liniştită şi competentă, nu obţine ?ntotdeauna ce i se cuvine.
Oamenii mai puţin talentaţi o vor depăşi, dar pentru scurt timp, căci răbdarea ei este deosebită.

mi se potriveste foarte mult (cu exceptia faptului k ma casatoresc tarziu,dupa cateva aventuri lol ) big_smile

#681 2010-10-02 18:39:20

rosebunny
Insomniac member
Inregistrat: 2010-09-28

sunt pestoaica.... wink)

Tot raul e spre bine smile
Zambim si noi azi? smile

#682 2010-10-03 21:23:57

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

balanta smile

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#683 2010-10-04 00:08:38

cretzulici
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-10

eu pesti - el berbec si taur big_smile

Written in the stars ...

#684 2010-10-04 07:57:58

rosebunny
Insomniac member
Inregistrat: 2010-09-28

cretzulici a scris:

eu pesti - el berbec si taur big_smile

alta pestoaica ;wink

Tot raul e spre bine smile
Zambim si noi azi? smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.