|
Nu esti logat.
Orgasmele forte :)#1 2007-06-19 19:48:33
Orgasmele forte :)cred k v-am mai mentionat curiozitatea mea maricica pt orgasmele alea mari Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #2 2007-06-19 19:56:08
Re: Orgasmele forte :)Stimuleaza punctul G si in acelsi timp si vezica urinara, si se produce acea ejaculare a lichidului... dar sincer nu e a great orgasm... e totusi ceva placut we're part of a neverending story Offline #3 2007-06-19 20:04:39
Re: Orgasmele forte :)mie mi se intampla aproape de fiecare data, dar nu coincide cu orgasmul... e un grad f mare de excitatie, e f placut, dar nu e totuna cu orgasmul... cel putin nu la mine. adica... se intampla sa fac o baltoaca mare in pat si cateva minute bune dupa sa am orgasm abia. Just like a tattoo I'll always have you... Offline #4 2007-06-19 20:09:22
Re: Orgasmele forte :)mie mi se intampla mai des cand imi face ubitu meu oral Offline #5 2007-06-19 21:45:31
Re: Orgasmele forte :)pare interesant dar in acelasi timp nu prea imi explic. Ar trebui sa te excite la maxim ca sa poti avea un astfel de ''orgasm''? Offline Publicitateloading...
#6 2007-06-19 22:26:40
Re: Orgasmele forte :)Pai ar trebui sa fi extrem de excitata si in acelasi timp sa fie 1pik si priceput partenerul sa te aduca in starea de orgasm, oricum in mare parte e legat de psihic. Offline #7 2007-06-19 22:33:41
Re: Orgasmele forte :)hmm..eu nushu sigur daca am avut din ast care ziceti voi dar eu ma multumesc si cu unu care nu "uda" patul Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #8 2007-06-19 23:17:55
Re: Orgasmele forte :)eu am vz ceva de genul asta pe retea, dar credeam ca ele fac si ''pipi'' in acelasi timp...dar se pare ca nu era tocmai asa Offline #9 2007-06-20 02:17:00
Re: Orgasmele forte :)mie mi-e si rusine sa zik dar o sa zik.am faqt sex q iubitu meu si stateam capra.si de un timp iau anticonceptionale si mi-a zis doctorita k in prima luna o sa am scurgeri si sa stau linistita..in fine.si am faqt sex dar dupa un timp knd el s-a terminat, am dat sa ma pun pe pat sa ma intind.si a iesit un sunet ciudat din vagin care semana a partz.:(si crek el a auzit clar k si eu am auzit.si mi-e asa jena.ma gandesc k el crede k am tras un partz.dar de fapt erau aere dinauntru.de ce mi se intampla asta? Offline #10 2007-06-20 02:32:07
Re: Orgasmele forte :)e de la aerul care intra. din cauza asta nu prea ma incata pe mine caprita e o pozitie care favorizeaza intrarea si iesitul aerului na acu se mai intampla. io i-am zis k nu e part si m-a crezut pe cuvant da na acu daca se intampla asta e, da mie cel putin imi vine sa rad http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #11 2007-06-20 11:29:25
Re: Orgasmele forte :)deci da si mie mi se pare stupid cand iese aerul din "dânsa" )))) dar nu mi s-a intamplat mereu...ce sa facem nah..e normal...din moment ce intra aerul acolo, e normal sa si iasa si cred ca majoritatea persoanelor au patit-o ... Offline #12 2007-06-20 11:45:48
Re: Orgasmele forte :)asta se intampla oricui Offline #13 2007-06-20 13:26:37
Re: Orgasmele forte :)yo nu ma simt foarte penibil..doar k la o faza dasta ne bufenste rasu pe amandoi si e aiurea,tocmai atunci in actiune... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #14 2007-06-20 13:46:27
Re: Orgasmele forte :)
io fac tot timpul pipi inainte http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #15 2007-06-20 19:58:56
Re: Orgasmele forte :)
si eu sunt curioasa cum se intampla... unik, te rog da-ne mai multe detalii Offline #16 2007-06-20 21:46:52
Re: Orgasmele forte :) pai conteaza foarte mult sa fi excitata si avand in vedere k noua ne place preludiul f mult ne jucam...si prietenului meu ii place sa-mi faca oral mai mult decat sa-i fac eu lui si de la multa practica cu mine mi-a invatzat reactiile si stie cum sa ma stimuleze...si orgasmul acela forte este urmat de o balta de lichid insa nu pot spune k tasneste ca si ejacularea dar e mai abundenta. Offline #17 2007-06-20 21:47:57
Re: Orgasmele forte :)fetelor!!!!!mi-ati facut pofta!!!!!!!!!!!! expect the worst , hope for the best! Offline #18 2007-06-20 21:51:56
Re: Orgasmele forte :)hihihi...si mie mi s-a facut. Abia astept maine sa ma intalnesc cu ubitu... am sa-l extenuez Offline #19 2007-06-20 21:54:44
Re: Orgasmele forte :)da si eu peste 40si de zile expect the worst , hope for the best! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|