|
Nu esti logat.
Va rog sa-mi raspundeti cat mai repede!:(-3#39 2007-06-22 00:33:22
Re: Va rog sa-mi raspundeti cat mai repede!:(Fetelor eu nu inteleg ceva.Perioada aceasta fertila...cum bine am inteles din alte mesaje ca poti ramane insarcinata si atunci cand esti pe stop...dar perioada fertila ,adica unele zile din intervalul acestei perioade nu are cum sa coincida cu ultimel zile de menstruatia sa ziceam nu?deci sunt in regula???? Offline #40 2007-06-22 00:58:13
Re: Va rog sa-mi raspundeti cat mai repede!:(Depinde .Ia pune tu manuta si calculeaza-ti-o! Asta era primul lucru pe care trebuia sa-l faci.Ca sa nu te tot izbesti de problema asta in fiecare luna. Ultima oara a fost editat de andrada79 (2007-06-22 01:50:22) "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #41 2007-06-22 10:30:59
Re: Va rog sa-mi raspundeti cat mai repede!:(Cicluri mai scurte de 28 de zile nu am avut niciodata.In mai mi-a venit pe 19 si in iunie pe 15;in aprilie mi-a venit tot pe 19;in martie pe 14;in februarie pe 14 si in ianuarie pe 11.Azi e ultima sansa sa pot face ceva-adica sa iau pastila-totusi din calculele mele sper sa nu fie nevoie,caci contactul l-am avut pe 19-zi in care repet nu mi se terminase menstruatia si el nici nu a ejaculat nici in mine nici afara. Offline #42 2007-06-22 10:38:00
Re: Va rog sa-mi raspundeti cat mai repede!:(daca nu a ejaculat de ce te stresezi? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #43 2007-06-22 10:42:56
Re: Va rog sa-mi raspundeti cat mai repede!:(Ma stresez pt ca am avuzit cazuri in care fete raman gravide numai de la acel"lichid al placerii" Offline Publicitateloading...
#44 2007-06-22 10:47:59
Re: Va rog sa-mi raspundeti cat mai repede!:(de pe 19 mai pana pe 15 iunie sunt 27 de zile. "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #45 2007-06-22 10:49:09
Re: Va rog sa-mi raspundeti cat mai repede!:(te stresezi prea mult .daca o mai ti mult asa se poate si sa iti intarzie.ai facut ce ti-au zis fetele,ti-ai calculat perioada fertila?.si ca sa nu mai ai surprize neplacute de genul nu aveti prezervativ la voi poti sa incepi sa iei ac. asa scapi de un stres VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #46 2007-06-22 11:04:02
Re: Va rog sa-mi raspundeti cat mai repede!:(Asa mi-a iesit si mie perioada fertila:9-25.Deci sa nu imi mai fac probleme:-sMultumesc!In sfarsit am inteles si eu cum sta treaba cu aceasta perioada fertila.Ciclul Martie-Aprilie a fost de 36 de zile a fost asa de lung din cauza ca m-am stresat tot din cauza unei prostii si mi-a intarziat din cauza stresului.Trebuie sa ma calmez ca altfel risc sa mi se intaple la fel si luna aceasta. Offline #47 2007-06-22 15:10:19
Re: Va rog sa-mi raspundeti cat mai repede!:(Scuze ca v-am stresat si pe voi atata.Multumesc pentru sfaturi tuturor!Sper sa fie bine... Offline #48 2007-06-22 16:50:41
Re: Va rog sa-mi raspundeti cat mai repede!:(daca folosesc anticonceptionale si am luat pt alergie Claritin,e vreo problema? e cumva antibiotic? multumesc Offline #49 2007-06-22 17:26:41
Re: Va rog sa-mi raspundeti cat mai repede!:(claritin nu e antibiotic..ia-l fara griji My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #50 2007-06-22 17:44:26
Re: Va rog sa-mi raspundeti cat mai repede!:(Simt ca innebunesc daca ma mai gandsc mult...stau si numar orele pe care le mai am la dispozitie sa iau postinor-ultima sansa sa evit ceva ce nu doresc-si ma gandesc daca trec orele astea ce fac eu pana imi vine(daca vine) luna asta innebunesc clar....sa ma gandesc apoi aproape 1 luna ca cine stie ce s-a intamplat!!! Offline #51 2007-06-22 18:14:39
Re: Va rog sa-mi raspundeti cat mai repede!:(paranoia esti culmea... banuiesc k iti place sa`ti zica 1000 de persoane aceleashi lucru...gandeste`te si tu ti`am zis atatea! http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline #52 2007-06-22 18:19:40
Re: Va rog sa-mi raspundeti cat mai repede!:(si mie mi se pare ca ii place sa se complaca...deja sunt 3 pagini in care toata lumea i-a zis ca n-are motive sa se streseze... mami de minuni Offline #53 2007-06-23 09:01:28
Re: Va rog sa-mi raspundeti cat mai repede!:() si eu am patit acelasi lucru .. eram in ultima zi dar la mine a ejaculat .. n-am luat postinor , n-am dormit cateva nopti dar totusi.. incearca sa te calmezi .. it's a dream for you and me, this is not reality. Offline #54 2007-06-23 09:22:03
Re: Va rog sa-mi raspundeti cat mai repede!:(nu-mi mai pot calcula perioada fertila .. ma ajuta si pe mine cineva ? .. nu-mi mai iese:p it's a dream for you and me, this is not reality. Offline #55 2007-06-25 11:55:31
Re: Va rog sa-mi raspundeti cat mai repede!:(bonnie...nici noi nu mai stim...pentru un ciclu de 21 zile....perioda fertila incepe in prima zi de ciclu....sau pe acolo dupa calcule. Daca insa doar luna asta a venit la 21 zile si in rest vine la aproximativ 28....e ok, nu e risc de sarcina... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #56 2007-06-26 23:31:24
Re: Va rog sa-mi raspundeti cat mai repede!:(Buna fetelor!In seara aceasta am facut dragoste cu iubitul meu bineinteles folosind prezervativul....insa inainte sa punem prez si dupa ce l-am scos el a mai bagat penisul pentru a se excita mai tare -scurte intervale de timp,fara a ejacula-perioada mea fertila a incput pe data de 23 iunie si tine pana pe 9 iulie-chiar daca nu a ajaculat credeti ca ar trebui sa imi fac probleme pentru faptul ca a mai bagat-o cate putin inainte si dupa??si mai am o problema de fapt prietenul meu-desi nu stiu daca este chiar o problema-de cate ori am facut dragoste el nu a ejaculat niciodata(asta inseamna de vreo 3 sapt-cand mi-am inceput eu viata sexuala)nu stiu...o fi vina mea sau a lui??Va multumesc! Offline #57 2007-06-27 07:18:30
Re: Va rog sa-mi raspundeti cat mai repede!:(am si eu nevoie de un sfat...e a 2 a cutie de ac.,,si knd am luat ultimele pastilute din folie am avut vreo 3 scaune moi. n ultimele 3 zile am cam intarziat cu luatul pastilei..era programata pt ora 21 si eu o luam la 22:30...scaunele le aveam dimineatza urmatoare dupa ora 7,8. oricum in aceste zile nu am avut nici un contact sexula..intrebarea este..cand incep urmatoarea folie..dupa pauza de o saptamana sau knd imi vine menstruatia? k nu sunt sigura daca ulimele 2, 3 pastile si-au facut efectul:(..oare e posibil sa fie si din cauza stresului..k sunt in plin exam de Bac:((? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|