homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Va rog sa-mi raspundeti cat mai repede!:(-4

#58 2007-06-27 07:38:56

Infinity
Hero member
Inregistrat: 2006-01-02

Re: Va rog sa-mi raspundeti cat mai repede!:(

manu in general daca tu crezi ca protectia ar scadea (ca ai uitat o pastila sau alta situatie), e nevoie de protectie suplimentara..folia o incepi mereu in a 8-a zi de pauza (decat prima oara se incepe in prima zi de menstruatie)..asta e valabil in general sa sti
Apoi, pastila o poti lua aproximativ la aceeasi ora (+/- 2 ore e perfect)..important e sa nu depasesti 12 ore de cand o luai normal..in rest e in regula..deci acele pastile au fost luate corect.
Referitor la acele 3 scaune, eu cand am patit asa ..m-am protejat suplimentar 7 zile pentru a fi sigura ca nu sunt probleme (in mod normal se zice ca e nevoie de protectie atunci cand ai 3-4 scaune moi pe zi)

#59 2007-06-27 09:42:06

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

cum doamne iarta ma sa nu ejaculeze niciodata in 3 saptamani?
eu asta n o pricep...voi nu mergeti pana la capat?

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#60 2007-06-27 10:00:13

paranoia
New member
Inregistrat: 2007-06-19

Nush cum nu putem ajunge pana la capat niciodata:((Ne simtim foarte bine amandoi dar ...nush...oare e vreo problema?si la mine poate exista problema nush...Dar app de per fertila credeti ca ar trebui sa iau postinor??stiu ca nu a ejaculat dar:-s

#61 2007-06-27 13:19:37

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

paranoia....ma tem ca ceva in gindirea ta nu e tocmai corect...adica te dai de ceasul mortii de frica sarcinii insa accepti tot felul de artificii din astea....nu lua Postinor, nu e cazul.
de ce nu ejaculeaza partenerul tau...asta e o discutie mai complicata....metoda coitului intrerupt, foarte populara vad insa caracteristica lumii subdezvoltate are multiple astfel de "beneficii"....

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#62 2007-06-28 14:41:16

paranoia
New member

Va multumesc pentru sfaturi...mda...

Publicitate

loading...

#63 2007-06-28 14:58:48

paranoia
New member

Doamna doctor va multumesc ca v-ati facut timp sa imi raspundeti si mie,unei persoane din lumea"subdezvoltata"am inteles ce ati vrut sa ziceti si imi pare rau ca va stresez si pe dumneavoastra cu aceste temeri ale mele.Eu am fost la un curs unde am invatat sau cel putin am fost invatata ca prezervativul e cea mai sanatoasa si cea mai eficienta metoda contraceptiva,si ca anticonceptionalele sunt foarte periculoase pentru organism...si stiu ca totodata ce zic aici intra in contradictie cu faptul ca sunt dispusa sa iau postinor...si de asemenea stiu ca am o problema la cap pentru chiar si atunci cand intreg actul se petrece cu prezervativ sunt la fel de paranoica si as fi la fel si cu anticonceptionalele...Mor de frica unei sarcini pentru stiu ca nu as rezista sa fac un avort si sa straiesc cu vina unei crime toata viata...in cel mai bun caz as muri si eu o data cu acel sufletel....daca dumnevoastra mi-ati spus sa nu iau postinor acum nu voi lua!Va multumesc....

#64 2007-06-28 15:09:08

andrada79
Full member
De la: orasul celor 7 coline
Inregistrat: 2007-02-18

paranoia, daca o iei asa si mersul pe strada e periculos, pt ca oricand se poate desprinde fatada de la un bloc sau se poate rupe o creanga dintr-un copac, aerul e superpoluat, mancarea are zeci de e-uri, in soare se produc explozii, etc. O fi prezervativul cea mai sanatoasa metoda de protectie(mai ales in privinta BTS), dar ai vazut ca poate suferi si el accidente ... si atunci ce te faci?Iei Postinor? Ideea e sa alegi o metoda de protectie usor de folosit si cu eficienta foarte mare.Nimic nu e 100% sigur, dar tot e mai bun decat metoda coitului intrerupt.Parerea mea...
Si da-mi voie sa te contrazic.Orice om e capabil de orice, in anumite circumstante.Si e capabil sa traiasca bine mersi si dupa un avort.Ca daca nu am fi fiinte adaptabile, am fi disparut de mult ca specie.
Numai bine! Si din ce in ce mai putine ganduri negre!

"Şi chiar dacă mă vei mai iubi
Peste crivăţul iernii ce vine,
Fără braţe, cu ochii pustii
N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure)

#65 2007-06-28 15:10:25

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

paranoia daca dupa actul sexual ai astfel de temeri eu sincer cred ca nu ai fost pregatita sa iti incepi viata sexuala,mai trebuie in viata sa iti asumi si riscuri. cat despre ac. sa fim serioasa de cand au aparut au fost tot felul de controverse.pana la urma noi singure alegem metoda contraceptiva pe care o consideram cea mai potrivita pentru noi in plus nu te obliga nimeni sa iei ac. daca nu vrei.

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#66 2007-06-28 15:14:22

paranoia
New member

Da asa este....m-ar ajuta mult sa vbesc cu voi fata in fata poate discutiile ochi in ochi mi-ar distruge ideile acestea preconcepute...in fine....in principiu acum nu e cazul sa iau postinor nu?

#67 2007-06-28 15:16:37

evilpink
Banat

daca a zis doctoressa ca nu e cazul NU lua ca bagi in tine hormoni degeaba smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#68 2007-06-28 15:18:01

Al Pacino
Administrator

inutil te-ai simtit atacata de consideratia cu privire la metoda coitului intrerupt(care nici nu imi apartine de fapt) ea se referea strict la metoda nu si la tine....mai departe, crezi sau nu, in lumea asta de aici din Romania in care traim noi acum exista metode contraceptive eficiente...spre deosebire de tarile subdezvoltate(sau de Romania anilor de dinainte de 90%) unde nu ai la indemina decit coitul intrerupt....
ca ma stresezi sau nu, e o discutie separata....important e ca te stresezi pe tine acceptind o practica contraceptiva destul de putin eficienta si, in plus accepti pentru partenerul tau un viitor posibil cu disfunctie sexuala....
eu nu stiu ce curs ai facut tu si nici cine la tinut...insa anticonceptionalele nu sunt foarte periculoase....ma rog...am cam obosit sa demontez toate prostiile astea...
Oricum, deranjata sau nu de remarca mea, te pui singura in pozitia de a fi stresata de eventualitatea unui avort pe care spui ca nu l-ai putea suporta si te dai apoi de ceasul mortii cind firesc ar fi sa iti iei toate si cele mai eficiente masuri de protectie....ma intriga cel putin

#69 2007-06-28 15:32:44

paranoia
New member

Aveti cea mai mai dreptate din lume pentru ca mai ales sunteti doctor!Pe viitor voi fi mai precauta pentru ca in joc pana la urma e doar viata mea si daca supar pe cineva ca scriu aici sau nu asta e cel mai putin important-eu trebuie sa fiu protejata!Acum insa bine ca nu trebuie sa "ma bombardez"cu hormoni si nu trebuie sa iau postinor,doar ca trebuie sa am grija sa nu ma mai intreb si data viitoare daca trebuie sa iau sa nu.........

#70 2007-06-28 16:08:47

paranoia
New member

As vrea sa va mai intreb ceva:in timpul perioadei fertile cand ti se intaresc sanii si te dor deja s-a produs ovulatia?

#71 2007-06-28 21:46:31

manu
Full member
Inregistrat: 2007-04-21

am si eu o intreb in legatura cu ac..daca in prima luna mi-au priit si nu am avut prob cu scuanele..de ce aku am?grater oare din cauza emotiilor si stresului de la examene:((? akum sunt in perioada de pauza si ink am scaune moi:((( oare treb sa schimb ac? un sfat pls:D

#72 2007-06-29 12:20:51

Al Pacino
Administrator

paranoia, sinii se maresc premenstrual(deci teoretic dupa ovulatie)...sau in sarcina.
manu...nu ai probleme cu scaunul de la contraceptive!

#73 2007-06-30 17:31:39

manu
Full member

daca in ultimele 3 zile de pastilute am avut aproape 3-4 scaune moi...akum ca am terminat folia..cand incep una noua..dupa 8 zile nu..? am impresia k ultimele pastilute nu si-au facut efectul..daca incep folia peste 8 ziel..prima pastila isi va face efectul..sau treb protectie suplimentara?help:d

#74 2007-06-30 17:33:53

evilpink
Banat

incepi alta folie in a8a zi.cat despre scaune au fost insotite de dureri de burta etc etc.?

puss puss puss

#75 2007-06-30 17:38:24

manu
Full member

pai un pic..ma gandesc k si din cauza stresului..si ca mancam fff putin..ca cu bac-ul nu am nici o sansa sa mananc klumea:(,,maine ar trebui sa imi cumpar o alta folie de ac...sa o cumpar?si oare isi face efectul dupa prima pastila sau treb sa ma protejez, avand in vedere k inainte de pauza de 8 zile am avut trei zile la rand scaun moale...oricum pastilele le-am luat pe la 22....i scaunele le aveam abia dimineata..va rog frumos sa imi ziceti daca e bine sa mai iau si daca isi vor face efectul dupa prima pastila.plssssssssssssssssss

Ultima oara a fost editat de manu (2007-07-03 20:09:10)

#76 2007-07-03 21:09:01

manu
Full member

va rog mult sa ma ajutati..plsssss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.