homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cosmetice-2

#20 2007-11-15 09:20:37

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

Re: cosmetice

eu folosesc fonf de ten de la l'oreal, infaillible, perle de la oriflame, fard giordani in 4 culori de la oriflame, creion negru de la rimmel, si rimmel giordani oriflame. cam atat dar e super ok

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#21 2007-11-15 09:23:37

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

eu am tot de la l'oreal. pentru ca merit!

#22 2007-11-15 14:39:39

Fadette
Full member
Inregistrat: 2007-07-22

eu nu folosesc produse L'oreal din principiu...am citit un articol despre testarea produselor cosmetice pe animale, si m-a socat. Cred ca o firma mare cum este L'oreal isi permite sa renunte la aceste teste si sa faca altele, mai scumpe, care insa nu omoare animalute inocente...Cumpar numai cosmetice care au semnul FRAME, cu iepuras = nu au fost testate pe animale. De ex Avon dar sunt si altele. (nush daca am voie sa scriu asta, sa nu sune a anti-reclama. E doar parerea mea)

I'm just a dreamer, I dream my life away
I'm just a dreamer who dreames a better day...

#23 2007-11-15 15:14:35

mihaela80
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-11-17

andrutza a scris:

Mi-am luat un scrub pt fatza de la firma freeman cu avocado si ovaz e super tare, mi-a facut un ten super catifelat smile

zi-mi si mie te rog de unde-ti iei produse de la freeman? smile

#24 2007-11-15 16:24:20

skumpi
Vizitator

momentan: crema d zi de la L`oreal, fond de ten de la Avon, rimel de la Rimmel , balsam d buze de la Nivea , cateodata farduri de la Ruby Rose..imi plac cel mai mult , au culori variate si sunt f ok ! gloss de la Oriflame ,Rimmel, Avon !parfum de la Britney Spears ( nu radeti ) so Cinema - Yves Saint Laurent !

Publicitate

loading...

#25 2007-11-15 17:56:09

barbara_mori
Hero member
Inregistrat: 2007-02-26

nu mai folositi produse oriflame si avon (avon in special) matusa mea e chimista,ea folosea produse avon si de curand a aflat cate substante toxice care imbratranesc pielea mult mai dvm decat ar trb si la tenul mai sensibil are si alte contraindicatii,iritatii,cosuri..etc,contin produsele avon...credeti-ma pe cuvant ca nu spun minciuni...ea era curioasa din ce sunt facute produsele p care le folosea...creme de fata,de corp si mai multe produse sunt f periculoase la avon cat si la oriflame...asa ca aveti grija ce folositi ca nu e de joaca..

Ultima oara a fost editat de barbara_mori (2007-11-15 17:57:37)

Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste!

#26 2007-11-15 20:15:41

lee
Hero member

barbara_mori a scris:

nu mai folositi produse oriflame si avon (avon in special) matusa mea e chimista,ea folosea produse avon si de curand a aflat cate substante toxice care imbratranesc pielea mult mai dvm decat ar trb si la tenul mai sensibil are si alte contraindicatii,iritatii,cosuri..etc,contin produsele avon...credeti-ma pe cuvant ca nu spun minciuni...ea era curioasa din ce sunt facute produsele p care le folosea...creme de fata,de corp si mai multe produse sunt f periculoase la avon cat si la oriflame...asa ca aveti grija ce folositi ca nu e de joaca..

eu nu prea cred....mama mea e director oriflame de 10 ani si crede-ma ca eu am crescut cu produsele astea...nu am avut absolut nici o problema de acest gen cu ele deci..nu cred!!!!

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#27 2007-11-15 20:53:04

skumpi
Vizitator

toate produsele cosmetice is facute cam la fel...exceptand alea fff ieftine !

#28 2007-11-15 20:57:27

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

pai si l'oreal, rimmel astea nus tot cosmetice?inseamna ca toate sunt la fel...eu folosesc avon si oriflame de ani buni si nu cred ca m-au imbatranit ..din contra unele sunt chiar bune  smile

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#29 2007-11-15 21:03:12

barbara_mori
Hero member

lee a scris:

barbara_mori a scris:

eu nu prea cred....mama mea e director oriflame de 10 ani si crede-ma ca eu am crescut cu produsele astea...nu am avut absolut nici o problema de acest gen cu ele deci..nu cred!!!!

si mama e fost reprezentant oriflame ajunsese destul de sus in compania asta...insa a avut prbl cu tenul din cauza unor creme antirid folosite,a mers la doctor si i-a confirmat ce credea...si de atunci nu s-a mai ocupat cu asa cva...nuj nu zic ca toata produsele oriflame sunt asa..insa de cele de la avon,ca am si specificat,cele de cele de la avon sunt sigura ca sunt toxice....uite am sa o intreb pe matusimea cam din ce sunt facute si iti zic si tie..asa poate ziceti si de mezeluri,ca nu ca nu mi-i s-a facut rau niciodata de la mezeluri dar sa stiti ca majoritatea mezelurilor contin o subst chimica f toxica si care produce ameteli...si e un risc de a face cancer...poate nici asta nu crede-ti dar azi am auzit asta la radio ca ministrul a interzis a se mai produce mezeluri care contin aceasta subs fiindca a aflat cat cauzeaza sanatatii...la fel si cu produsele astea...fiecare e liber sa foloseasca ce vrea...insa eu de avon si oriflame nu ma mai ating desi aveam un sg dermatograf de la avon..si nijte perle oriflame..

#30 2007-11-15 21:05:58

barbara_mori
Hero member

angelaflory a scris:

pai si l'oreal, rimmel astea nus tot cosmetice?inseamna ca toate sunt la fel...eu folosesc avon si oriflame de ani buni si nu cred ca m-au imbatranit ..din contra unele sunt chiar bune  smile

sunt insa cele avon contin o anumita subst f toxica care nu e buna deloc pt piele...eu v-am zis ca sa va feriti,nu sa va suparati,ca nu am atacat pe nimeni..si eu am ramas muta cand am auzit asta....poate ati vazut filmul cat women cu acea firma de cosmetice care imbatraneau si o tipa a ajuns la spital din cauza unei creme p care o fol fiindca ametea sau nuj exact ce simptome avea...eu chiar nu am nici un interes ,ca oricum e trb fiecaruia ce fol si ce nu...insa eu v-am prevenit,si nu am vrut sa se sup nimeni..nu am intentionat asta wink

#31 2007-11-15 22:26:13

kimy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-08-05
Site

Consider (parerea mea) ca nici o firma fie ea Ruby Rose,Vichi, Eucerin, L'oreal etc nu este ok.Toate contin chimicale..logic..chiar daca nu sunt de acord,tot folosesc dar poate ar fi bine din cand in cand si creme naturale sau masti naturale,sunt o gramada de retete pe net

#32 2007-11-15 22:35:09

just-me
Hero member
Inregistrat: 2007-02-04

sincer mie mi se par fff slabe produsele de la oriflame si avon,nu mai folosesc de mult(am folosit).adica se vede clar diferenta dintre un rimel avon si unu l`oreal...si lista poate continua ,sa nu mai vorbim despre creme.da acum depinde si cum se impaca pielea ta cu ea(depinde de la persoana la persoana).
de farduri sunt fff dezamagita ca nu rezista deloc

#33 2007-11-15 22:36:37

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

+ ca preturile se aseamana cel putin la oriflame cu produsele de marca si recunoscute ca fiind bune...

mami de minuni hjarta

#34 2007-11-15 22:38:15

lee
Hero member

barbara_mori eu nu vreau sa para asta ca un atac contra ta insa eu chiar nu pot sa zic nimik de rau de oriflame si asta pt ca le folosesc de ff mica de cand aveam set de parfumel si ruj de la o'girlie:)

#35 2007-11-15 22:40:05

just-me
Hero member
Inregistrat: 2007-02-04

era o moda inainte cu avonu si oriflameul ....bine ca intre timp lumea evolueaza si au aparut game diversificate in magazine.
am folosut intr-un timp si de la Fabelic,nu stiu daca mai este firma,ca n-am mai vazut nici un catalog

#36 2007-11-15 22:44:21

lee
Hero member

faberlic adica:)

#37 2007-11-15 22:47:03

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

inca este faberlic...dar nu stiu cata incredere poti avea in cosmetice pe care scrie in ruseste smile

mami de minuni hjarta

#38 2007-11-15 22:48:10

lee
Hero member

asta cam asa e...eu aveam o vecina care imi facea capul calendar ca sa cumpar produsele alea insa am reusit sa scap mereu de ea..mi se pareau mai grave ca alea din pasaj de la unirii=))

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.