|
Nu esti logat.
Cosmetice-3#39 2007-11-15 22:57:25
Re: cosmeticeda ok...nu m-am simtit atacata..insa v-am spus e trb fiecaruia ce fol...eu folosesc numai l'oreal..decat fardul de obraz e maybelline..in rest numai l'oreal...de la salon mi-am luat sampon professioanl tot l'oreal..mi-i se par cele mai bune cosmetice,creme,sampoane absolut tot...nu mi-a venit s cred cat de frum imi facea genele rimelul volume schoking..si cat a rezistat...la fel si luciu...sunt de parere cu butterfly,sunt cam slabe produsele avon oriflame...insa depinde acum..poate daca vei folosi de la l'oreal sau de la o alta firma mai scumpa decat l'oreal sigur nu iti vor mai placea produsele oriflame..si mama cand era reprezentant avea casa plina de aceste cosmetice....am aruncat pungi intregi cu creme,rujuri,farduri..etc.. :)eu am incredere totala in l'oreal,nuj si astea cat de bune sunt...insa eu sunt multumita,plus ca nu au preturi prea scumpe... Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #40 2007-11-15 23:03:35Re: cosmeticebarbara fara suparare,si eu am produse l'oreal si nu doar unu sau sa vb din amintiri..dar parca tot tu spuneai de vopseaua de par de la L'oreal k nu e ok k dupa 3 spalari nu mai ai nuanta dorita.. Offline #41 2007-11-15 23:06:13
Re: cosmeticesi eu am f multe produse l'oreal pt k sora mea lucreaza in italia si imi trimite de acolo la greu:) "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #42 2007-11-15 23:09:39
Re: cosmeticeda dar difera l`oreal romania cu l`oreal italia..asa cum mi-am luat eu de la nivea din spania ...sunt net superioare decat cele de aici Offline #43 2007-11-15 23:20:42
Re: cosmeticeeu folosesc doar produse naturale,si sampon si gel pt igiena intima si creme. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline Publicitateloading...
#44 2007-11-15 23:46:20
Re: cosmeticepoate sa fie L'oreal cea mai buna firma de pe lume, eu nu o sa folosesc nici un produs de-a lor pana cand nu renunta la testare pe animale...suntem in secolul 21 totusi... I'm just a dreamer, I dream my life away I'm just a dreamer who dreames a better day... Offline #45 2007-11-15 23:48:43
Re: cosmetice
produsele de la noi de pe piata sunt pt europa de est. daca cauti totusi bine prin magazinele de gen ai sanse sa gasesti si cat un produs ratacit pe care sa scrie in engleza, francea, germana si nu in poloneza, bulgara, maghiara, etc mami de minuni Offline #46 2007-11-16 00:12:44
Re: cosmeticeca suntem la cosmetice..as vrea si eu ..macar numele:P unui produs care ajuta la indreptarea parului...un gel ceva..cu care sa te dai inainte...sa stea mai still:P 6 ani de dragoste Offline #47 2007-11-16 00:27:37Re: cosmetice
De mult,cand de abia aparuse Sunsilk am luat si eu,crema pt par drept si am fost tare dezamagita..(desi am parul drept,dar nu perfect ) in schimb am incercat acum de curand Noua crema de la Nivea pt par drept si a avut efect,serios, m-am mirat Offline #48 2007-11-16 08:10:50
Re: cosmeticeda dar difera l`oreal romania cu l`oreal italia..asa cum mi-am luat "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #49 2007-11-16 09:16:20
eu am aproape toate produsele din gama Freeman si sunt suuuuper bune...si au un miroooos,de-ti vine sa le mananci! eu le-am cumparat de la farmacia city pharma! Offline #50 2007-11-18 10:30:21
Re: cosmeticecume cu produsele astea freeman fetelor? si cam cat costa? "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #51 2007-11-18 22:19:23
pai...au:gel de spalat pe fata;scrub;masca peeling;masca cu argila;creme de maini;geluri de dus;creme de corp etc. sunt super bune!...si toate sunt cu fructe...au un mirooos...mmmm gel de spalat fata-150ml=17.79lei(mere+pere); facial scrub-150ml=17.79lei(zmeura+migdale+kiwi); masca cu argila-150ml=17.79lei(argila+avocado+ovaz); lotiune de corp-400ml=23.98lei(cu miros de prajituri si frisca & caramel si frisca)...etc. daca iti cumperi un produs freeman si il incerci, s-ar putea sa devii dependenta si sa iti cumperi si alte produse din aceeasi gama! eu ador gama Freeman...e absolut divina! Offline #52 2007-11-18 22:20:27
Re: cosmeticems mult de tot pt raspuns cred ca o sa ma abonez si eu "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #54 2007-11-18 22:33:16
Re: cosmeticesper sa nu devin si eu dependenta de ele, cu toate ca dupa cocktail-ul de fructe pe care mi l-ai descris cred ca asta o sa se intample:) ms oricum "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #56 2007-11-18 22:39:37
Freeman creeaza dependenta!...pe bune!...dupa ce o sa incerci un produs Freeman,sa-mi spui si mie ce parere ai...sunt curioasa! Offline #57 2007-11-18 22:41:11
Re: cosmeticepai o sa inecrc sa imi iau chiar maine ceva:)si o sa postez aici:) ca am papat crema=)) daca e de fructe...aia e) "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|