|
Nu esti logat.
Scoala de soferi-5#77 2007-09-04 17:58:14
Re: scoala de soferims anca.sper sa fie bine.o sa va tin la curent cu ce am facut. Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus Offline #78 2007-09-04 18:33:40
Re: scoala de soferisa nu uiti sa dai semnal cand pleci de pe loc (eu am facut asta, cu politistul in masina) Si sa nu pleci pe ideea k nu iei traseul fara spaga pt ca eu am luat din prima fara spaga, anul trecut in vara... Si se zice k vara nu prea dau carnet la pushtani k sigur pleaca cu masina la mare Bafta si daca ai emotii, lasa sa se vada. Eu am oftat (fara sa vreau) la un semafor si m-a luat politistu la misto, m-a intrebat de ce oftez, ma insala iubitul? dupa care diiitai discutia pe tema asta, pana m-a pus sa trag pe dreapta sa fac o laterala, pe care am facut-o perfect dar deja scrisese acolo k am luat Multa Bafta! Ultima oara a fost editat de soulfly (2007-09-04 18:34:27) "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #79 2007-09-04 20:59:23
Re: scoala de soferims pentru sfaturi,esti o draguta.nu o sa uit nimic.mi-a intrat in reflex sa le fac. * Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus Offline #80 2007-09-05 00:27:52
Re: scoala de soferisi mie imi intrase in reflex dar eram atat de emotionata si imi tremurau in asa hal mainile pe volan si picioarele pe pedale k nici nu stiu daca mai stiam cum ma cheama. Oricum iti tin pumnii (chiar daca o sa dorm la ora aia) "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #81 2007-09-05 12:31:20
Re: scoala de soferifetele,am picat sunt tare suparata.am facut doar 21 de puncte la sala.habar nu am unde am gresit.doar 2 greseli stiu ca am facut. sunt programata peste o luna jumate Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus Offline Publicitateloading...
#82 2007-09-05 15:18:27
Re: scoala de soferisi trebuie sa faci 22? expect the worst , hope for the best! Offline #83 2007-09-05 15:19:23
Re: scoala de soferida trebuie sa faci 22. si iuby a piacat cand a dat prima oara tot cu 21 VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #84 2007-09-05 16:13:54
Re: scoala de soferilas Ada ca mai ai ocazii, numai sa nu ma prinzi pe mine din urma (5 incercari).fi foarte atenta la detalii data viitoare Ultima oara a fost editat de Anka_Lala (2007-09-05 16:18:58) Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #85 2007-09-05 16:35:15
Re: scoala de soferise zice ca un sofer un bun nusi ia carnetu din prima it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #86 2007-09-05 16:49:56
Re: scoala de soferideci iti dai seama ce soferita buna sunt eu daca nu am luat nici din prima, nici din a 2'a....ci din a 5'a ) Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #87 2007-09-05 16:52:33
Re: scoala de sofericonteaza ca lai luat it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #88 2007-09-05 16:55:59
Re: scoala de soferiun prieten de-a lui iubi a luat a 9a oara el e cel mai bun sofer Ultima oara a fost editat de oana_ (2007-09-05 16:56:26) expect the worst , hope for the best! Offline #89 2007-09-16 21:31:49
Re: scoala de soferiam picat examenul......o sa il dau din nou..asta e! Offline #90 2007-10-01 13:23:52
Re: scoala de soferifetelor,maine am examenul auto..Si imi e cam frica,pt. ca nu stiu la ce sa ma astept..Teste am facut,dar am impresia ca nu am facut suficiente,regulamentul l'am citit..insa cu toate astea,tot mai gresesc la intrebari.Vreau si eu pareri,de la cine a dat..cum este? Este mai greu acasa,cu cartea in mana,sau la examen? La traseu cum este? ..Multe intrebari Offline #91 2007-10-01 14:55:28
Re: scoala de soferitantosica eu dau examenul joia viitoare multa bafta si-ti tin pumnii sa ai grija sa citesti intrebarea bine k totul sa fie bine sper eu am facut cartea de 4 ori si acuma o fac a 5 oara bafta Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara Offline #92 2007-10-01 15:08:40
Re: scoala de soferi
Bafta si tie morow..suntem colegi de suferinta Sa vedem ce o sa iasa..Problema mea e ca m'am dus pe 28 sept.sa ma programez..si m'a programat cam devreme!!Sper insa ca o sa fie ok,mai ales ca maine e si ziua mea de nastere ..si asta ar fi un cadou bun pt. mine.. Offline #93 2007-10-01 16:54:11
Re: scoala de soferila multi ani ziua de maine k pana maine sigur uit multa sanatate si sa iei examenul Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara Offline #94 2007-10-01 17:29:10
Re: scoala de soferiSi eu prima oara tot cu 21 am pikt, a 2-a oara am luat 23 E mai simplu la examen decat intrebarile din carte. Doar k eu am fost asa sigura pe mine prima data, mi s-a parut atat de usor si am terminat in vreo 15 min toate intrebarile.. incat am picat A 2-a oara am fost mai atenta, am citit intrebarea de mai multe ori, m-am uitat la poze cu f mare atentie si am luat. La traseu am mai povestit cum a fost. Sa nu te infigi aiurea, sa nu ii dai peste 50, sa ai grija sa dai semnal cu 50m inainte, sa mergi pe banda 1 pe cat posibil (daca nu-s masini parcate )... Sa nu te arunci la depasiri si chestii de genu. Sa dai prioritate autobuzelor care pleaca din statie!!!! (FOARTE IMPORTANT, e o greseala f frecventa pt care se oftica politistu) Mare grija la trecerile de pietoni si la semne, sa nu faci stanga cand e obligatoriu dreapta, sa nu intri pe stradute cu sens unic, cand ai interzis si chestii d genu`... Daca iti moare motorul nu-i mare problema. Si sa te gandesti k politistu` e si el tot om.. "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #95 2007-10-01 18:34:50
Re: scoala de soferi
pai daca e sa o luam dupa regulament..nu sunt obligata sa dau prioritate autobuzelor care pleaca din statie,doar daca e statie cu alveola.. Dar o sa dau la toti prioritate..ca sa fiu sigura...asta daca trec de sala Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|