homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Scoala de soferi-9

#153 2008-02-20 21:07:58

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

Re: scoala de soferi

la scoala asta la care m-am inscris nu se tine cont pe ce masina faci...e acelasi pret!sad

#154 2008-02-20 21:08:15

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

ei pt 80 ron...eu zic ca e mai bine pe skoda pt ca e mai mare msina si inveti sa te incadrezi pe trase,in schimb daca inevti pe matiz care e mai mica o sa iti fie mai greu.

expect the worst , hope for the best!

#155 2008-02-22 07:58:13

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

la mine in ploiesti am gasit 2 scoli de soferi cu 8 mil jumate cu tot cu legislatie..mi se pare cam scump..voi ce ziceti?+testul psihologic 40 ron..
aa si va rog..care stiti un site bun cu scoli de soferi din toate orasele,chestionare bune sau orice legat de asta va rog sa`l postati si aici ca vreau sa ma apuc si eu si..sunt cam dezorientata
sarnaaaa`

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#156 2008-02-22 09:05:35

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

io nu cred k e scump

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#157 2008-02-22 09:57:04

claudia78
Insomniac member

nu e scump! eu am paltit asa odata 7,5 mil, apoi 80 ron psihologivcul plus analizele,50 ron cartea de legislatie si 25 nu stiu ce taxa...

Publicitate

loading...

#158 2008-02-22 12:43:29

_yohana_
Platinum member

eu am platit 10 mil  scoala cu tot cu legislatie (dar e si cu 11 si cu 12)+50 testul psihologic+60 la spital la analize si tot ce trebuie de pe acolo.+5 la trezorerie + inca 5 o taxa nu stiu pe ce.si 50 taxa pt premisul auto.la sfarsit

Ultima oara a fost editat de oana_ (2008-02-22 12:44:30)

#159 2008-02-22 16:34:19

LoveChocolate
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-10-29

da... scoala de soferi este asa ca o mica introducere in ceea ce priveste sofatul. apoi dai examenul si cand te urci la volan singura, afli ca ce ai facut la scoala de soferi nu este nici macar 10 % din cat ar trebui sa stii. insa daca ai curaj, esti atenta si nu iti e frica de aglomeratie (aviz pentru cei din Bucuresti tongue ) te vei descurca perfect!

#160 2008-02-22 16:38:37

claudia78
Insomniac member

LoveChocolate a scris:

da... scoala de soferi este asa ca o mica introducere in ceea ce priveste sofatul. apoi dai examenul si cand te urci la volan singura, afli ca ce ai facut la scoala de soferi nu este nici macar 10 % din cat ar trebui sa stii. insa daca ai curaj, esti atenta si nu iti e frica de aglomeratie (aviz pentru cei din Bucuresti tongue ) te vei descurca perfect!

m-ai speriat de-a binelea,pe langa ca eram si asa speriata....grater noroc ca nu sunt din Bucuresti,dar si la noi e destul de aglomerat la orele de varf....

#161 2008-02-22 16:47:25

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

claudia,poate te-o fi speriind lovechocolate dar daca asta e adevarul?lol eu de exemplu am luat carnetul in august la sfarsit si am condus saptamanal(3-4 ori cu pretextul sa o duc pe mama la scarbiciu ca ea nu avea masina ci doar tata)cam o luna maxim 2.dup-aia pana in iunie nu am mai condus decat o data si atunci 10 km:)) dar din iunie i-am zis lui iuby cu toata frica in mine ca seara cand plecam si veneam de la alergat prin Copou sa ma lase sa conduc eu masina.cand ajungeam acasa boceam cate jumate de ora ca "vai ca nu mai stiu nimic.conduc oribil si alte bla bla-uri"dar zi de zi dupa o saptamana era super ok.dup-aia o luna iar nu am condus pana cand m-am angajat si a trebuit sa conduc singurica si cate 70-100 km prin acest oras.dar e super
ideea e ca sa nu faceti ca mine!mie mi-a fost f frica de tata!pt ca el nu e prea calm(absolut DELOC)si de aceea am refuzat sa conduc.dar macar sa conduceti daca nu zilnic,macar de 2 ori pe saptamana!acum iar nu mai muncesc si mi-e extrem de dor de condus(de luni nu mai muncesc)dar am fost aseara sa o iau pe mama de la serviciu:))he he alta viata.acum ar trebui sa ma obisnuiesc pe megane sa imi mai dea iuby masina

#162 2008-02-22 16:51:43

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

dupa bac fac si eu big_smile ca am vb cu mama sa imi ia masina hjarta hjarta hjarta

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#163 2008-02-22 17:26:02

LoveChocolate
Sr. member

claudia78 a scris:

LoveChocolate a scris:

m-ai speriat de-a binelea,pe langa ca eram si asa speriata....grater noroc ca nu sunt din Bucuresti,dar si la noi e destul de aglomerat la orele de varf....

... la scoala de soferi te plimba in cele 15 sedinte pe acelasi traseu, eventual unul care e mai necirculat... la mine asa a fost! examenul tot pe traseul ala l-am dat si apoi cand m-am urcat singurica in masina am dat nas in nas cu niste locuri prin care nu mai fusesem pana atunci, intersectii si sensuri giratorii mai complicate si am facut botic! insa am mers in fiecare zi cu masina, l-am mai intrebat pe tata anumite neclaritati si am prins ideea intr-un final... important este sa mergi singura la inceput, fara nimeni care sa te streseze cu ce ai gresit, mai ales daca este nervos din fire
ca ti se mai opreste motorul in mijlocul intersectiei, mai primesti injuraturi si claxoane...asta e!... asa o sa fie in primele luni pana inveti sa conduci...
vorba unei cunostinte de ale mele : inveti sa conduci, conducand!

trebuie sa vorbesti cu instructorul sa te duca prin tot orasul, sa inveti bine sa faci parcari (intre doua masini apropiate, nu cu distante de genul 100metri) si cum sa te strecori pe stradute inghesuite, cu masini parcate pe ambele parti. sa iti arate cum sa aranjezi oglinzile retrovizoare astfel incat sa reduci unghiul mort cat mai mult etc.
nu e o filozofie daca ti se explica de la inceput ce si cum!  :nocry

#164 2008-02-22 17:40:11

LoveChocolate
Sr. member

little_rabbit a scris:

claudia,poate te-o fi speriind lovechocolate dar daca asta e adevarul?lol eu de exemplu am luat carnetul in august la sfarsit si am condus saptamanal(3-4 ori cu pretextul sa o duc pe mama la scarbiciu ca ea nu avea masina ci doar tata)cam o luna maxim 2.dup-aia pana in iunie nu am mai condus decat o data si atunci 10 km:)) dar din iunie i-am zis lui iuby cu toata frica in mine ca seara cand plecam si veneam de la alergat prin Copou sa ma lase sa conduc eu masina.cand ajungeam acasa boceam cate jumate de ora ca "vai ca nu mai stiu nimic.conduc oribil si alte bla bla-uri"dar zi de zi dupa o saptamana era super ok.dup-aia o luna iar nu am condus pana cand m-am angajat si a trebuit sa conduc singurica si cate 70-100 km prin acest oras.dar e super
ideea e ca sa nu faceti ca mine!mie mi-a fost f frica de tata!pt ca el nu e prea calm(absolut DELOC)si de aceea am refuzat sa conduc.dar macar sa conduceti daca nu zilnic,macar de 2 ori pe saptamana!acum iar nu mai muncesc si mi-e extrem de dor de condus(de luni nu mai muncesc)dar am fost aseara sa o iau pe mama de la serviciu:))he he alta viata.acum ar trebui sa ma obisnuiesc pe megane sa imi mai dea iuby masina

iubita, daca erai aici in bucuresti ieseam seara la plimbare cu masina! vaaaaaaaaai de abia astept, vine acum vremea calda si e grozav cand ma plimb noaptea cu geamurile deschise, sa simt asa curentul acela de aer cald imbibat cu miresmele florilor de tei! ahhhhhh!!! hjarta hjarta
de abia asteptttttttt!!

#165 2008-02-22 19:25:09

_yohana_
Platinum member

mie una nu mi se pare diferit fata de ceea ce faci la orele de sofat.acum depinde de instructor daa iti tine ambreajul,daca pune el frana sau daca pune el mana pe volan.pe mine m-a lasat singura cu toate si m-am invatat.m-am urcat la volan din prima zi in care am avut carnetul in mana si la o sapt am plecat singura,si noaptea.

#166 2008-02-28 10:44:50

mikki_20
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-02-15

eu ma gandesc f serios sa ma mut la alt instructor sau sa fac cu un particular desi am dat deja 2 mil.ma enerveaza instructorul asta nu are rabdare deloc si dak gresesti urla la tine zici k e nebun, eu una nu ma pot concentra pe ce fac dak tipa la mine si ma gandesc k dak el de la primele 2 sedinte si'a pierdut rabdarea si dupa aceea o sa faca la fel. instructorii vostri la fel au fost?adica nu cred k sunt nebuna k si sor'mea a inceput tot cu el si ei i'a facut la fel

Avem 1 an si 5 lunite

#167 2008-02-28 14:16:32

_yohana_
Platinum member

al meu a fost calm.statea imi explica si de 10 ori daca era nevoie.stiu instructori care urla ca descreieratii.

#168 2008-02-29 11:53:59

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

daca intructorul meu ar fi urlat l-as fi concediat pe loc, deci as fi mers la altul.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#169 2008-02-29 11:57:53

CristinaOlaru
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2008-01-14
Site

eu am examen saptamana viitoare si sincer mi-e cam groaza sa merg si plus de asta parca acum nu ma mai atrage asa de tare sa imi iau permisu`sad la cate accidente vad zilnic si le vad la tv. dar daca ma-m apucat de ea si am mai dat si bani ce sa-i fac. Am auzit ca din martie 2008 se dubleaza preturile.Va spun ce am aflat intamplator si nu stiu daca e ceva destul de sigur.

:gravida33+
bebe

#170 2008-02-29 11:58:41

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

succes.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#171 2008-02-29 11:59:46

CristinaOlaru
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2008-01-14
Site

baciu a scris:

succes.

Sa fie .multumesc

:gravida33+
bebe

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.