homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce nu va place la barbati?

#1 2007-06-30 23:54:30

miss_dolce
Vizitator

Ce nu va place la barbati?

Daca tot a fost topicul ce va place la ei,haideti sa vedem si ce ne displace...
Mie nu imi plac barbatii:
-laudarosi
-care au in cap doar sex
-care se dau mari cu banii care ii au in cont(mai ales daca provin de la parinti)
-care isi lasa parul lung...mi se pare dezgustator
-care nu stiu sa se poarte cu o femeie
-care se dau mari macho
-care sunt de parere ca barbatii au mai multe drepturi decat femeia,cum ar fi ca ei au voie sa insele,iar noi nu sau ca nu suntem bune de altceva decat de stat la cratita
-care injura,scuipa pe strada
-striga sau fluiera dupa femei
....mai sunt multe,va mai las si pe voi sa va dati cu parerea tongue

Ultima oara a fost editat de miss_dolce (2007-06-30 23:57:53)

#2 2007-06-30 23:58:56

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

Re: Ce nu va place la barbati?

continui eu lista :
- care MINT
- care nu sunt naturali si vor sa para altceva decat ceea ce sunt
- care inseala desi sunt iubiti enorm de o persoana care ii asteapta acasa
- care nu accepta prietenia dintre un baiat si o fata
- sunt posesivi
- nu apreciaza ce au
...etc smile

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#3 2007-07-01 00:19:03

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

urmatoarea eu:
-care fac ce vor parintii desi au o varsta inaintata
-care sunt misogini si nu stiu sa aprecieze femeia la adevaratul ei rang
-care se cred mai presus decat oriec si oricine
-care insala si spun ca ei au voie ca deh sunt barbati dar noi suntem considerate c***e dk inselam
(sa fac o paranteza si sa va povestesc pe scurt ce mi s-a intamplat in 311, nushu daca am ami zs asta pe forum-statea langa mine o tipa pe scaun,arata bine si urca un tzign burtos si pitik si chel si statea pe scaun acolo in spate fatza in fatza unde stateam eu cu tipa aia si incepe s-si flencane ''chestia" si sa ii mai scoata si limba tipei de parca zicea"mai da-mi o limba sa fie fix" cva de genu scarbos omu oricum,si cdn sa coboare era la usa ala si iar a inceput sa-si fluture chestia normal cu pantalonii pe el dar spre ea..tipa avvea ochelari de soare dar vedea ce facea dobitoku)
-continuam lista-barbatii scarbosi libidinosi si  f indrazneti care au un tupeu fantastik sa-ti puna mana pe sani sua partile dorsale sau s faca semne obscene mai ales in mijloacele de transport

Ultima oara a fost editat de blue_elf (2007-07-01 00:19:37)

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#4 2007-07-01 00:46:11

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

eu subscriu la tot ce ati zis voi + sunt incapatanati si cu greu accepta ca au gresit.

expect the worst , hope for the best!

#5 2007-07-01 09:41:33

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

scarba pamantului. L-as strange de gat.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

Publicitate

loading...

#6 2007-07-01 09:53:29

unik
Full member
De la: Litoral..
Inregistrat: 2006-10-08

continui lista de la blue_elf :
- cei care mint
- cei care nu se pot impune in fata parintilor de la o anumita varsta
- baietasii de bani gata care nu stiu sa pretuiasca banu si cred k totu e de vanzare
- paraziti care depind de buzunaru/inteligenta si influientele altora
- cei jegosi, care nu au for invatzati k cea mai buna metoda de a scapa de mirosuri e apa si sapunu nu sa maschezi cu un parfum ieftin...

#7 2007-07-01 10:48:52

andrutza
Vizitator

Eu o sa ma refer la iubitul meu ....ce nu-mi place la el e ca se incapataneaza uneori asa fara sa aiba un motiv concret, dar il las in pace se spune ca cel mai destept cedeaza tongue, nu-mi place ca uneori e cam lenes cand vine vorba sa se tunda sau sa se barbiereasca, ca bea cam multa bere, iar cand fac in familie gratar tb sa se ameteasca el ceva mai mult si chestia asta o detest, ca nu vb uneori atunci cand e momentul prielnic si ca nu se impune f mult in fata parintilor....cam asta smile. In rest nu-mi plac baietii care injura de fata cu mine, care flegmeaza in adevarttul sens al cuvantului, cei care nu stiu sa aprecieze o fata care ar merita orice, care inseala, care mint, care se ascund, care au secrete, care se gandesc doar la sex, care profita, care au 2 fetze, care sunt plini de ei, care nu se ingrijesc, care nu le fac pe plac iubitelor lor, care pun prietenii pe primul plan, care beau, nu sunt politicosi si cam atat sa zic.

#8 2007-07-01 12:37:48

barbara_mori
Hero member
Inregistrat: 2007-02-26

-urasc barbatii care mint si inseala,ii urasc din tot sufletul meu..mai ales daca au o prietena cu care se inteleg bine,si totusi ei mint si inseala,cunosc o gramada de cazuri si imi vine sa ii strang de gat pt ceea ce fac....
-apoi urasc barbatii care vorbesc urat fatza de fete,
-barbatii care dau in femei(nuj cum suporta unele,ca eu una l-as omora daca ar ridica mana la mine),
-cei care se dau mari si tari ,si mai sunt si taranusi prosti
-cei care sunt certati cu apa
-cei care se cred D-zeu si cred ca pot sa isi bata jok de oricine
-cei care beau mult peste masura....
si cred ca ar mai fi destule....dar le las doar pe astea ca sunt cele mai importante,d.p.m.d.v.

Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste!

#9 2007-07-01 14:57:51

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

-cei care au ghiuluri si cercei
-care sunt certati cu apa si sapunul dar au impresii pe capul lor+ghiuluri+cercei de nush cate sute de mii
-laudarosi
-care inseala,mint,lovesc,vorbesc urat de fata cu fete
-care au frizuri din astea naspa(cum sunt acum la moda ca marii fotbalisti ca mai au un pic si ma intrec in lungimea parului si ei oricum arata ORIBIL nu ca o domnisoara)
-cei care vorbesc cu prietenii lor cu "ma p...a".."ba m...e"si alte oribilitati din astea
-cei care nu se ocupa cat de cat de scoala
-cei care stau pe banii lu mami si lu tati si mai asteapta sa plateasca iubita
-care nu muncesc si cer bani in continuare bani de la parinti
samd

#10 2007-07-01 15:03:28

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

-cei care au parul lung
-care sunt certati cu apa si sapunul
-cei care bat femeile
-cere beau mai mult decat ar trebui
-cei care nu sunt educati si te lasa pe tine sa cari sacosele de la piata

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#11 2007-07-01 15:10:30

just-me
Hero member
Inregistrat: 2007-02-04

pe langa ce ati zis voi aseara am auzit o chestie de la un tip de 28 de ani neisurat care imi zicea :eu am iubit mult o fata dar pe langa ea am mai fost si cu altele...n-am inteles cum poti sa iubesti pe cineva si sa mai fii si cu altele ...da tu tot pe ea o iubesti...iar asta nu-mi place

#12 2007-07-01 15:12:44

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Butterfly20 a scris:

pe langa ce ati zis voi aseara am auzit o chestie de la un tip de 28 de ani neisurat care imi zicea :eu am iubit mult o fata dar pe langa ea am mai fost si cu altele...n-am inteles cum poti sa iubesti pe cineva si sa mai fii si cu altele ...da tu tot pe ea o iubesti...iar asta nu-mi place

din nefericira cam asa fac majoritatea barbatilor.......... sad

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#13 2007-07-01 15:17:46

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

cei care fac asa nu-s barbati... sunt niste baietei dezorientati, cu teama sa se implice total intr-o relatie...

Just like a tattoo
I'll always have you...

#14 2007-07-01 16:58:43

miss_dolce
Vizitator

Apropo de cei care se cred irezistibili tongue
http://www.trilulilu.ro/alcoool_de_baut/932f04f0a0b156

#15 2007-07-01 17:03:07

marissa
Sr. member
De la: ..a million miles away
Inregistrat: 2007-04-22

tare filmuletu wink)

I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while
And even though it's different now You're still here somehow
My heart won't let you go And I need you to know
I miss you... hjarta grater

#16 2007-07-01 17:35:58

ayra
New member
Inregistrat: 2007-07-01

Buna fetelor,sunt mary si am 40 de ani.Sunt casatorita de 20 de ani...ca tot veni vorba de barbati,ce ne place si ce nu ne place la ei,as vrea si eu sa aflu parerea voastra despre un barbat care imi mananca zilele.Sotul meu...
Si-a facut noi prieteni la un club de biliard,tineri,necasatoriti..mai nou s-a angajat si el acolo si de atunci viata mea a devenit un cosmar.A inceput sa puna clubul pe primul loc..dimineata pleaca acolo..desi clienti nu prea sunt,vine dupa amiaza o ora si pleaca iar si vine abia dimineata...sau chiar a doua zi...am avut certuri despre unele din fetele care lucreaza la receptie.Telefoane in miezul noptii,bratari de aur gasite in buzunarele lui,salariul,pensia(a iesit la 40 de ani la pensie,acum 9 luni) nu le mai aduce in casa.Copilul are bacalaureatul..el lipseste noptile,chiar zilele ,nu ii pasa,nu intreaba,nici macar nu ne mai saluta...Ce se intampla?I-am reprosat toate astea si mi-a raspuns ca eu nu am nici un drept sa-l intreb ce face si unde se duce.L-am intrebat cine e mai important:clubul sau familia,si mi-a raspuns clubul...Fetei i-a zis intr-o cearta ca este un nimic,cu toate ca are medii de 10,sunt lucruri care ma dor....nu pleaca de tot,dar nici nu ramane...umbla intre doua case sau familii cred eu..Este normal?Cat sa mai suport?Ma insel eu..un barbat care nu vine cu zilele acasa,si cand o face vine cu scandal merita o familie pe care o raneste zilnic prin orice privirea plina de ura si taioasa?

Ultima oara a fost editat de ayra (2007-07-01 17:37:31)

#17 2007-07-01 17:55:09

marissa
Sr. member
De la: ..a million miles away
Inregistrat: 2007-04-22

Ai aceeasi varsta cu a mamei mele si eu dau bacul. Cred ca doar tu poti sa-ti dai seama cat mai suporti. Ideea e ca ce face el nu e in nici un caz normal. Nu se comporta deloc ca un om matur, mai ales la ce explicatii iti da.

I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while
And even though it's different now You're still here somehow
My heart won't let you go And I need you to know
I miss you... hjarta grater

#18 2007-07-01 17:57:32

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

Mie nu mi se pare normal...eu nu sunt casatorita,am 29 de ani, dar daca m-as marita si el ar face asa eu una as divorta, chiar daca este si un copil la mijloc. Daca pt el clubul e mai important decat familia lui...decat copilul lui care trece si printr-o perioada asa de stresanta chiar nu cred ca mai merita sa suporti. sad imi cer scuze daca am fost mai dura, poate o sa spui ca nefiind maritata si neavand copii nu stiu ce vorbesc dar asta e parerea mea...de fapt m-a revoltat ceea ce ai povestit :smile(

Ultima oara a fost editat de mika (2007-07-01 17:58:32)

#19 2007-07-01 18:08:27

ayra
New member
Inregistrat: 2007-07-01

multumesc fetelor...simt ca nu mai suport.Nu pot face nimic,copilul are bacul,nu pot risca la un scandal monstruos..nu am bani de divort,avem nevoie de banii lui,salariul meu e mic,nu putem tine casa si pentru asta am suportat scene k astea de cand ne-am casatorit.
Nu am pe nimeni aproape...mi-a indepartat toate prietenele,le-a criticat pe toate si am ramas singura..am pierdut relatiile cu amicii vechi..m-am inchis in mine si m-am considerat mereu o femeie urata,inferioara lui....uneori consider ca sunt un nimeni in fata lui,m-a facut sa cred ca nu merit nimic..

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.