homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce nu va place la barbati?-3

#39 2008-05-19 21:42:51

leeah
Full member
Inregistrat: 2008-05-02

Re: Ce nu va place la barbati?

ce nu-mi place la un barbat?
n-o sa ma leg acum de fizic, pentru ca daca incep nu mai termin, totusi o sa mentionez mica mea obsesie pentru dinti:nu suport barbatii cu dinti urati, cariati, galbeni, strambi.. lol
ca moralitate.. nu suport mincinosii, am mai spus in alt topic parca.. asa, oportunistii, ipocritii, incultii [macar sa stie saa scrie corect si sa faca o propozitie care contine mai mult de predicat si subiect..], frezatii, nespalatii, grandomanii, misoginii.. si cred ca rasistii. asta pe scurt

#40 2008-05-19 23:08:57

girlish
Full member
Inregistrat: 2007-04-21

nu-mi plac barbatii care se uita dupa altele de fata cu tine si le si analizeaza cu prietenii lui cand esti tu de fata. am suportat candva un astfel de specimen si m-a durut comportamentul lui.  acum am pe altul langa mine care nu-i deloc asa smile

"Eu nu sunt altceva decât
o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

#41 2008-05-19 23:15:18

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

urasc barbatii care se imbata des, care miros tot timpul a bautura, cei care injura si scuipa pe drum, cei care se lauda cu cele 10000 de cuceriri, chiar nu ma simt bine sa stiu ca in fata mea au fost atatea femei.

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#42 2008-05-19 23:46:34

copilu
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-05

eu nu suport barbatii care le considera pe femei inferioare lor!!!.boxbox. cei ce lovesc femeile!!!ko..  cei ce umbla din floare in floare si se mandresc cu asta.. cei ce cred ca toata maretia lor sta in pantaloni.. ma enerveaza la culme cei needucati si badarani care vb ca la usa cortului si ne/ma agreseaza si cei exagerat de gelosi

ce nu imi place la al meu barbat.. uneori se poarta mult prea copilareste.. nu vrea sa discutam si sa imi zica cum vede el lucrurile at cand ne certam ca sa ajungem la un compromis.. nu ii plac anumite lucruri pe care eu mi le doresc mult(si nici nu prea cedeaza) sper ex de mers la film la teatru  in rest manca-l-ar mama hjarta

mai adaug ceva.. e fff mamos si atasat de casa si familie.. mult prea mult butter

Ultima oara a fost editat de copilu (2008-05-19 23:56:00)

fericita mamica de Teodora din 11.02.2012

#43 2008-05-20 10:34:07

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

in general... nu suport genul de barbat dichisit, figurant, care sta in fta oglinzii mai mult ca o femeie si se da mare macho/smecheras cu toata lumea. nu suport libidinosii... vezi ca nu te bag in seama, valea! si ce nu-mi place la babrabti e egoismul si lipsa de responsabilitate (aici incluzand si inselatul). n-am nimic cu cei care se uita dupa femei... toti au imboldul asta, deci mai bine ii dai curs, decat sa-l cenzurezi.

la al meu:
- ca ii e frica de responsabilitate (=nunta, copii - ca la servici e baiat responsabil big_smile)
- ca tine cont de gura targului mai mult decat de nevoile mele
- ca are accese de egoism (probabil si eu am in ochii lui... asa ca... le suportam reciproc)
- ca nu vrea sa discute in contradictoriu deloc (ma dispera efectiv, eu vreau sa lamuresc  o problema si el se da lovit, vrea sa ma alinte, doar-doar imi trece... dar mie NU imi trece, cel mult pe moment apoi revine... dar n-am cu cine discuta. am ajuns sa-i trimit mailuri cu ce ma supara. sper baremi ca le citeste sad ca imi raspunde tot ceva duuulce, dar deloc la obiect)
-ca are momente cand imi da impresia ca ma implic in relatie mult mai mult decat el. probabil e doar o impresie, dar ma innebuneste.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Publicitate

loading...

#44 2008-05-20 10:44:17

luna_amara
Hero member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-08-16

urasc barbatii care nu se implica de la inceput in relatie
care hotarasc ei singuri data si ora intanirilor(egoism!!)
care se uita la preturi mai ales atunci cand ies cu o fata in oras
cei ce nu aduc florii
cei ce nu au grija d ei
cei ce dupa o saptamana spun"te iubesc"

take me as i am or watch me as i go!

#45 2008-05-21 18:09:12

girlish
Full member
Inregistrat: 2007-04-21

katami a scris:

n-am nimic cu cei care se uita dupa femei... toti au imboldul asta, deci mai bine ii dai curs, decat sa-l cenzurezi.

in momentul in care de fata cu tine intoarce efectiv capul dupa una si mai is oameni in preajma noastra printre care alti barbati cu care incepe sa o comenteze pe aia nu are cum sa nu te deranjeze, crede-ma. de ex, am acum langa mine o persoana care nu-i deloc asa si mi se pare ca mai mult ma uit eu la masculii de langa mine decat el la femei rotfl

"Eu nu sunt altceva decât
o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

#46 2008-05-21 18:19:45

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

eu nu suport barbatii care vorbesc urat despre prietenele/nevestele lor cand aceste3a nu-s de fatza

#47 2008-05-21 18:30:03

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

nu-mi place ca ragaie,ca beau ca porcii si se mai mandresc dak le curge bere in barba si zic "aaaah bravo mai!!ca un barbat!!" si apoi rad ca idiotii,k se scarpina la putza,k isi lasa shosetele in mijl camerei,k au replici penibile de agatzat,nu-mi mai place ca ei chiar cred k ne impresioneaza dak asculta o manea in tramvai/troleu sau taxi,k nu-s finuti deloc,k sunt in stare sa isi paraseasca iubita dak afla k e gravida (si o mai si acuza k ar fi cu altu,desi stie k nu l-a inselat),k numai cand sunt beti isi pot exprima sentimentele (unii...),k vorbesc urat despre femeile lor (neveste,iubite) cand ele nu-s de fatza numai k sa se dea mari prietenilor (si cand is cu ele le pupa-n fund),k sunt libidinosi (treci p strada si te pomenesti cu o palma peste fund,sau cu o replica de-a dreptu penibila),care sunt disperati....si kre nu au nici un hobby si lumea lor graviteza exclusiv in jurul tau... si ar mai fi de zis : oricum,nu generalizez smile

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#48 2008-05-21 19:04:00

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

taisha a scris:

eu nu suport barbatii care vorbesc urat despre prietenele/nevestele lor cand aceste3a nu-s de fatza

idem

nu suport barbatul care-si trateaza prietena/sotia cu dispret si indiferenta
barbatul care uraste femeia si o considera tarfa.. daca el a avut un esec in relatiile anterioare va considera ca si in relatia de fatza va fi asa si cine va avea de suferit....prietena.

barbatul care asculta de gura lumii(aici includem si familie, rude prieteni, etc)

barbatul care-si inseala partenera de viata desi aceasta ii ofera totul..iar el...ciuciu..macho se crede..halal barbat
sunt multe....cred ca putem face un roman intreg....

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#49 2008-05-21 19:31:56

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

nu-mi place ca mint doar pt ca e mai usor asa...
ca se uita dupa altele, oricat de frumoasa ar fi partenera... si au ca scuza faptul ca "asa e firesc, e un reflex natural"...
ca isi simt orgoliul gadilat atunci cand flirteaza cu alta, chiar daca nu "trec la fapte" propriu-zis
etc etc etc

ps: se vede ca sunt geloasa pana la disperare tongue

Just like a tattoo
I'll always have you...

#50 2008-05-21 19:36:53

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

mai e ceva de adaugat la listele voastre ? probabil, dar nu ma pot gandi la ceva anume acum. si eu urasc categoriile mentionate de voi.
ma intreb ce ar scrie ei la un astfel de topic, despre noi... smile

#51 2008-05-21 19:47:23

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

http://life.hotnews.ro/stiri-acasa-3050 … siunea.htm
am gasit ceva interesant.. pot sa zic ..cam au dreptate.

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#52 2008-05-21 21:44:02

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

eu pe aspectul fizic nu pun prea mult pret, adica pentru mine e suficient din punctul asta de vedere sa fie un om normal...asa si acum ce fel de barbati nu suport:
- pe cei care au conceptii invechite, de genul barbatul este stalpul familiei, barbatul trebuie sa ia hotararile cele mai importante, etc...
- pe cei cu 2 fete, adica in fata spune tot ce ai vrea sa auzi si in spate numai de rau, sau nu trebuie sa spuna in spate neaaparat, sa gandeasca altceva decat spune tongue ;
- pe cei care considera ca au drepturi asupra femeilor de langa ei;
- pe cei violenti, micinosi, si pe cei carora li se pare normal ca barbatul sa mai insele din cand in cand;
- pe cei carora li se pare normal ca barbatul sa aibe voie sa faca ce vrea si femeia nu...
si ar mai fi dar astea au fost primele chestii care imi venira in minte tongue

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#53 2008-05-22 01:01:43

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

generalizand nu imi plac barbatii care mint,care vb urat,care umbla mai ceva impopotonati cu aur sau altele decat o fata,cei care nu se spala,care poarta haine prea largi,care inseala si cu iubita sunt niste mielusei,care uita masura paharului...
la bogdan nu imi place ca fumeaza pe strada si ca uneori ori e prea grabit ori uita sa se ridice de pe scaun cand iesim.aaaa,si ma dispera muzica care o asculta...tiesto...zdranganeli din astea,ceva romantic nu ii place dar tacanele astea vai vai... rotfl rotfl

#54 2011-01-24 18:29:22

Diananaid
Hero member
Inregistrat: 2010-12-24

girlish a scris:

nu-mi plac barbatii care se uita dupa altele de fata cu tine si le si analizeaza cu prietenii lui cand esti tu de fata.

Zicea cineva mai sus ca urăşte bărbaţii care spun te iubesc după prima săptăm?nă. Am avut de-a face cu mai mulţi de genu. Ce să inţeleg din această destăinuire?

Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas...

#55 2011-01-24 19:41:48

cinthya
Full member
Inregistrat: 2006-12-10

ca vor sex...cat mai repede...si daca n-ai fost convinsa pana acum, sigur o sa cedezi cand auzi ca te iubeste...

#56 2011-01-24 20:32:01

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Da, subscriu. Sau daca nu pt sex, oricum cred ca o spun pentru ca au auzit ei ca femeilor le place sa auda asta cat mai des si li se pare ca asa vor avea mai mult succes cu ele. Ii spui "te iubesc" si gata, cade pe spate indragostita lulea.  spranceana
E ok sa-i spui te iubesc daca e si insotit de fapte, nu doar vorbe goale.
In aceeasi ordine de idei, pe mine ma dispera sa aud oameni care se saluta cu "te iubesc" de obicei la sfarsitul unei conversatii si de obicei la telefon. Mi se pare ca isi pierde aproape total din semnificatie cand e coborat la nivel de "pa". Personal prefer sa-l aud mai rar, in moment in care chiar inseamna ceva, decat toata ziua buna ziua da-i cu "te iubesc". Plus ca mi se pare in acelasi timp o chestie foarte intima care nu e pentru urechile tuturor care se intampla sa fie in apropiere.
But that's just me.

Ultima oara a fost editat de kathrynn (2011-01-24 20:32:31)

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#57 2011-01-24 22:05:48

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

leeah a scris:

totusi o sa mentionez mica mea obsesie pentru dinti:nu suport barbatii cu dinti urati, cariati, galbeni, strambi.. lol

Parca am fi gemene la treaba asta lol Ma dezgusta total big_smile

Pt mine astia nu-s barbati!

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.