|
Nu esti logat.
Ce nu va place la barbati?-3#39 2008-05-19 21:42:51
Re: Ce nu va place la barbati?ce nu-mi place la un barbat? Offline #40 2008-05-19 23:08:57
Re: Ce nu va place la barbati?nu-mi plac barbatii care se uita dupa altele de fata cu tine si le si analizeaza cu prietenii lui cand esti tu de fata. am suportat candva un astfel de specimen si m-a durut comportamentul lui. acum am pe altul langa mine care nu-i deloc asa "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #41 2008-05-19 23:15:18
Re: Ce nu va place la barbati?urasc barbatii care se imbata des, care miros tot timpul a bautura, cei care injura si scuipa pe drum, cei care se lauda cu cele 10000 de cuceriri, chiar nu ma simt bine sa stiu ca in fata mea au fost atatea femei. Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #42 2008-05-19 23:46:34
Re: Ce nu va place la barbati?eu nu suport barbatii care le considera pe femei inferioare lor!!!.. cei ce lovesc femeile!!!.. cei ce umbla din floare in floare si se mandresc cu asta.. cei ce cred ca toata maretia lor sta in pantaloni.. ma enerveaza la culme cei needucati si badarani care vb ca la usa cortului si ne/ma agreseaza si cei exagerat de gelosi Ultima oara a fost editat de copilu (2008-05-19 23:56:00) fericita mamica de Teodora din 11.02.2012 Offline #43 2008-05-20 10:34:07
Re: Ce nu va place la barbati?in general... nu suport genul de barbat dichisit, figurant, care sta in fta oglinzii mai mult ca o femeie si se da mare macho/smecheras cu toata lumea. nu suport libidinosii... vezi ca nu te bag in seama, valea! si ce nu-mi place la babrabti e egoismul si lipsa de responsabilitate (aici incluzand si inselatul). n-am nimic cu cei care se uita dupa femei... toti au imboldul asta, deci mai bine ii dai curs, decat sa-l cenzurezi. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline Publicitateloading...
#44 2008-05-20 10:44:17
Re: Ce nu va place la barbati?urasc barbatii care nu se implica de la inceput in relatie take me as i am or watch me as i go! Offline #45 2008-05-21 18:09:12
Re: Ce nu va place la barbati?
in momentul in care de fata cu tine intoarce efectiv capul dupa una si mai is oameni in preajma noastra printre care alti barbati cu care incepe sa o comenteze pe aia nu are cum sa nu te deranjeze, crede-ma. de ex, am acum langa mine o persoana care nu-i deloc asa si mi se pare ca mai mult ma uit eu la masculii de langa mine decat el la femei "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #46 2008-05-21 18:19:45
Re: Ce nu va place la barbati?eu nu suport barbatii care vorbesc urat despre prietenele/nevestele lor cand aceste3a nu-s de fatza Offline #47 2008-05-21 18:30:03
Re: Ce nu va place la barbati?nu-mi place ca ragaie,ca beau ca porcii si se mai mandresc dak le curge bere in barba si zic "aaaah bravo mai!!ca un barbat!!" si apoi rad ca idiotii,k se scarpina la putza,k isi lasa shosetele in mijl camerei,k au replici penibile de agatzat,nu-mi mai place ca ei chiar cred k ne impresioneaza dak asculta o manea in tramvai/troleu sau taxi,k nu-s finuti deloc,k sunt in stare sa isi paraseasca iubita dak afla k e gravida (si o mai si acuza k ar fi cu altu,desi stie k nu l-a inselat),k numai cand sunt beti isi pot exprima sentimentele (unii...),k vorbesc urat despre femeile lor (neveste,iubite) cand ele nu-s de fatza numai k sa se dea mari prietenilor (si cand is cu ele le pupa-n fund),k sunt libidinosi (treci p strada si te pomenesti cu o palma peste fund,sau cu o replica de-a dreptu penibila),care sunt disperati....si kre nu au nici un hobby si lumea lor graviteza exclusiv in jurul tau... si ar mai fi de zis : oricum,nu generalizez i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #48 2008-05-21 19:04:00
idem Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #49 2008-05-21 19:31:56
Re: Ce nu va place la barbati?nu-mi place ca mint doar pt ca e mai usor asa... Just like a tattoo I'll always have you... Offline #50 2008-05-21 19:36:53
Re: Ce nu va place la barbati?mai e ceva de adaugat la listele voastre ? probabil, dar nu ma pot gandi la ceva anume acum. si eu urasc categoriile mentionate de voi. Offline #51 2008-05-21 19:47:23
Re: Ce nu va place la barbati?http://life.hotnews.ro/stiri-acasa-3050 … siunea.htm Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #52 2008-05-21 21:44:02
Re: Ce nu va place la barbati?eu pe aspectul fizic nu pun prea mult pret, adica pentru mine e suficient din punctul asta de vedere sa fie un om normal...asa si acum ce fel de barbati nu suport: „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #53 2008-05-22 01:01:43
Re: Ce nu va place la barbati?generalizand nu imi plac barbatii care mint,care vb urat,care umbla mai ceva impopotonati cu aur sau altele decat o fata,cei care nu se spala,care poarta haine prea largi,care inseala si cu iubita sunt niste mielusei,care uita masura paharului... Offline #54 2011-01-24 18:29:22
Zicea cineva mai sus ca urăşte bărbaţii care spun te iubesc după prima săptăm?nă. Am avut de-a face cu mai mulţi de genu. Ce să inţeleg din această destăinuire? Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas... Offline #55 2011-01-24 19:41:48
Re: Ce nu va place la barbati?ca vor sex...cat mai repede...si daca n-ai fost convinsa pana acum, sigur o sa cedezi cand auzi ca te iubeste... Offline #56 2011-01-24 20:32:01
Re: Ce nu va place la barbati?Da, subscriu. Sau daca nu pt sex, oricum cred ca o spun pentru ca au auzit ei ca femeilor le place sa auda asta cat mai des si li se pare ca asa vor avea mai mult succes cu ele. Ii spui "te iubesc" si gata, cade pe spate indragostita lulea. Ultima oara a fost editat de kathrynn (2011-01-24 20:32:31) Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #57 2011-01-24 22:05:48
Parca am fi gemene la treaba asta Ma dezgusta total
Pt mine astia nu-s barbati! ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|