|
Nu esti logat.
Ce nu va place la barbati?#1 2007-06-30 23:54:30
Ce nu va place la barbati?Daca tot a fost topicul ce va place la ei,haideti sa vedem si ce ne displace... Ultima oara a fost editat de miss_dolce (2007-06-30 23:57:53) #2 2007-06-30 23:58:56
Re: Ce nu va place la barbati?continui eu lista : Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #3 2007-07-01 00:19:03
Re: Ce nu va place la barbati?urmatoarea eu: Ultima oara a fost editat de blue_elf (2007-07-01 00:19:37) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #4 2007-07-01 00:46:11
Re: Ce nu va place la barbati?eu subscriu la tot ce ati zis voi + sunt incapatanati si cu greu accepta ca au gresit. expect the worst , hope for the best! Offline #5 2007-07-01 09:41:33
Re: Ce nu va place la barbati?scarba pamantului. L-as strange de gat. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline Publicitateloading...
#6 2007-07-01 09:53:29
Re: Ce nu va place la barbati?continui lista de la blue_elf : Offline #7 2007-07-01 10:48:52
Re: Ce nu va place la barbati?Eu o sa ma refer la iubitul meu ....ce nu-mi place la el e ca se incapataneaza uneori asa fara sa aiba un motiv concret, dar il las in pace se spune ca cel mai destept cedeaza , nu-mi place ca uneori e cam lenes cand vine vorba sa se tunda sau sa se barbiereasca, ca bea cam multa bere, iar cand fac in familie gratar tb sa se ameteasca el ceva mai mult si chestia asta o detest, ca nu vb uneori atunci cand e momentul prielnic si ca nu se impune f mult in fata parintilor....cam asta . In rest nu-mi plac baietii care injura de fata cu mine, care flegmeaza in adevarttul sens al cuvantului, cei care nu stiu sa aprecieze o fata care ar merita orice, care inseala, care mint, care se ascund, care au secrete, care se gandesc doar la sex, care profita, care au 2 fetze, care sunt plini de ei, care nu se ingrijesc, care nu le fac pe plac iubitelor lor, care pun prietenii pe primul plan, care beau, nu sunt politicosi si cam atat sa zic. #8 2007-07-01 12:37:48
Re: Ce nu va place la barbati?-urasc barbatii care mint si inseala,ii urasc din tot sufletul meu..mai ales daca au o prietena cu care se inteleg bine,si totusi ei mint si inseala,cunosc o gramada de cazuri si imi vine sa ii strang de gat pt ceea ce fac.... Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #9 2007-07-01 14:57:51
Re: Ce nu va place la barbati?-cei care au ghiuluri si cercei Offline #10 2007-07-01 15:03:28
Re: Ce nu va place la barbati?-cei care au parul lung VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #11 2007-07-01 15:10:30
Re: Ce nu va place la barbati?pe langa ce ati zis voi aseara am auzit o chestie de la un tip de 28 de ani neisurat care imi zicea :eu am iubit mult o fata dar pe langa ea am mai fost si cu altele...n-am inteles cum poti sa iubesti pe cineva si sa mai fii si cu altele ...da tu tot pe ea o iubesti...iar asta nu-mi place Offline #12 2007-07-01 15:12:44
Re: Ce nu va place la barbati?
din nefericira cam asa fac majoritatea barbatilor.......... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #13 2007-07-01 15:17:46
Re: Ce nu va place la barbati?cei care fac asa nu-s barbati... sunt niste baietei dezorientati, cu teama sa se implice total intr-o relatie... Just like a tattoo I'll always have you... Offline #14 2007-07-01 16:58:43
Re: Ce nu va place la barbati?Apropo de cei care se cred irezistibili #15 2007-07-01 17:03:07
Re: Ce nu va place la barbati?tare filmuletu ) I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while And even though it's different now You're still here somehow My heart won't let you go And I need you to know I miss you... Offline #16 2007-07-01 17:35:58
Re: Ce nu va place la barbati?Buna fetelor,sunt mary si am 40 de ani.Sunt casatorita de 20 de ani...ca tot veni vorba de barbati,ce ne place si ce nu ne place la ei,as vrea si eu sa aflu parerea voastra despre un barbat care imi mananca zilele.Sotul meu... Ultima oara a fost editat de ayra (2007-07-01 17:37:31) Offline #17 2007-07-01 17:55:09
Re: Ce nu va place la barbati?Ai aceeasi varsta cu a mamei mele si eu dau bacul. Cred ca doar tu poti sa-ti dai seama cat mai suporti. Ideea e ca ce face el nu e in nici un caz normal. Nu se comporta deloc ca un om matur, mai ales la ce explicatii iti da. I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while And even though it's different now You're still here somehow My heart won't let you go And I need you to know I miss you... Offline #18 2007-07-01 17:57:32
Re: Ce nu va place la barbati?Mie nu mi se pare normal...eu nu sunt casatorita,am 29 de ani, dar daca m-as marita si el ar face asa eu una as divorta, chiar daca este si un copil la mijloc. Daca pt el clubul e mai important decat familia lui...decat copilul lui care trece si printr-o perioada asa de stresanta chiar nu cred ca mai merita sa suporti. imi cer scuze daca am fost mai dura, poate o sa spui ca nefiind maritata si neavand copii nu stiu ce vorbesc dar asta e parerea mea...de fapt m-a revoltat ceea ce ai povestit :( Ultima oara a fost editat de mika (2007-07-01 17:58:32) Offline #19 2007-07-01 18:08:27
Re: Ce nu va place la barbati?multumesc fetelor...simt ca nu mai suport.Nu pot face nimic,copilul are bacul,nu pot risca la un scandal monstruos..nu am bani de divort,avem nevoie de banii lui,salariul meu e mic,nu putem tine casa si pentru asta am suportat scene k astea de cand ne-am casatorit. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|