|
Nu esti logat.
Mi-am ales singura anticonceptionalele :(#1 2007-07-03 12:12:41
mi-am ales singura anticonceptionalele :(Dupa cum spuneam, mi-am ales singura anticonceptionalele pt ca mi-a fost frica sa ma duc la doctor. M-am oprit la Yasmin, mi s-au parut in regula. Stiu ca nu este bine ce am facut. Astazi este prima zi de ciclu si vreau sa incep sa le iau. Credeti ca este foarte grava decizia pe care am luat-o? Am citit cu deosebita atentie instructiunile, situatiile cand nu sunt recomandate si ma incadrez in cerintele din prospect - din fericire nu am nicio problema de sanatate. Am nevoie de parerea voastra, va rog! I need some fine wine and you, you need to be nicer Offline #2 2007-07-03 12:15:39
Re: mi-am ales singura anticonceptionalele :(Era mai bine daca te duceai la planning sa ti le recomande,pt ca sunt riscuri sa nu ti se potriveasca si sa te simti rau de la ele. Offline #3 2007-07-03 12:18:32
Re: mi-am ales singura anticonceptionalele :(Stiu Sper sa nu aiba reactii adverse. M-am interesat si Yasmin pare sa fie dintre cele mai bune de pe piata acum...potrivite pt ceea ce vreau eu - antibebe I need some fine wine and you, you need to be nicer Offline #4 2007-07-03 12:22:07
Re: mi-am ales singura anticonceptionalele :(Toate anticonceptionalele sunt bune,dar unele persoane s-au simtit bine cu ele,altele au avut probleme... Offline #5 2007-07-03 12:23:10
Re: mi-am ales singura anticonceptionalele :(potrivite pt ce vrei tu...adica antibebe sunt toate anticonceptionalele.....k doar de aia se numesc asa. You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline Publicitateloading...
#6 2007-07-03 12:27:28
Re: mi-am ales singura anticonceptionalele :(Eu am fost la medic, mi-a prescris Logest din care nu am luat decat o pastila pt ca mi-a fost foarte rau si le-am schimbat... cu Yasmin. Offline #7 2007-07-03 12:52:37
Re: mi-am ales singura anticonceptionalele :(Sper sa ma simt bine. Este prima data cand iau anticonceptionale. I need some fine wine and you, you need to be nicer Offline #8 2007-07-03 12:59:23
Re: mi-am ales singura anticonceptionalele :(Mai am o intrebare la voi, va rog: Astazi este prima zi de ciclu si o sa incep sa iau - cand o sa inceapa sa aiba efect? Dupa ce perioada pot sa fiu sigura ca nu mai exista nici un risc si sunt protejata de anticonceptionale? I need some fine wine and you, you need to be nicer Offline #9 2007-07-03 13:01:07
Re: mi-am ales singura anticonceptionalele :(Daca incepi din prima zi de sangerare esti protejata incepand de atunci... Ultima oara a fost editat de Papucica (2007-07-03 13:02:03) Offline #10 2007-07-03 13:09:47
Re: mi-am ales singura anticonceptionalele :(si fetelor ... dar in cazu in care am inceput sa iau anticonceptionale de la planning din a 3`a zi de menstruatie ..asa a zis tipa care mi le`a dat .. dupa 7 zile o sa fiu protejata complet nu? Offline #11 2007-07-03 13:13:00Re: mi-am ales singura anticonceptionalele :(dupa 7 pastile inghitite esti protejata complet protejata Ultima oara a fost editat de annna (2007-07-03 13:13:15) El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #12 2007-07-03 13:14:19
Re: mi-am ales singura anticonceptionalele :(Din cate stiu eu da... dar mai asteapta raspunsuri... Offline #13 2007-07-03 13:15:29
Re: mi-am ales singura anticonceptionalele :(
da dupa 7 zile VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #14 2007-07-03 13:27:38
Re: mi-am ales singura anticonceptionalele :(nu inteleg dc va place sa va jucati cu sanatatea voastra? multi medici recomanda asa...pe ochi frumosi...e adevarat...dar daca o sa incepem toate sa luam anticonceptionale si medicamente cum ne taie capu unde o sa ajungem? fiecare are meseria lui si si o face cat de bine poate sau vrea...asa ca sa nu ne mai jucam noi de a doctorii...eclipsa e alegerea ta...eu sincer sper sa nu regreti mai tarziu... happy with him...inlove with him... Offline #15 2007-07-03 13:30:20
Re: mi-am ales singura anticonceptionalele :(Dupa ce anume se ghideaza un medic la recomandarea anticonceptionalelor, de ce criterii se tine cont, ce anume mai trebuie avut in vedere??? I need some fine wine and you, you need to be nicer Offline #16 2007-07-03 13:32:42
Re: mi-am ales singura anticonceptionalele :(un medic de planning iti pune diverse intrebari legate de menstra,boli,in plus omul ala se presupune ca a facut ceva carte la viata lui se stie el ce sa recomande,eu zic sa gasesti un medic bun de planning daca esti din bucuresti poti sa mergi la doctoressa VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #17 2007-07-03 13:37:49
Re: mi-am ales singura anticonceptionalele :(Ciclul vine la 25-26 de zile, normal cantitativ, nu este abundent, fara cheaguri, fara dureri sau crampe nici inainte, in timpul sau dupa, nu am si nu am avut nicio problema de sanatate (in afara de banala gripa sau raceala - multumesc lui Dzeu). I need some fine wine and you, you need to be nicer Offline #18 2007-07-03 13:40:56
Re: mi-am ales singura anticonceptionalele :(degeaba ne spui noua astea...nu sunt medici...nici macar doctoressa care e medic de planning nu prescrie anticonceptionale pe forum... Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2007-07-03 13:41:15) happy with him...inlove with him... Offline #19 2007-07-03 13:54:29
Re: mi-am ales singura anticonceptionalele :(Nu vreau sa fiu inteleasa gresit, stiu ca nu se prescriu medicamente "dupa ureche" pe internet :)Vroiam doar sa aflu si parerea voastra despre Yasmine. Mi-am inceput viata sexuala alaltaieri complet neprotejata Stiu ca merit o bataie zdravana de tot. Am stat mult pe ganduri acum sa fiu sigura ca sunt la ciclu si ca nu este o sangerare pe cale de consecinta datorata proaspetei deflorari. In jurul perioadei de 2 - 6 iulie trbuia sa imi vina. Dupa simptome, cred ca e vorba de menstruatie. Nu sunt sanse sa fi ramas insarcinata, SPER?! I need some fine wine and you, you need to be nicer Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|