|
Nu esti logat.
Mi-am ales singura anticonceptionalele :(-2#20 2007-07-03 13:57:38
Re: mi-am ales singura anticonceptionalele :(
e foarte bine ca te gandesti la contraceptie,nici eu nu cred ca esti insarcinata probabil ti-a cenit menstra cat despre ac. de care vb. tu paote ca o femeie sa se simta foarte bine cu ele iar alta nu. sfatul meu este sa mergi repede la planning vb. acolo cu cineva si iti explica ce si cum. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #21 2007-07-03 15:15:12
Re: mi-am ales singura anticonceptionalele :(Offf... De ce nu mi s-ar potrivi Yasmine? I need some fine wine and you, you need to be nicer Offline #22 2007-07-03 15:18:18
Re: mi-am ales singura anticonceptionalele :(pt a suta...mia...oara...doar medicul poate sa ti spuna... happy with him...inlove with him... Offline #23 2007-07-03 15:31:08
Re: mi-am ales singura anticonceptionalele :(MERGI LA MEDIC! Azi sau maine, te duci, iti prescrie ceva potrivit si incepi sa le iei din ziua cand ti le-a prescris. Te protejezi suplimentar 7 zile daca nu le incepi din ziua in care ti-a venit si gata. Nu face prostii de-astea, pentru ca exista sansa sa regreti amarnic. Ultima oara a fost editat de persifona (2007-07-03 15:34:07) #24 2007-07-03 15:33:15
Re: mi-am ales singura anticonceptionalele :(
SUBSCRIU VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#25 2007-07-03 15:38:23
Re: mi-am ales singura anticonceptionalele :(ar mai fi intrebari eclipsa....citi ani ai? cite kg? cum e dispusa pilozitatea pe trup? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #26 2007-07-03 15:41:36
Re: mi-am ales singura anticonceptionalele :(27 de ani peste o luna, 1,65 m 56 kg, pilozitate normala I need some fine wine and you, you need to be nicer Offline #27 2007-07-03 16:07:54
Re: mi-am ales singura anticonceptionalele :(foarte bine....doar ca eu nu asteptam musai raspunsurile...dadeam exemple de intrebari la care medicul are nevoie de raspuns pentru a-l orienta in alegerea contraceptivelor.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #28 2007-07-03 16:12:15
Re: mi-am ales singura anticonceptionalele :(Am inteles. Sper sa nu aiba reactii adverse chiar asa daunatoare astfel incat sa ajung "sa regret amarnic" alegerea facuta de capul meu, dupa cum spunea un membru mai devreme... Nu vad de ce nu mi s-ar potrivi. I need some fine wine and you, you need to be nicer Offline #29 2007-07-03 16:14:27
Re: mi-am ales singura anticonceptionalele :(ia-le....mai vezi tu dupa aceea...in fond, poate ai dat bine cu banul Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #30 2007-07-03 16:19:56
Re: mi-am ales singura anticonceptionalele :(Sa speram, multumesc ca nu ma ignorati! I need some fine wine and you, you need to be nicer Offline #31 2007-07-03 16:23:47
Re: mi-am ales singura anticonceptionalele :(Nu ignor pe nimeni....desi uneori pot lasa impresia asta pentru ca nu formulez un raspuns...insa e doar pentru ca cele anterioare sunt corecte. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #32 2007-07-03 16:27:54
Re: mi-am ales singura anticonceptionalele :(Multumesc mult, chiar o sa imi fac analizele peste o luna de zile si imi doresc sa imi fie bine. Multumesc inca o data! I need some fine wine and you, you need to be nicer Offline #33 2007-07-03 16:37:45
Re: mi-am ales singura anticonceptionalele :(cu drag...sa auzim de bine Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #34 2007-07-19 20:16:09
Re: mi-am ales singura anticonceptionalele :( si eu am facut la fel k eclips...adik am avut o incercare sa merg la medic..dar mi-am facut programare la un kbinet,si cand m-am dus era inchis.am cautat altele dar in botosani sunt cam putine si toate sunt deschise seara ,dupa16:00...m-am descurajat si fiindu-mi frik sa ma duc,am luat yasmin,,mi le-am ales singura.ar trebui sa imi vina pe 27-28...si incep de atunci..poate peste1luna-2o sa imi fac curaj si o sa ma dus la medic.. Offline #35 2007-07-19 20:19:46
Re: mi-am ales singura anticonceptionalele :(daca vomiti pana in 4 ore dupa ce ai luat-o iei alta pe care apoi o inlocuiesti cu o pastila de pe o alta folie. Nobody home Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|