|
Nu esti logat.
Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinim-19#343 2010-09-01 22:14:17
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimprobabil ca am mai commentat la topicul acesta insa o sa imi permit sa completez...ceva mai recent )) Vreau s-o facem in masina, pe bancheta din spate, in un loc pustiu..in timp ce afara ploua puternic)) sau..in baie, intr-o camera de hotel (am incercat iarna aceasta dar ne tot deranjau prietenii , ba vroiau una,ba alta... )....sau, in padure ? )) tot eram noi odata in doi...departe in padure insa mai departe de hard petting nu am ajuns, de frica sa nu ne vada cineva )) Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline #344 2010-09-01 23:02:02
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimafara pe o ploaie de vara , pe bloc cand e luna plina , legata de pat si cam atat ca in mare parte au fost puse in aplicare Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline #345 2010-09-01 23:16:06
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimpe plaja,cu luna plina...si valurile sa se izbeasca de noi...poate la anul.... Offline #346 2010-09-02 11:48:05
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimEmm,care anume au fost puse in aplicare ? ce senzatii ? )) Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline #347 2010-09-02 13:17:01
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimAsta cu ploaia ma sacaie si pe mine. O ploaie daia de vara, puternica. Numai cand ma gandesc la picaturile de ploaie pe spatele meu ma apuca pandaliile Poor is the man whose pleasure depends on another Offline Publicitateloading...
#348 2010-09-02 13:41:21
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimAm facut-o (candva )in masina noapte in timp ce ploua cu galeata. Interesant Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #349 2010-09-02 13:45:47
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinim
dap, e bestial Offline #350 2010-09-02 14:30:59
been there , done that Ultima oara a fost editat de suzanaj (2010-09-02 14:31:37) Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein) Offline #351 2010-09-02 15:17:14
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimziua pe o banca in parc....in tren ....intro baie in avion....in apa.... Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #352 2010-09-02 16:15:03
Offline #353 2010-09-02 16:56:44
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimIndeplinite: in masina ( ne`a prins si politia ) , pe munte , in padure , in piscina Written in the stars ... Offline #354 2010-09-02 17:15:43
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimcurioasa de mine .... si ce va zis/facut politia??? O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita..... Offline #355 2010-09-02 17:47:35
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimla gura sobei iarna ,in noapte de craciun sau de revelion.pe masa in bucatarie,in rest am facut cam peste tot:D regrete? eu nu am regrete,dar ce urasc cel mai mult la tine ,e faptul k inca te mai iubesc Offline #356 2010-09-02 18:17:16
ii numele meu regrete? eu nu am regrete,dar ce urasc cel mai mult la tine ,e faptul k inca te mai iubesc Offline #357 2010-09-02 21:35:07
in masina am facut si cu si fara ploaie ... inclusiv pe capota ... in apa la mare am facut... pe plaja am facut... pe balcon la fel ... in rest nu mai stiu ca am mai uitat din ele ... dar ma sacaie rau ideea aia sa simt eu picaturile de ploaie curgandu-mi pe toate partile ah vreau mai repede pacat ca s-a facut frig afara. Ultima oara a fost editat de Emm (2010-09-02 21:36:21) Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline #358 2010-09-02 23:25:25
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimce noroc ai avut If you take it personal, that's ok! Offline #359 2010-09-02 23:57:50
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimAm reusit anul asta sa facem pe plaja(dar plaja cu stanci,nu cu nisip ca sa nu avem probleme ),si in apa,f fain a fost,ne-a placut mult de tot. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #360 2010-09-16 16:17:46
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimHmmm, eu am mai multe fantezii , cum ar fi... sa facem dragoste intr-o cada mare cu lapte , in ciocolata sau in zahar (intentionez sa pun in practica pe cat pot de repede ...trebuie sa mai lucrez la planul de convingere )...s-o facem undeva intr-un spatiu public, aglomerat ( desi asta nu se va intampla niciodata din pacate, asa ca sigur ramane la stadiul de fantezie, desi visez, nu am destul curaj ), intr-o pestera , pe un ghetar , intr-o nava spatiala ). "Am invatat sa merg pe picioarele mele , dupa ce au fost amputate .Pana atunci nu beneficiasem de intelepciunea necesara pentru a le folosi." Offline #361 2010-09-16 23:30:17
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimcea mai mare fantezie a mea este sa am orgasm...si apoi o sa ma gandesc la altele Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|