homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinim-32

#590 2011-03-19 13:22:19

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinim

Ralu, prinde-l o data de cap, cand sunteti in preludiu si esti  excitata de numa' numa'....baga-l cu capul intre picioare si spune-i printre dinti: "linge-ma...."...ca nu e frumos ca tu sa-i faci mereu si el sa nu-ti presteze....
ia sa vezi tu...cum o sa-i placa si o sa se supuna.....rotfl
big_smile

fucking perfect...

#591 2011-03-19 14:16:20

RalucaTheSaint
New member
De la: Arges
Inregistrat: 2010-10-15
Site

rotfl rotfl Ar fii o treaba:)))
Chestia e ca ... el a mai facut-o cu fosta lui prietena si mi-a spus ca nu i-a placut.Asa ca nu insist,desi uneori ma cam roade chestia asta.  supa

“Să-ţi spun ce este dragostea adevărată. E credinţă oarbă, umilinţă fără preget, supunere desăvârşită, încredere şi dăruire împotriva ta însuţi, împotriva lumii întregi.

#592 2011-03-19 14:20:44

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

disperat cum sa primeasca, dar sa nu presteze inapoi? yikes trebuie supus punish  chicot

#593 2011-03-19 14:30:42

RalucaTheSaint
New member
Site

Nu cred ca as putea sa fac ceva...I-am spus de cateva ori ...si mi-a explicat clar ca nu i-a placut asa ca... tillfreds n-am mai insistat.Nu pot sa spun ca e egoist sau egocentrist,pentru ca as bate campii  tillfreds pentru ca mereu se gandeste la mine...la cum ma simt  supa doar chestia asta ma nelinisteste. sad

“Să-ţi spun ce este dragostea adevărată. E credinţă oarbă, umilinţă fără preget, supunere desăvârşită, încredere şi dăruire împotriva ta însuţi, împotriva lumii întregi.

#594 2011-03-19 18:24:07

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

Ralu, pune batzul pe el!!!! nu mai sta...
auzi la el...face fitze la oral (!!!)...cand tu ii faci la greu, adica asa am inteles de la tine (trebuie sa dai si pe la "vrea sex oral" sa.ti spui parerea tongue ) si el nu face nimic nimic...? ...trebuie chinuit pentru asta!!! rotfl

Ultima oara a fost editat de luisjota (2011-03-19 18:29:54)

fucking perfect...

Publicitate

loading...

#595 2011-03-19 20:38:07

RalucaTheSaint
New member
Site

luisjota a scris:

Ralu, pune batzul pe el!!!! nu mai sta...
auzi la el...face fitze la oral (!!!)...cand tu ii faci la greu, adica asa am inteles de la tine (trebuie sa dai si pe la "vrea sex oral" sa.ti spui parerea tongue ) si el nu face nimic nimic...? ...trebuie chinuit pentru asta!!! rotfl

disperat bine...ne vedem acolo  chicot

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.