|
Nu esti logat.
Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinim-32
#590 2011-03-19 13:22:19
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimRalu, prinde-l o data de cap, cand sunteti in preludiu si esti excitata de numa' numa'....baga-l cu capul intre picioare si spune-i printre dinti: "linge-ma...."...ca nu e frumos ca tu sa-i faci mereu si el sa nu-ti presteze.... fucking perfect... Offline #591 2011-03-19 14:16:20
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinim Ar fii o treaba:))) “Să-ţi spun ce este dragostea adevărată. E credinţă oarbă, umilinţă fără preget, supunere desăvârşită, încredere şi dăruire împotriva ta însuţi, împotriva lumii întregi. Offline #592 2011-03-19 14:20:44
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimcum sa primeasca, dar sa nu presteze inapoi? trebuie supus Offline #593 2011-03-19 14:30:42
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimNu cred ca as putea sa fac ceva...I-am spus de cateva ori ...si mi-a explicat clar ca nu i-a placut asa ca... n-am mai insistat.Nu pot sa spun ca e egoist sau egocentrist,pentru ca as bate campii pentru ca mereu se gandeste la mine...la cum ma simt doar chestia asta ma nelinisteste. “Să-ţi spun ce este dragostea adevărată. E credinţă oarbă, umilinţă fără preget, supunere desăvârşită, încredere şi dăruire împotriva ta însuţi, împotriva lumii întregi. Offline #594 2011-03-19 18:24:07
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimRalu, pune batzul pe el!!!! nu mai sta... Ultima oara a fost editat de luisjota (2011-03-19 18:29:54) fucking perfect... Offline Publicitateloading...
#595 2011-03-19 20:38:07
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinim
bine...ne vedem acolo “Să-ţi spun ce este dragostea adevărată. E credinţă oarbă, umilinţă fără preget, supunere desăvârşită, încredere şi dăruire împotriva ta însuţi, împotriva lumii întregi. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|