homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinim-30

#552 2010-11-26 23:31:37

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinim

Livia2010 a scris:

Krishy a scris:

Pai la ce naiba mai e fantezie? Parerea mea. Adica nu stiu, mi se pare ca am dreptul sa ma gandesc la cum mi-ar placea sa fac sex desi n-am facut pana acum. Nu vad nimic gresit sau aiurea in asta.
Voi ca fete nu va gandeati cum v-ar placea sa fie prima noapte? Nu intreb de baieti ca n-am idee, dar ca fata e imposibil sa nu te fi gandit cel putin o data la asta.

Ohooooo...eu eram virgina si aveam la fantezii in cap si locuri unde vroiam sa incerc s-o fac, e adevarat ca s-au inmultit dupa ce am facut sex,smile

Kathrynn,cat de fain ca ati facut l'amour de revelion ...oauuuu!

Ai dat glas si cazului meu, deci SUBSCRIU tongue

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

#553 2010-12-26 17:12:16

Diananaid
Hero member
Inregistrat: 2010-12-24

Sex pe un pian imens, de ziua mea...

Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas...

#554 2011-01-24 23:14:42

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Mi-am gasit o fantezie care cred ca la unii e la ordinea zilei   lol  : vreau sa o fac odata cand suntem ametiti sau cel putin eu sa fiu putin ametita. De alcool, that is  alcool

Deci, eu tot timpul am fost treaza cand am facut-o, dar sunt curioasa cum as fi in pat (sau in preajma lui) dupa 1-2 cocktail-uri. Abia astept sa experimentam  storstark

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#555 2011-01-25 23:06:55

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

kathrynn a scris:

Mi-am gasit o fantezie care cred ca la unii e la ordinea zilei   lol  : vreau sa o fac odata cand suntem ametiti sau cel putin eu sa fiu putin ametita. De alcool, that is  alcool

Deci, eu tot timpul am fost treaza cand am facut-o, dar sunt curioasa cum as fi in pat (sau in preajma lui) dupa 1-2 cocktail-uri. Abia astept sa experimentam  storstark

si eu as fi curioasa cum e...  punish

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

#556 2011-01-26 10:04:38

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

kathrynn a scris:

Deci, eu tot timpul am fost treaza cand am facut-o, dar sunt curioasa cum as fi in pat (sau in preajma lui) dupa 1-2 cocktail-uri.

mult mai horny si dezinhibata lol am incercat eu, din greseala. de ziua noastra am tot gustat cate un pic de sampanie, un pic de tort si tot asa, pana m-am incalzit. a fost fain, dar nu stiu daca as vrea sa fac asta frecvent.

Publicitate

loading...

#557 2011-01-26 13:15:11

kathrynn
Hero member

La asa ceva ma gandeam si eu si - iti dai seama - nici eu n-as vrea sa devina ceva frecvent, in primul rand pt ca in mod normal nu beau in exces, de aceea ar fi intra la "fantezii" nu "la ordinea zilei".
As fi avut ocazia sa o fac prima data dupa ce bausem si am zis ca totusi nu, vreau sa fiu perfect constienta de ce fac si toate chestiile pe care le-am incercat apoi , le-am incercat treaza, sa fiu eu sigura ca am facut pt ca am vrut, nu pt ca mi-a tulburat alcoolul mintile si sa ajung sa ma intreb: "Oare daca nu beau mai faceam cutare lucru?"

#558 2011-01-26 22:15:09

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Ce ai putea sa faci in plus daca esti un pic ametita? roll adica in plus fatza de ce faci de obicei smile
Cred ca esti doar un pic mai horny de la niste bautura tongue

#559 2011-01-27 10:25:59

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

poti fi mai dezinhibata si astfel sa faci lucruri pe care in modul "treaz" nu ai curaj sa e faci

#560 2011-01-27 10:41:22

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

in ceea ce ma priveste alcool + sex nu e o combinatie buna, sunt uimita ca la altii functioneaza smile
sa nu fiti ca mine si sa fiti dezamagite apoi
adica da, dorinta creste de la alcool, dar mie una imi e imposibil sa am orgasm si e foarte frustrant

#561 2011-01-27 12:29:49

kathrynn
Hero member

Ce-as putea sa fac in plus ... ar fi sa vorbesc murdar, chestie pe care in stare normala am facut-o foarte rar si foarte putin. A si poate sa ma relaxez psihic mai mult si sa am the big O  smoke2

Mi-e greu sa vorbesc obscen chiar si cand ma enervez, trebuie sa fie foarte foarte grav ca sa scot asa perle si pana acuma numa prietenul meu a reusit sa ma enerveze in halul ala  applause

#562 2011-02-13 23:52:04

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

kathrynn a scris:

Ce-as putea sa fac in plus ... ar fi sa vorbesc murdar, chestie pe care in stare normala am facut-o foarte rar si foarte putin. A si poate sa ma relaxez psihic mai mult si sa am the big O  smoke2

Mi-e greu sa vorbesc obscen chiar si cand ma enervez, trebuie sa fie foarte foarte grav ca sa scot asa perle si pana acuma numa prietenul meu a reusit sa ma enerveze in halul ala  applause

Daca lui ii place dirty talk ar putea sa iti vorbeasca el murdar... that's if you like it/want to try.

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

#563 2011-02-13 23:58:21

kathrynn
Hero member

Uneori, chiar vorbeste putin murdar cand situatia / actiunea o cere dar nu foarte. Ca foarte explicit nu mi-ar placea. Poate daca am ajunge sa facem role playing.
Nici in afara sexului nu-mi place sa-l aud injurand sau vorbind urat.

#564 2011-02-14 00:12:05

Soulshard
Banat
Inregistrat: 2010-03-22
Site

crezi ca'i place cuiva sa'si auda partenerul injurand mereu? cu p*** mereu in gura? si dracuind etc? mie unul nu'mi place deloc sa aud o fata injurand in ultimul hal. si aici nu ma refer la dirty talking. nu stiu...e un fel de turn off masiv pentru mine si nu mi se pare deloc potrivit ca o fata sa injure.

Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist?
Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta.

#565 2011-02-14 00:13:21

Soulshard
Banat
Inregistrat: 2010-03-22
Site

pai...ori sunt fete ori nu mai sunt? lol

Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist?
Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta.

#566 2011-02-14 00:14:23

ally18
Insomniac member
Inregistrat: 2008-08-05

rotfl

Love.  Live. Laugh.

#567 2011-02-14 01:02:16

kathrynn
Hero member

Ss,  nu stiu daca le place sau nu, dar stiu ca sunt persoane care nu sunt deranjate cand partenerul isi invoca dotarile anatomice din 2 in 3 cuvinte. Ori li se pare ca-s macho daca vorbesc asa.
La asta ma refeream cand ziceam ca nu-mi place. In sensul ca (,) chiar m-ar deranja sa-l aud vorbind des asa in viata de zi cu zi.

#568 2011-02-14 15:02:13

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

Pai nu trebuie sa devina un obicei (si) in viata de zi cu zi, defapt daca nu are obiceiul sa injure nu ar trebui sa-l apuce. Dar ma gandeam ca daca tu i-ai spune ca iti place sa vobeasca mai murdar during the act ar putea sa vorbeasca cat si pt tine, sau ti-ar veni si tie mai usor la momentele respective... asta evident daca nu iti displace si daca nu te deranjeaza.

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

#569 2011-02-14 20:32:14

kathrynn
Hero member

I-am zis sa vorbeasca murdar cand am avut chef si cand a inceput i-am zis: "No, nici chiar asa!"  rotfl2 Dar daca zice el in anumite limite, zic si eu. Uneori mai iau eu initiativa. Cand cum, dar nu e o pratica la ordinea zilei la noi.

#570 2011-02-18 10:16:04

LittleM
New member
Inregistrat: 2011-01-19

Neimplinite : in baia unui restaurant sau pub, un dans pe piesa You can leave your hat on - Joe Cocker, in ploaie, faza cu catusele, in masina pe un birou doamne mor dupa asa ceva big_smile .

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.