|
Nu esti logat.
Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinim-30#552 2010-11-26 23:31:37
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinim
Ai dat glas si cazului meu, deci SUBSCRIU Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline #553 2010-12-26 17:12:16
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimSex pe un pian imens, de ziua mea... Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas... Offline #554 2011-01-24 23:14:42
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimMi-am gasit o fantezie care cred ca la unii e la ordinea zilei : vreau sa o fac odata cand suntem ametiti sau cel putin eu sa fiu putin ametita. De alcool, that is Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #555 2011-01-25 23:06:55
si eu as fi curioasa cum e... Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline #556 2011-01-26 10:04:38
mult mai horny si dezinhibata am incercat eu, din greseala. de ziua noastra am tot gustat cate un pic de sampanie, un pic de tort si tot asa, pana m-am incalzit. a fost fain, dar nu stiu daca as vrea sa fac asta frecvent. Offline Publicitateloading...
#557 2011-01-26 13:15:11
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimLa asa ceva ma gandeam si eu si - iti dai seama - nici eu n-as vrea sa devina ceva frecvent, in primul rand pt ca in mod normal nu beau in exces, de aceea ar fi intra la "fantezii" nu "la ordinea zilei". Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #558 2011-01-26 22:15:09
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimCe ai putea sa faci in plus daca esti un pic ametita? adica in plus fatza de ce faci de obicei Offline #559 2011-01-27 10:25:59
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimpoti fi mai dezinhibata si astfel sa faci lucruri pe care in modul "treaz" nu ai curaj sa e faci Offline #560 2011-01-27 10:41:22
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimin ceea ce ma priveste alcool + sex nu e o combinatie buna, sunt uimita ca la altii functioneaza Offline #561 2011-01-27 12:29:49
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimCe-as putea sa fac in plus ... ar fi sa vorbesc murdar, chestie pe care in stare normala am facut-o foarte rar si foarte putin. A si poate sa ma relaxez psihic mai mult si sa am the big O Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #562 2011-02-13 23:52:04
Daca lui ii place dirty talk ar putea sa iti vorbeasca el murdar... that's if you like it/want to try. What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline #563 2011-02-13 23:58:21
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimUneori, chiar vorbeste putin murdar cand situatia / actiunea o cere dar nu foarte. Ca foarte explicit nu mi-ar placea. Poate daca am ajunge sa facem role playing. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #564 2011-02-14 00:12:05Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimcrezi ca'i place cuiva sa'si auda partenerul injurand mereu? cu p*** mereu in gura? si dracuind etc? mie unul nu'mi place deloc sa aud o fata injurand in ultimul hal. si aici nu ma refer la dirty talking. nu stiu...e un fel de turn off masiv pentru mine si nu mi se pare deloc potrivit ca o fata sa injure. Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist? Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta. Offline #565 2011-02-14 00:13:21#566 2011-02-14 00:14:23
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimLove. Live. Laugh. Offline #567 2011-02-14 01:02:16
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimSs, nu stiu daca le place sau nu, dar stiu ca sunt persoane care nu sunt deranjate cand partenerul isi invoca dotarile anatomice din 2 in 3 cuvinte. Ori li se pare ca-s macho daca vorbesc asa. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #568 2011-02-14 15:02:13
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimPai nu trebuie sa devina un obicei (si) in viata de zi cu zi, defapt daca nu are obiceiul sa injure nu ar trebui sa-l apuce. Dar ma gandeam ca daca tu i-ai spune ca iti place sa vobeasca mai murdar during the act ar putea sa vorbeasca cat si pt tine, sau ti-ar veni si tie mai usor la momentele respective... asta evident daca nu iti displace si daca nu te deranjeaza. What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline #569 2011-02-14 20:32:14
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimI-am zis sa vorbeasca murdar cand am avut chef si cand a inceput i-am zis: "No, nici chiar asa!" Dar daca zice el in anumite limite, zic si eu. Uneori mai iau eu initiativa. Cand cum, dar nu e o pratica la ordinea zilei la noi. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #570 2011-02-18 10:16:04
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimNeimplinite : in baia unui restaurant sau pub, un dans pe piesa You can leave your hat on - Joe Cocker, in ploaie, faza cu catusele, in masina pe un birou doamne mor dupa asa ceva . Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|