homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinim-29

#533 2010-11-24 14:31:52

Livia2010
Full member
Inregistrat: 2010-08-12

Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinim

Bai, n am murit dar se vedea ca se concentra mai greu la drum,asa ca ne am oprit intr-o parcare rotfl2
Pe banca in parc mi s-a facut oral, noaptea, e demential!dar era o banca ferita de vazul lumii lol
Esti chiar tare Mr.nobody, ai avut ceva curaj smile

When marimba rhythms start to play, dance with me, make me sway, like a lazy ocean hugs the shore, hold me close, sway me more...

#534 2010-11-24 15:43:41

Krishy
New member
Inregistrat: 2010-11-23

La munte intr-o cabana..sa pot privi pe geam si sa vad cum ninge    rodnar.

#535 2010-11-25 00:28:05

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

iti place sa te puna cu fata la geam? chicot

fucking perfect...

#536 2010-11-25 00:32:09

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Mai, tu n-ai priceput ca fata e pseudo-virgina?  big_smile

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#537 2010-11-25 00:47:44

luisjota
Hero member

kathrynn a scris:

Mai, tu n-ai priceput ca fata e pseudo-virgina?  big_smile

pseudo? rotfl
ehhh, am inteles, dar suntem la "fantezii"....deci merge
tu nu esti virgina, cred...big_smile deci poti sa raspunzi tu la intrebare chicot big_smile

Ultima oara a fost editat de luisjota (2010-11-25 00:48:24)

fucking perfect...

Publicitate

loading...

#538 2010-11-25 01:01:25

kathrynn
Hero member

Am zis "pseudo" pt ca a scris pe undeva ca face oral dar e virgina ...
Pe langa "contradictia" asta, mi se pare cam aiurea sa ai fantezii despre un lucru pe care nu l-ai facut.

Eu nu-s virgina, dar am mai postat pe aici fantezii si nu am niciuna noua si nici nu cred ca am indeplinit vreuna din cele vechi ... Astept vacanta de iarna pentru "some naugthy things".

A, te refereai la aia cu fatza la geam?
Da, am facut-o pe geam in noaptea de Revelion, fix la miezul noptii, cand se vedeau artificiile peste tot orasul. A fost foarte frumos cum am inceput anul ala  hjarta

#539 2010-11-25 01:12:54

luisjota
Hero member

kath, nu e o contradictie ca face oral virgina fiind, poate sa faca ce vrea, atata timp cat nu face rau nimanui (din contra, personalmente cred ca e foaaaaaarte placut)...si nici nu deranjeaza pe nimeni smile
da, la faza cu fatza la geam ma refeream...dragutz cum spui fix la miezul noptii...dar invitatii ce faceau? se uitau la artificii sau la voi? tongue tongue tongue

fucking perfect...

#540 2010-11-25 01:32:39

kathrynn
Hero member

Eram doar noi acasa, nu ere ditamai cheful, ci mai degraba "private party"  tongue

PS. Cat desprea cealalta chestie, nu ma refeream la oral, ci la a avea fantezii despre sex, desi nu faci sex. E ca si cum ai visa sa faci tort de ciocolata desi tu nici nu ai separat vreodata albusul de galbenus. Dar pe de alta parte unele si-au pierdut virginitatea in moduri care pentru altele intra la stadiul de fantezie (la dus, in masina, etc) asa ca nu mai exista neaparat o ordine a evenimentelor.

Ultima oara a fost editat de kathrynn (2010-11-25 01:33:17)

#541 2010-11-25 01:38:55

luisjota
Hero member

dragutz oricum, Kath...big_smile

fucking perfect...

#542 2010-11-25 08:48:23

Krishy
New member

Pai la ce naiba mai e fantezie? Parerea mea. Adica nu stiu, mi se pare ca am dreptul sa ma gandesc la cum mi-ar placea sa fac sex desi n-am facut pana acum. Nu vad nimic gresit sau aiurea in asta.
Voi ca fete nu va gandeati cum v-ar placea sa fie prima noapte? Nu intreb de baieti ca n-am idee, dar ca fata e imposibil sa nu te fi gandit cel putin o data la asta.

#543 2010-11-25 17:26:37

kathrynn
Hero member

Ba eu m-am gandit la un moment dat cum mi-ar placea. Dar nu aveam in minte cine stie ce fantezii romantice atunci (le-am avut dupa). Cand am hotarat sa o fac cu respectivul, stiam ca nu are sens sa visez la lumanari si trandafiri, ca nu era genul romantic dar macar am avut muzica de pe un cd care imi placea mie si a fost ok.

Nu zic ca nu mi-ar fi placut un decor mai romantic, dar de el nu avea sens sa ma astept la asa ceva.

Si sincer, inainte sa o fac, nu aveam niciun fel de fantezie, voiam doar sa o fac si gata. Fanteziile au venit pe parcurs dupa ce m-am prins cum sta treaba.

#544 2010-11-25 18:33:52

Krishy
New member

Bine fetelor, o sa tin cont de ce ati spus smile

#545 2010-11-25 18:45:53

luisjota
Hero member

mai, daca voi sunteti niste "babutze" si nu stiati nici cu ce se mananca sexul cand ati inceput, asta nu inseamna ca acum, fetele n-au voie sa stie cum sta treaba, mai ales ca au multe informatii, vad multe filmulete pe net sau la televizor...de aici se nasc fanteziile sau dorintele, asteptarile, povestile sau "pasaricile" pe care si le face fiecare in capul lui...smile

fucking perfect...

#546 2010-11-25 19:06:49

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

luis, nu cred ca fetele sunt "babe", ca stiu ca aia ai vrut sa zici.
pur si simplu fanteziile de dinaintea marelui pas nu sunt sanatoase si punct, si aici le dau dreptate amandurora. dar o inteleg si pe krishy, pentru ca si eu (ca multe altele) am fost in locul ei candva.
let's face it, prima oara sexul e la fel de inconfortabil si stangaci indiferent de locul in care se desfasoara. nu ma leg de cat de dureros e, pentru ca eu nu am avut ocazia sa vad asta, plus ca as descuraja fata de tot.
si daca tu consideri ca noi nu stiam cu ce se mananca sexul, te-as ruga sa nu ne mai subapreciezi tongue

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#547 2010-11-25 19:42:30

Krishy
New member

Bine, nici eu nu visez la lumanarele, fluturasi pe pereti..chiar imi spunea o prietena zilele astea ca daca nu e mai romantic..nu e mai frumos. In fine, faza cu muntele nu vreau neaparat sa fie prima mea noapte..dar candva tot vreau sa se intample smile

#548 2010-11-25 20:43:29

kathrynn
Hero member

Eu, una, inainte de a incepe, chiar nu aveam habar de mare lucru.
Mai bine zis, cu teoria si protectia stateam foarte bine dar eram socata de bombe tongue . Mi-a trebuit ceva vreme pana sa devin mai dezinhibata si apoi sa ajung la fantezii.
Daca mi-ar fi zis cineva ca o sa fac sex in masina, as fi zis ca-i nebun.
Sau ca o sa-mi doresc vreodata sa o fac intr-o cabina de proba unde risti sa fii prins.

Cine, eu??? Nuuuuu  chicot

#549 2010-11-25 20:53:24

luisjota
Hero member

faptul ca avem pareri diferite nu inseamna ca subapreciez, mai ales pe tine jojo...
eu am parerea mea, ca fanteziile sunt binevenite oricand, chiar inainte de "marele pas" smile ...si daca vrei putem sa deschidem un alt topic pe tema asta, ca e deja....alta discutie:D

fucking perfect...

#550 2010-11-26 10:04:38

Livia2010
Full member
Inregistrat: 2010-08-12

Krishy a scris:

Pai la ce naiba mai e fantezie? Parerea mea. Adica nu stiu, mi se pare ca am dreptul sa ma gandesc la cum mi-ar placea sa fac sex desi n-am facut pana acum. Nu vad nimic gresit sau aiurea in asta.
Voi ca fete nu va gandeati cum v-ar placea sa fie prima noapte? Nu intreb de baieti ca n-am idee, dar ca fata e imposibil sa nu te fi gandit cel putin o data la asta.

Ohooooo...eu eram virgina si aveam la fantezii in cap si locuri unde vroiam sa incerc s-o fac, e adevarat ca s-au inmultit dupa ce am facut sex,smile

Kathrynn,cat de fain ca ati facut l'amour de revelion ...oauuuu!

Ultima oara a fost editat de Livia2010 (2010-11-26 10:07:29)

When marimba rhythms start to play, dance with me, make me sway, like a lazy ocean hugs the shore, hold me close, sway me more...

#551 2010-11-26 11:57:47

Krishy
New member

Pfiu ce bine lol deja incep sa nu ma mai simt prost  chicot

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.