homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinim-2

#20 2007-07-04 10:03:28

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinim

Nu e problematic cu nisipul pe plaja. Luati un prosop cu voi si te intinzi pe prosop.
Cat despre trezitu din somn;.....a incercat de cateva ori asta. Si i-a iesit de 1-2 ori.....da de cele mai multe ori(cum pe mine dupa sex siimplicit orgasm ma ia un somn din ala dulceeee....) a inceput el sa ma sarute ...si il sarutam si eu din reflex cred....si adormeam la loc....asa in timp ce el ma pupa

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#21 2007-07-04 19:53:22

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

eu mi-as sa fiu rea si "la putere" cat se poate de mult... dar asa, cu imbracaminte de piele neagra care sa acopere doar strictul necesar. Eventual si catuse si un mini-bici big_smile. Din seria "azi faci ce vreau eu" big_smile

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#22 2007-07-04 20:01:31

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

senorita a scris:

eu mi-as sa fiu rea si "la putere" cat se poate de mult... dar asa, cu imbracaminte de piele neagra care sa acopere doar strictul necesar. Eventual si catuse si un mini-bici big_smile. Din seria "azi faci ce vreau eu" big_smile

smilesmile

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#23 2007-07-04 23:21:37

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

Anka_Lala a scris:

sa ma trezeasca cu pupici multi multi peste tot :"> si pe urma, asa adormita cum sunt sa o facem

damn...vleau si yo tongue

Sim y 

#24 2007-07-05 00:02:24

disguise
Full member
Inregistrat: 2007-01-31

fetelor eu una:d vreau sa fac sex cu sir sean connery..al naibii mos la suta lui de ani smile)arata asa de sexi.dar si cand era tanar doamne ....mai multe n-am smile)am una si buna:D

Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get

Publicitate

loading...

#25 2007-07-05 12:00:58

micusa
Full member
Inregistrat: 2007-01-08

..eu il vreu pe Bruce Willis..smile a fost visul meu dintodeauna

mariah carey - bye bye

#26 2007-07-05 12:02:32

andrutza
Vizitator

Eu pe Nadal

#27 2007-07-05 18:01:24

fiammetta
New member
Inregistrat: 2007-07-03

eu pe Johny Deep...iammmyyy
..si tare mi-ar placea sa o fac intr-o barca in largul marii...

"Uneori, omul e în situaţia lui Cortes, de a arde toate corăbiile care l-ar putea duce înapoi, ca să poată merge înainte"
Octavian Paler

#28 2007-07-05 19:40:01

Lelaina
Hero member
Inregistrat: 2007-02-02

Daaaaa....depp...uhhh....

Poor is the man whose pleasure depends on another

#29 2007-07-06 09:48:42

amv
Full member
Inregistrat: 2007-03-08

eu vreau sa o fac pe bloc o data, la mare in apa si pe plaja, alte fantezii nu prea mai am. de obicei facem pe unde apucam wink) inclusiv in masina, in garaj, in bloc, in club big_smile

Ultima oara a fost editat de amv (2007-07-06 09:49:41)

eu cu bibi meu hjarta

#30 2007-07-06 09:50:09

Cassiopeia
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-09

altcineva cu blocu... tongue join the club >big_smile<

Sim y 

#31 2007-07-15 01:31:19

tres.malade
Banat
Inregistrat: 2007-05-31

eu vreau in lift sau intrun hambar cu fan big_smile

#32 2007-07-15 04:45:14

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Eu vreau pe plaja....asa...sa mai vina cate un val peste noi. Dar...nu cred ca am vreo sansa sa-mi indeplinesc dorinta...cel putin nu la noi in tara...unde plajele sunt extrem de populate la orice ora. Dar imi place prin filme...ca seara nu e nimeni pe plaja si...poti face orice... Chiar mi-ar placea....sa o facem pe plaja...seara...apoi sa privim rasaritul imbratisati....

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#33 2007-07-15 06:13:36

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

tres.malade a scris:

eu vreau in lift sau intrun hambar cu fan big_smile

aaah nu`ti dori in fan k te`ntzeapa nene!! lol a facut`o o prietena d a mea...cat despre ...in mare...am facut`o si m`a usturat fetitza... vreo 3-4 ore dupa...da a fost "guuuud" http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/38.gif nene!!! noi nu faceam nici o miscare ...ne ridica valu`...asha...si poate...ash` face`o in patu` conjugal a lu` maik`sa... dar... dak stau bn sa ma gandesc se poate indeplini k o pandesc unde pune cheia..kt despre plaja...eu zik k nu prea am shanse..k... e prea populata...si...nu se shtie dar umbla atatea poze pe net cu oameni tampitzi care fac sex pe plaja...

#34 2007-07-15 09:27:16

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

LadyInRed a scris:

nu se shtie dar umbla atatea poze pe net cu oameni tampitzi care fac sex pe plaja...

asa am avut si eu ocazia ieri sa o facem la 7 scari si el avea chef........am mers in padure dar eu eram stresata rau pe faza ca ar putea sa ne filmeze cineva...cu toate ca era cam pustiu...dar imi era asa ...in plina padure big_smile si pana la urma am renuntat...nu s-a supy uby smile

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#35 2007-07-15 15:29:43

Andreea86
Hero member

LadyInRed a scris:

kt despre plaja...eu zik k nu prea am shanse..k... e prea populata...si...nu se shtie dar umbla atatea poze pe net cu oameni tampitzi care fac sex pe plaja...

Da...pai am zis c anu prea am sanse. sad Ca si noaptea plaja e populata...plimbari pe plaja, vine lumea de la disco...apoi vin pentru rasarit... N-avem nici o sansa sa gasim un moment...
Dar mi-ar placea sa gasesc o plaja mai pustie...sa putem noi sa facem prostioare... big_smile

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#36 2007-07-15 15:36:35

unik
Full member
De la: Litoral..
Inregistrat: 2006-10-08

hahaha...e full plaja...eu am reusit sa o fac in mare in cursu saptamanii aproape la iesire din mamaia, k altfel nu ai sanse tongue

una din fanteziile mele este sa o fac in club, imbracata in fustita, dansand pe ritmul muzicii in poala lui...intr-un colt intunecat pe o canapea sau separeu... big_smile

Ultima oara a fost editat de unik (2007-07-15 15:37:04)

#37 2007-07-15 15:41:52

Andreea86
Hero member

unik a scris:

una din fanteziile mele este sa o fac in club, imbracata in fustita, dansand pe ritmul muzicii in poala lui...intr-un colt intunecat pe o canapea sau separeu... big_smile

Ce tare... smile Ar fi misto..dar..eu n-as avea curajul. Poate observa cineva...si se anunta intre ei...de la un moment dat sa se uite tot clubul la noi...eventual sa opreasca si muzica sa fie si cu sonor. rotfl2)

hjarta Eu si puiu hjarta

#38 2007-07-15 15:44:06

unik
Full member
De la: Litoral..
Inregistrat: 2006-10-08

big_smile)))ehh...am mai facut eu chestii nebune...o data i-am facut oral in park, da era noapte si o data in troleu ma jucam cu mana in pantalonii lui... tongue
avem fantezii mai exibitioniste noi, adrenalina, suspansu k poti fi prins...soooper!

Ultima oara a fost editat de unik (2007-07-15 15:45:35)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.