|
Nu esti logat.
Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinim-2#20 2007-07-04 10:03:28
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimNu e problematic cu nisipul pe plaja. Luati un prosop cu voi si te intinzi pe prosop. You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #21 2007-07-04 19:53:22
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimeu mi-as sa fiu rea si "la putere" cat se poate de mult... dar asa, cu imbracaminte de piele neagra care sa acopere doar strictul necesar. Eventual si catuse si un mini-bici . Din seria "azi faci ce vreau eu" Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #22 2007-07-04 20:01:31
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinim
"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #23 2007-07-04 23:21:37
damn...vleau si yo Sim y Offline #24 2007-07-05 00:02:24
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimfetelor eu una:d vreau sa fac sex cu sir sean connery..al naibii mos la suta lui de ani )arata asa de sexi.dar si cand era tanar doamne ....mai multe n-am )am una si buna:D Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get Offline Publicitateloading...
#25 2007-07-05 12:00:58
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinim..eu il vreu pe Bruce Willis.. a fost visul meu dintodeauna mariah carey - bye bye Offline #26 2007-07-05 12:02:32
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimEu pe Nadal #27 2007-07-05 18:01:24
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimeu pe Johny Deep...iammmyyy "Uneori, omul e în situaţia lui Cortes, de a arde toate corăbiile care l-ar putea duce înapoi, ca să poată merge înainte" Octavian Paler Offline #28 2007-07-05 19:40:01
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimDaaaaa....depp...uhhh.... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #29 2007-07-06 09:48:42
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimeu vreau sa o fac pe bloc o data, la mare in apa si pe plaja, alte fantezii nu prea mai am. de obicei facem pe unde apucam ) inclusiv in masina, in garaj, in bloc, in club Ultima oara a fost editat de amv (2007-07-06 09:49:41) eu cu bibi meu Offline #30 2007-07-06 09:50:09
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimaltcineva cu blocu... join the club >< Sim y Offline #31 2007-07-15 01:31:19
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimeu vreau in lift sau intrun hambar cu fan Offline #32 2007-07-15 04:45:14
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimEu vreau pe plaja....asa...sa mai vina cate un val peste noi. Dar...nu cred ca am vreo sansa sa-mi indeplinesc dorinta...cel putin nu la noi in tara...unde plajele sunt extrem de populate la orice ora. Dar imi place prin filme...ca seara nu e nimeni pe plaja si...poti face orice... Chiar mi-ar placea....sa o facem pe plaja...seara...apoi sa privim rasaritul imbratisati.... If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #33 2007-07-15 06:13:36
aaah nu`ti dori in fan k te`ntzeapa nene!! a facut`o o prietena d a mea...cat despre ...in mare...am facut`o si m`a usturat fetitza... vreo 3-4 ore dupa...da a fost "guuuud" nene!!! noi nu faceam nici o miscare ...ne ridica valu`...asha...si poate...ash` face`o in patu` conjugal a lu` maik`sa... dar... dak stau bn sa ma gandesc se poate indeplini k o pandesc unde pune cheia..kt despre plaja...eu zik k nu prea am shanse..k... e prea populata...si...nu se shtie dar umbla atatea poze pe net cu oameni tampitzi care fac sex pe plaja... http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline #34 2007-07-15 09:27:16
asa am avut si eu ocazia ieri sa o facem la 7 scari si el avea chef........am mers in padure dar eu eram stresata rau pe faza ca ar putea sa ne filmeze cineva...cu toate ca era cam pustiu...dar imi era asa ...in plina padure si pana la urma am renuntat...nu s-a supy uby "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #35 2007-07-15 15:29:43
Da...pai am zis c anu prea am sanse. Ca si noaptea plaja e populata...plimbari pe plaja, vine lumea de la disco...apoi vin pentru rasarit... N-avem nici o sansa sa gasim un moment... If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #36 2007-07-15 15:36:35
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimhahaha...e full plaja...eu am reusit sa o fac in mare in cursu saptamanii aproape la iesire din mamaia, k altfel nu ai sanse Ultima oara a fost editat de unik (2007-07-15 15:37:04) Offline #37 2007-07-15 15:41:52
Ce tare... Ar fi misto..dar..eu n-as avea curajul. Poate observa cineva...si se anunta intre ei...de la un moment dat sa se uite tot clubul la noi...eventual sa opreasca si muzica sa fie si cu sonor. ) If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #38 2007-07-15 15:44:06
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinim)))ehh...am mai facut eu chestii nebune...o data i-am facut oral in park, da era noapte si o data in troleu ma jucam cu mana in pantalonii lui... Ultima oara a fost editat de unik (2007-07-15 15:45:35) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|