|
Nu esti logat.
Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinim-5#77 2008-08-21 14:44:12
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimMi-ar placea sa dea startul unei partide in timp ce dorm si sa ma trezesc asa.Sau in aer,in timp ce sarim cu parasuta...in mare(la fel ca si multe dintre voi) si mi-ar mai placea sa privim impreuna un cuplu(care sa nu stie ca e privit).Ciudat,dar asta e... Cele mai bune lucruri in viata sunt gratis! Offline #78 2008-08-21 16:09:01
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimin parasuta cred ca ar fi extrem de palpitant http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #79 2008-08-21 19:56:48
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimMi-ar placea la nebunie... Dar nu cred ca o sa reusesc... Cele mai bune lucruri in viata sunt gratis! Offline #80 2008-08-27 17:22:32
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinim
Asta traiesc eu acuma... numai in camera de hotel, dar in acelasi hotel I'll be there for you, When the rain starts to pour... I'll be there for you, Like I've been there before... I'll be there for you, 'Cuz you're there for me too - That's what friends are for... Iubesc copiii, dodolashi frumosi... Offline #81 2008-08-28 16:43:20
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimmie mi-ar placea intr-o casutza de salvamar...cu salvamarul eventual http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline Publicitateloading...
#82 2008-08-28 17:30:26
uau...si n-a fost nimeni inspirat sa filmeze??? "I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams Offline #83 2008-08-28 17:36:03
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimo fi fost vreun pariu sau ceva de genul asta... Offline #84 2008-08-28 18:22:58
Sau o pereche cu fantezii foarte indraznete I'll be there for you, When the rain starts to pour... I'll be there for you, Like I've been there before... I'll be there for you, 'Cuz you're there for me too - That's what friends are for... Iubesc copiii, dodolashi frumosi... Offline #85 2008-08-28 18:34:39
daaaaa nu m-am gandit, desi suntem la topicul asta Offline #86 2008-08-29 00:43:57
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimvreau sa se imbrace in ospatar Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #87 2008-08-29 02:51:02
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimhai sa povestesc si yo p ale mele Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #88 2008-08-30 00:09:05
super I'll be there for you, When the rain starts to pour... I'll be there for you, Like I've been there before... I'll be there for you, 'Cuz you're there for me too - That's what friends are for... Iubesc copiii, dodolashi frumosi... Offline #89 2008-09-02 21:35:51
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimla scoala pe catedra At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind. Offline #90 2008-09-03 17:23:45
Asta cu scoala am visat-o si eu. Iubirea mea secreta, un coleg de facultate aparea in fantezia mea. facultatea mea avea multe sali, fata de cate clase eram si, astfel multe sali erau in mod constant goale, neocupate. Si era o sala foarte misto pozitionata, al carei perete din stanga dadea intr-un atrium, prin care tot timpul se vanzoleau studentii, profesorii. Erau geamuri cat tot peretele asa ca se vedea perfect. I'll be there for you, When the rain starts to pour... I'll be there for you, Like I've been there before... I'll be there for you, 'Cuz you're there for me too - That's what friends are for... Iubesc copiii, dodolashi frumosi... Offline #91 2009-01-29 20:42:04
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimHmmm... Cam toate fanteziile spuse de voi imi dau fiori si ma fac sa visez 8-> Un menaje-a-trois as vrea sa incerc... Iube meu si 2 tipe... Nush, poate ca sunt o ciudata, dar as vrea sa-l vad pe iube cum isi face de cap cu alta. Nu zic, mi-are face rau chestia asta, dar as vrea sa vad cum se comporta cand e cu alta... Voi nu sunteti curioase? Adica nah, el spune ca ce avem noi e special, dar as vrea sa vad cum e cu alta... Cam nebuna, asa-i? Offline #92 2009-01-29 22:10:38
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimfoarte nebunaa yo nu supor sa se uite alta prea mult la el da barem sa il vad altfell noo wayyy Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #93 2009-01-30 13:29:04
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimsi eu am o fantezie:))))intro camera doar cu o masa in mijloc...sa ma dezbrace ..sa raman doar in chiloti si in sutien ...ma pun pe masa ...si el sami taie cu un cutit chiloti ...si sutienul d pe mine..si apoi na stiti ce urmeaza... Offline #94 2009-01-30 14:33:03
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimhmm interesant tot ce scrieti fetelor, eu il cam intreb pe iubi ce fantezii are, acum cica e in pana de idei si le punem in aplicare pe ale mele:) acum 2 ani de rev dupa 12 noaptea cand ne pupam noi de la multi ani imi spune la ureche ca vrea sa mi-o puna:))) si fuguta in camera de hotel la 12 si un sfert noi faceam nebunii, dupa ce am terminat intrebau prietenii unde am disparut si cica noi vb afara la tel, ne-am sunat rudele:)))mi s-a parut f misto si a fost o idee de moment a lui iuby. "o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!" Offline #95 2009-01-31 15:20:21
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimApp, fetelor, stiu ca am citit undeva pe forum de faptul ca vreti sa gasiti un magazin cu cabine de proba care se inchid cu cheie, dar nu-mi amintesc unde... Shame on me! Anyway, sper ca veti vedea aici, e locul cel mai potrivit, cred eu... Azi am fost la o plimbare, care s-a transformat in shopping, ca de obicei Deci, locul cu pricina, pe care il cautam de atata tp... E vorba de Glow de la unirii. Deci de la metrou, statia unirii 2 (nu iesirea spre magazinul unirea) in sus, spre universitate, e Glow...Eu am zis sa va explic, dar cred k deja stiati si voi... Anyway, pe langa faptul ca au reduceri acum, au si cabine de proba care se inchid cu cheia. Pacat ca nu e iube meu aici, eu n-am cu cine merge. :f?rbannad: Dar voi.... Enjoy it! Ultima oara a fost editat de oxxy (2009-01-31 15:22:39) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|