homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinim-5

#77 2008-08-21 14:44:12

Evoleth
New member
Inregistrat: 2008-08-21

Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinim

Mi-ar placea sa dea startul unei partide in timp ce dorm si sa ma trezesc asa.Sau in aer,in timp ce sarim cu parasuta...in mare(la fel ca si multe dintre voi) si mi-ar mai placea sa privim impreuna un cuplu(care sa nu stie ca e privit).Ciudat,dar asta e... big_smile

Cele mai bune lucruri in viata sunt gratis!

#78 2008-08-21 16:09:01

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

in parasuta cred ca ar fi extrem de palpitant tongue

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#79 2008-08-21 19:56:48

Evoleth
New member
Inregistrat: 2008-08-21

Mi-ar placea la nebunie... hjarta Dar nu cred ca o sa reusesc... patfierbinte

Cele mai bune lucruri in viata sunt gratis!

#80 2008-08-27 17:22:32

baby pink
Full member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-07-18

ionela a scris:

intr-o camera de hotel...nu stiu de ce mi-ar placea acolo ca fdoar nu-i nik extraordinar

Asta traiesc eu acuma... numai in camera de hotel, dar in acelasi hotel lol

Pentru mine e misto, pentru ca nu e vorba de o relatie bazata pe dragoste sau macar ceva sentimente....

Vorbim aproape zilnic la telefon, ne intelegem bine, dar nu stiu daca m-as simti ok sa merg acasa la el, avand in vedere ca pentru mine nu inseamna nimic si ca nici nu-mi doresc sa insemne mai mult, mi s-ar parea prea intim acasa la el, iar la mine nici nu se pune problema..
Si oricum, e un pic palpitanta ideea de clandestin, ma simt ca si cum as trai o aventura, ca si cum trebuie sa ma ascund big_smile

Ce nu-mi place mie e felul in care se uita cei de la receptie, au asa ochi intrebatori, probabil se gandesc ca ori eu ori el suntem casatoriti si de-aia mergem la hotel.

On-topic, mie mi s-ar parea foarte tare in aer liber, langa/pe masina, pe marginea unui abis ca cel din poza asta (nu am reusit sa o incarc pe forum, caci sunt la munca si imi sunt restrictionate o gramada de site-uri)
http://lh5.ggpht.com/_pThxisiX2W4/SElyr … abismo.jpg 

Si-apoi sa fumez o tigare intinsa in iarba rece si umeda... big_smile Niiice...

I'll be there for you, When the rain starts to pour... I'll be there for you, Like I've been there before... I'll be there for you, 'Cuz you're there for me too - That's what friends are for...

Iubesc copiii, dodolashi frumosi...

#81 2008-08-28 16:43:20

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

mie mi-ar placea intr-o casutza de salvamar...cu salvamarul eventual big_smile

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

Publicitate

loading...

#82 2008-08-28 17:30:26

paulinne
Full member
Inregistrat: 2008-07-22

amrita a scris:

sunt cam off topic, dar totusi o sa scriu aici... ieri, eram cu iubytu si cu niste prietni intr-un bar , la un pahar de vin ei, si la unu de suc eu big_smile. era barul full, cand a luat-o un tip pe prietena lui a pus-o pe masa si i-a tras-o de fata cu toata lumea. Sex in direct. ne uitam socati si nu ne venea sa credem. A venit fata de la bar, dar nici nu stia saraca ce sa faca, ii era si ei penibil, iar noi toti stateam si ne uitam stupefiati la ei... Dupa vreo 5 min, s-a ridicat de pe ea, s-au imbracat (ea era cu blugii pana la genunchi, el desfacut la pantaloni) si-au cerut scuze si au plecat. Am ramas masca, nu credeam sa vad vreodata asa ceva.

uau...si n-a fost nimeni inspirat sa filmeze???tongue

"I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams

#83 2008-08-28 17:36:03

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

o fi fost vreun pariu sau ceva de genul asta...

#84 2008-08-28 18:22:58

baby pink
Full member

adina84 a scris:

Sau o pereche cu fantezii foarte indraznete rotfl

I'll be there for you, When the rain starts to pour... I'll be there for you, Like I've been there before... I'll be there for you, 'Cuz you're there for me too - That's what friends are for...

#85 2008-08-28 18:34:39

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

baby pink a scris:

adina84 a scris:

Sau o pereche cu fantezii foarte indraznete rotfl

daaaaa rotfl nu m-am gandit, desi suntem la topicul asta lol

#86 2008-08-29 00:43:57

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

vreau sa se imbrace in ospatar rotfl

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#87 2008-08-29 02:51:02

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

hai sa povestesc si yo p ale mele big_smile

mi-ar placea mult intr-o seara sa fie furtuna q fulgere si o ploaie d-aia torentiala si noi in camera q un pat la geam si luna sa ne bata in geam si ploaia sa curga p fereastra si sa aburim geamurile k in titanic..sau mai real k in masina big_smile .. hjarta

si mi-ar mai placea legati la ochi amndoi....

si p bloc sa privesti stele cred k ar fi super

si sa ma domine rau sa faca ce vrea din mn chiar daca nu vreau....cica big_smile

si mi-ar mai placea k intr-o seara pregatita de mn q lumina difuza, eventual rosie si pat mare q lenjerie de matase neagra si yo sa ma urc p o masuta sa-i fac un dans sexy si pervers si el porma sa vina sa inceapa sa ma sarut de la glezna in sus.. si sa ajungem in pat, p jos, p masa.. si in final in baie....
oooo..daaaaaaaa ....

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#88 2008-08-30 00:09:05

baby pink
Full member

delyutza* a scris:

hai sa povestesc si yo p ale mele big_smile

mi-ar placea mult intr-o seara sa fie furtuna q fulgere si o ploaie d-aia torentiala si noi in camera q un pat la geam si luna sa ne bata in geam si ploaia sa curga p fereastra si sa aburim geamurile k in titanic..sau mai real k in masina big_smile .. hjarta

si mi-ar mai placea legati la ochi amndoi....

si p bloc sa privesti stele cred k ar fi super

si sa ma domine rau sa faca ce vrea din mn chiar daca nu vreau....cica big_smile

si mi-ar mai placea k intr-o seara pregatita de mn q lumina difuza, eventual rosie si pat mare q lenjerie de matase neagra si yo sa ma urc p o masuta sa-i fac un dans sexy si pervers si el porma sa vina sa inceapa sa ma sarut de la glezna in sus.. si sa ajungem in pat, p jos, p masa.. si in final in baie....
oooo..daaaaaaaa ....

cool super

#89 2008-09-02 21:35:51

Amaria
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-11

la scoala pe catedra big_smile
repede pana nu termin liceul lol
si un menage a trois

At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care.
Because the snow over there is so bright they nearly go blind.

#90 2008-09-03 17:23:45

baby pink
Full member

Amaria a scris:

la scoala pe catedra big_smile
repede pana nu termin liceul lol
si un menage a trois

Asta cu scoala am visat-o si eu. Iubirea mea secreta, un coleg de facultate aparea in fantezia mea. facultatea mea avea multe sali, fata de cate clase eram si, astfel multe sali erau in mod constant goale, neocupate. Si era o sala foarte misto pozitionata, al carei perete din stanga dadea intr-un atrium, prin care tot timpul se vanzoleau studentii, profesorii. Erau geamuri cat tot peretele asa ca se vedea perfect.
Si erau geamuri de-alea la care de afara nu se vedea inauntru, dar invers da... Na, stiti voi.. si-mi imaginam cat de foarte tare ar fi fost, eu cu el in sala aia cu geamuri mari si sa ma alea-alea uitandu-ma la decana cum coboara ea serioasa pe scari catre atrium rotfl Ar fi fost jumate erotic, jumate amuzant si 100% palpitant... dar na, n-a fost cazul lol

#91 2009-01-29 20:42:04

oxxy
Full member
De la: my world
Inregistrat: 2008-05-20

Hmmm... Cam toate fanteziile spuse de voi imi dau fiori si ma fac sa visez 8-> Un menaje-a-trois as vrea sa incerc... Iube meu si 2 tipe... Nush, poate ca sunt o ciudata, dar as vrea sa-l vad pe iube cum isi face de cap cu alta. Nu zic, mi-are face rau chestia asta, dar as vrea sa vad cum se comporta cand e cu alta... Voi nu sunteti curioase? Adica nah, el spune ca ce avem noi e special, dar as vrea sa vad cum e cu alta... Cam nebuna, asa-i? big_smile

#92 2009-01-29 22:10:38

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

foarte nebunaa lol yo nu supor sa se uite alta prea mult la el da barem sa il vad altfell noo wayyy rotfl
in 3 doar daca nu as iubi smile

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#93 2009-01-30 13:29:04

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

si eu am o fantezie:))))intro camera doar cu o masa in mijloc...sa ma dezbrace ..sa raman doar in chiloti si in sutien ...ma pun pe masa ...si el sami taie cu un cutit chiloti ...si sutienul d pe mine..si apoi na stiti ce urmeaza...big_smilebig_smilebig_smile

#94 2009-01-30 14:33:03

nikko20
Full member
Inregistrat: 2009-01-03

hmm interesant tot ce scrieti fetelor, eu il cam intreb pe iubi ce fantezii are, acum cica e in pana de idei si le punem in aplicare pe ale mele:) acum 2 ani de rev dupa 12 noaptea cand ne pupam noi de la multi ani imi spune la ureche ca vrea sa mi-o puna:))) si fuguta in camera de hotel la 12 si un sfert noi faceam nebunii, dupa ce am terminat intrebau prietenii unde am disparut si cica noi vb afara la tel, ne-am sunat rudele:)))mi s-a parut f misto si a fost o idee de moment a lui iuby.
- in rest fantezii de-ale mele:la munte, la o cabana unde suntem numai noi, pe prispa
-mi-ar placea intr-o toaleta publica dar fara sa ating nimic pe acolo
-undeva, pe camp intr-un lan cu multi maci
-intr-un taxi dar genul de masina unde soferul nu te vede, are un fel de cabina
cam atat revin daca imi mai amintesc...

"o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!"

#95 2009-01-31 15:20:21

oxxy
Full member
De la: my world
Inregistrat: 2008-05-20

App, fetelor, stiu ca am citit undeva pe forum de faptul ca vreti sa gasiti un magazin cu cabine de proba care se inchid cu cheie, dar nu-mi amintesc unde... Shame on me!  rodnar  Anyway, sper ca veti vedea aici, e locul cel mai potrivit, cred eu...  tongue  Azi am fost la o plimbare, care s-a transformat in shopping, ca de obicei  shopping  Deci, locul cu pricina, pe care il cautam de atata tp... E vorba de Glow de la unirii. Deci de la metrou, statia unirii 2 (nu iesirea spre magazinul unirea) in sus, spre universitate, e Glow...Eu am zis sa va explic, dar cred k deja stiati si voi... Anyway, pe langa faptul ca au reduceri acum, au si cabine de proba care se inchid cu cheia.  cool Pacat ca nu e iube meu aici, eu n-am cu cine merge.  :f?rbannad: Dar voi.... Enjoy it!    18

Ultima oara a fost editat de oxxy (2009-01-31 15:22:39)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.