|
Nu esti logat.
Cearcane:(-2#20 2007-11-22 11:42:26
Re: cearcane:(deci: Ultima oara a fost editat de micanarcisa (2007-11-22 11:43:08) N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #21 2007-11-22 12:04:02
Re: cearcane:(eu am cearcane de cand ma stiu, e ceva genetic la mine, alta explicatie nu gasesc... e adevarat ca la oboseala se accentueaza... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #22 2007-11-22 12:20:14
Re: cearcane:(nu neaparat caci eu nu sunt bolnava...si sunt disperata de ele N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #23 2007-11-22 23:55:28
Re: cearcane:(
sa stiti k eu mi-am facut analizele alea si mi-a iesit k as avea ceva viermisori! acum trebuie sa fac niste analize mai amanuntite. de asemenea am si nisip la rinichi si mi s-a recomandat sa beau cel putin doi litrii de ceai pe zii. deci sper k dupa ce scap de toate astea si prind si somn mai mult sa mai scap de afurisitele de cearcane k acum cu facultatea astea mi s-au lungit de nu mai pot! Ultima oara a fost editat de A.W. (2007-11-22 23:58:55) Offline #24 2007-11-23 07:15:20
Re: cearcane:(hmmm... greu de spus. cred ca lipsa de odihna si stresul asta Offline Publicitateloading...
#25 2007-11-28 14:59:10
As putea sa iti recomand eu o crema pentru ochi, care are efect antirid dar in acelasi timp calmeaza ochii obositi, iritati, reduce cearcanele si pungile de sub ochi. E personal nu am folosit-o prea mult pentru ca nu prea am avut nevoie, insa niste prietene mi-au spus ca a dat rezultate foarte bune. Daca vrei mai multe informatii, scrie-mi pe mail. If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #26 2008-01-07 22:18:17
crema este foarte buna...in afara ca mi s-au mai ameliorat cearcanele (recunosc nu am folosit-o mereu dimineata si seara....mea culpa)..deci in afara de cearcane vreau sa zic ca nu mai am nici usturimi la ochi care apareau uneori si de la diverse produse de machiaj...deci mie mi-a priit N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #27 2008-01-08 10:05:13
Re: cearcane:(era ceva ff tare de la vichy nu mai stiu... Offline #28 2008-01-08 10:26:50
Re: cearcane:(stiu ca am incercat si de la vichy...dar asta care l-am luat acum este nemaipomenit...este singurul care m-a ajutat cu adevarat...eu chiar aveam o problema cu cearcanele astea ca nu dispareau nici dupa 24 de ore de somn...acum insa e mai bine N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #29 2008-01-08 11:16:26#30 2008-01-08 11:52:52
Re: cearcane:(pai nu mai stiu ca mi-a dat sormea crema ca nici ei nu i-a priit...o intreb pe ea si revin N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #31 2008-01-08 12:03:04
Re: cearcane:(am revenit...deci activlift sau liftactiv ceva de genul asta si sormea a dat pe el cam 1 milion... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #32 2008-01-08 14:15:25
Re: cearcane:(sooper misto...de la l'oreal, da? eu am primit crema de noapte, de zi si anticearcane de la l'oreal, luate din germania la pachet cu 20 de euro. deci e super afacere Offline #33 2008-01-08 15:18:54
Re: cearcane:(nu nu...asta care zic eu era vichy N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #34 2008-01-08 19:05:16
care ai spus mai sus ca ti-a priit(recomandata de schumiholic )?daca nu..poti sa ne spui si noua..mai ales MIE..nu imi trec cearcanele nici daca imi scot ochii cred:)) si nu stiu ce sa mai fac pentru ca nu vreau sa folosesc machiaj(anticearcan si/sau fond de ten)!please Offline #35 2008-01-08 21:19:15
Re: cearcane:(aia de la vichy nu mi-a scos cearcanele...aia de la shumi e super...daca te intereseaza da-i un mail N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #36 2008-02-17 23:10:53
Re: cearcane:(revin...crema asta mi-a facut minuni...le-a sters imediat...dar doar pt o perioada...acum de o saptamana au reaparut nenorocitele astea de cearcane ...sunt doua cercuri negre...si am folosit crema regulat dimin si seara...cred ca m-am obisnuit cu ea...deci alte idei?...orice e de folos N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #37 2008-02-17 23:12:58
Re: cearcane:(lancome pt cearcane si pungi sub ochi face minuni..e scump da ..merita...mai foloseste cinebva? Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #38 2008-02-17 23:13:43
Re: cearcane:(nu conteaza cat e...numai sa scaaap N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|