homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cearcane:(-3

#39 2008-02-17 23:18:57

schumiholic
Hero member
Inregistrat: 2006-07-28

Re: cearcane:(

Micanarcisa, daca mai ai rabdare pana la jumatatea lunii martie o sa mai am un produs special pentru cearcane si pungi. Crema pe care ai folosit-o a fost si pentru asa ceva, dar asta noua e in primul rand pentru ele. Imi pare tare rau sa aud ca ti-au reaparut... sad Chiar daca te dai cu ea nu mai are efect?

If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't  appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it!

#40 2008-02-18 07:44:19

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

ma dau zilnic cu ea...insa eu banuiesc ca de atunci de cand am fost cu rinichii bolnava s-au format iar...astept sa-mi dai de veste cu noutatile smile

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#41 2008-02-18 12:42:48

schumiholic
Hero member
Inregistrat: 2006-07-28

Eu zic sa faci pauza cateva zile, sa nu te mai dai, si apoi sa reincepi. Poate ti s-a obisnuit pielea cu ea! big_smile Iar cealalta crema, pe la jumatatea lunii martie va veni.

If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't  appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it!

#42 2008-02-18 16:11:11

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

uff, am si eu niste cearcane...!  Tot asa: constitutional, analize ok, dioptrii 0, calculator-moderat, dorm ca un bursuc, si totusi... Am incercat Nivea ptr. ochi-kk, Avene-kk, Vichy-kk  (tot mai scumpe si mai laudate!), acum am luat Eucerin. Rezultat... parca-parca s-au mai diminuat "pungile" da' culoarea ramane. Cum ii zice la produsul vostru-minune? smile

@alina-delia: lancome si mai cum ii zice?

Ultima oara a fost editat de alinda (2008-02-18 16:11:59)

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#43 2008-02-25 22:37:52

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

tratament eu nu stiu, insa am dat peste un iluminator ff bun...e de la estee lauder, si costa vreun milion..am zis si eu ca-s nebuna sa dau 1 milion pe asa ceva, dar are efect...
nu e anticearcan, nu e corector, dar efectul e super

hjarta

Publicitate

loading...

#44 2008-02-26 18:21:41

indie
Full member
Inregistrat: 2008-02-15

A incercat cineva crema anticearcan de la Yves Rocher? (aia care e si pt primele riduri...)

I'll be nice if you give me chocolate!
avem un puiutz de om bebe Oliver 21.05.2010

#45 2008-08-31 02:26:50

ally18
Insomniac member
Inregistrat: 2008-08-05

o crema buna pt cearcane?care si`a faqt efectul??zicetzi`mi si mie pls dak stie kreva...
si eu am cearcane de knd ma stiu..asa are si mama deci...nu e lipsa somnului:(
stie kreva?

Love.  Live. Laugh.

#46 2008-08-31 14:40:00

girlish
Full member
Inregistrat: 2007-04-21

eu zic ca singura modalitate contra cearcanelor din nastere e sa te obisnuiesti cu ele rotfl
eu asta am facut ca alte solutii n-am gasit...mai patesc intr-unele dimineti sa ma uit in oglinda si sa ma sperii de ele dar imi trece repede big_smile

"Eu nu sunt altceva decât
o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

#47 2008-08-31 14:42:37

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

indie a scris:

A incercat cineva crema anticearcan de la Yves Rocher? (aia care e si pt primele riduri...)

sunt bune tare d tot produsele YR.eu n-am incercat-o dar...dak e si pt riduri,nu mersi,k nu am riduri. eu m-am obisnuit cu cearcanele mele,si dak dorm 24 d ore tot le am...deci...mai pun si anti-cearcan,baton corector din ala smile altcva n-am ce face.

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#48 2008-08-31 15:40:26

Allecsutsa
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-02

girlish a scris:

...mai patesc intr-unele dimineti sa ma uit in oglinda si sa ma sperii de ele dar imi trece repede big_smile

rotflrotflrotflrotflrotflrotfl
hai ca ai fost tare

Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului !

#49 2008-08-31 22:46:31

La.Flame
Full member
Inregistrat: 2008-02-17

Eu mi-am cumparat ceva pt. cearcane si chiar a avut efect.nu prea credeam la inceput, eram satula de tot felul de creme, dar chiar e f.buna. e un serum sau ceva de genul... se numeste dark circles&puffiness reducer si e de la jeunesse. nu stiu insa unde poti gasi... o sa ma interesez si o sa iti zic:)

le: am gasit site-ul www.jeunesse.ro vezi daca poti gasi un nr. de tel sau ceva, se gasesc destul de greu din cate am inteles insa eu am fost multumita:)

Ultima oara a fost editat de La.Flame (2008-09-16 20:28:50)

#50 2008-09-08 16:46:50

cristina1988
Full member
Inregistrat: 2008-09-08

cearcanele.....subiectul meu "preferat" pt ca din pacate si eu ma lupt cu ele si nu stiu ce sa le mai fac.de dormit dorm,analizele sunt bune,probabil sunt una din norocoasele care le-au mostenit.am incercat si creme de ochi,si tratamente naturiste dar nimic.momentan am o crema de ochi in care am mai adaugat ulei de sambure de strugure si de migdale.incerc si eu dar intre timp problema e ca fara fond de ten/anticearcan nu pot iesi din casa nici pana la colt:(

Ma urasti?Problema ta!Te-am insultat?Foarte bine,meritai!Ma invidiezi?Incearca sa fii mai bun!Rea?Cu cine merita!Bunul meu simt?Depinde de al tau!Copilaroasa?Da!Pentru ca asa vreau eu! diablo

#51 2008-09-08 16:57:57

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

indie a scris:

eu nu am incercat crema dar am un anticearcan de YR si e super, acopera ff bine desi eu le am ff evidente pt ca dorm putin si sunt mai mereu obosita si stressata. Il recomand!
si mai avea vara-me aunul bun de la maybelline, in tub ca de gloss, acoperea bine dar pe parcursul zilei se aduna si se vedea ff urat!

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#52 2008-09-08 16:59:30

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

eu pot sa nu dorm o saptamana  nu fac cearcane, niciodata nu am avut. dar oricum am auzit ca cearcanele apar din cauza oboselii fizice, psihice, mult stres, griji.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#53 2008-09-14 09:15:25

annabel
Diamond member
Inregistrat: 2007-01-15

mary_aleee a scris:

eu nu am incercat crema dar am un anticearcan de YR si e super, acopera ff bine desi eu le am ff evidente pt ca dorm putin si sunt mai mereu obosita si stressata. Il recomand!
si mai avea vara-me aunul bun de la maybelline, in tub ca de gloss, acoperea bine dar pe parcursul zilei se aduna si se vedea ff urat!

ai putea sa-mi arati de care?ca am vazut ca sunt de 2 feluri(cel putin in magazinul unde am fost eu).trebuie sa-mi cumpar ca arat ingrozitor de acum grater

#54 2008-09-14 11:12:10

Loveable
Diamond member
Inregistrat: 2008-02-12

am retinut asa:
trata cearcane de la clinique, crema pt cearcane si pungi sub ochi de la lancome, anticearcan de la yves rocher, crema de la vichy.
am avzut ieri in farmacie crema pt cearcane si pungi de la vichy, si am zis sa intru pe forum sa vad pareri, si dup`aia mi`o cumpar daca e..zicea rallu ca a auzit ca e ok, micanarcisa ca nu a ajutat-o..acum nush, totusi cred ca mi-o iau, dar o rugaminte:

mica, tu mai iei crema d`aia de la schumi? vad ca n-a mai intrat schumi deloc (chiar ieri ma gandeam la asta)..nu stii cum pot sa dau de ea pt crema?

hjarta

#55 2008-09-14 11:59:29

skumpi
Vizitator

eu n`am avut niciodata si ma rog din suflet sa n`am... dak e ceva ce n`as suporta sa am sunt ridurile si cearcanele roll si celulita` ...

zicea mica de alea d la Oriflame... intr`adevar sunt bune... aveam o vecina care avea cearcane sad si aia d la Oriflame a ajutat`o mult...era multumita

#56 2008-09-14 15:48:13

annabel
Diamond member
Inregistrat: 2007-01-15

loveable aia de la vichy de 55 lei?mi-a aratat una azi de la farmacie(eram in cautare de "dark circles&puffiness reducer si e de la jeunesse" )si cica e laudata.astept sa vad ce zice mary_alee ca si alea de la yves rocher erau de 35 si 42 lei parca..deci tot pe acolo

#57 2008-09-14 15:55:32

cristina1988
Full member
Inregistrat: 2008-09-08

Danae a scris:

eu pot sa nu dorm o saptamana  nu fac cearcane, niciodata nu am avut. dar oricum am auzit ca cearcanele apar din cauza oboselii fizice, psihice, mult stres, griji.

norocoaso!!! smile dar din cate stiu cearcanele sunt si mostenite si nu prea ai sanse sa scapi de ele sad
eu pot sa dorm o saptamana si tot le am box ...solutia e sa le ascund sub mult corector tongue
sunt curioasa daca e buna crema vichy.

Ma urasti?Problema ta!Te-am insultat?Foarte bine,meritai!Ma invidiezi?Incearca sa fii mai bun!Rea?Cu cine merita!Bunul meu simt?Depinde de al tau!Copilaroasa?Da!Pentru ca asa vreau eu! diablo

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.