homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Admitere la facultate-10

#172 2009-05-22 23:00:13

cinderela
Hero member
De la: Oradea
Inregistrat: 2008-03-26

Re: admitere la facultate

este cineva la faculta de farmacie din oradea...sau la faculta de chimie?

'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...hjartahjartahjarta...

#173 2009-05-23 00:23:05

Lunatica
Full member
Inregistrat: 2008-10-21

cunosc eu pe cineva la cea de farmacie tongue

A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up!

#174 2009-05-23 13:34:36

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

da, media pe cei 4 ani si bacul insa nu stiu sa-ti spun cat la suta fiecare, cred ca depinde si in ce oras dai

eu ma bucur ca la mine conteaza numai 20% bacul, restul e admitere din mate big_smile
si eu am 10 pe cei 4 ani si n-o folosesc la nimic rotfl

#175 2009-05-28 20:12:36

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

lady in black a scris:

da, media pe cei 4 ani si bacul insa nu stiu sa-ti spun cat la suta fiecare, cred ca depinde si in ce oras dai

eu ma bucur ca la mine conteaza numai 20% bacul, restul e admitere din mate big_smile

ai media 10 yikesyikesyikes generala?

stie cineva care a fost ultimele medii la buget la Iasi.la A I Cuza pt facultatea de economie?sau unde pot gasi....am cautat dar nu am gasit nimic.

expect the worst , hope for the best!

#176 2009-05-28 20:30:16

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

_yohana_ a scris:

lady in black a scris:

ai media 10 yikesyikesyikes generala?

stie cineva care a fost ultimele medii la buget la Iasi.la A I Cuza pt facultatea de economie?sau unde pot gasi....am cautat dar nu am gasit nimic.

yohana..la feaa banuiesc ca vrei sa stii..si iti pot da eu niste detalii dar sa mi spui la ce specializare vrei sa stii ultima medie..
iti pun site ul fac daca vrei tongue

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

Publicitate

loading...

#177 2009-05-29 12:38:36

mihaela27
New member
Inregistrat: 2007-07-24

e cineva interesat sa dea la farmacie galati?

#178 2009-07-01 19:41:20

mary.lee
New member
Inregistrat: 2009-05-22

e cineva studentla fac de litere din tim ?

#179 2009-07-01 22:49:14

skumpi
Vizitator

l0ry19 a scris:

eu as vrea la psihologie .chiar imi place dar am auzit k e cu  admitere si habar nu am din ce s-ar da....si unii zic k nu-i de viitor.....dar  io zic k  se cauta la cum sunt oameni  in ziua de azi....+ k poti lucra si in politie,in firme...in invatamant etc......asta mi-ar place sa fac..dak nu reusesc ma duc la facult de relatii publice is comunicare....la Timisoara......sper sa fie bine....k pana la urma bacu conteaza , dak  d-ne fer il pic..adio facult:(((((((....asea k le urez la toti  bafta(inclusiv mie:P)

probabil se da admitere din materia de a 10`a... adika pisho generala... nu poate sa fie greu

#180 2010-04-18 14:45:20

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

La LMA, in Bucuresti, e concurs de dosare nu ? Dar la studii europene ?

Ultima oara a fost editat de kdeea (2010-04-18 14:46:06)

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#181 2010-04-18 15:01:27

mousey
New member
Inregistrat: 2010-02-18

La Limbi straine la LMA, da, concurs de dosare.
Te referi la Studiile europene de la Litere? Daca da, e cu admitere: gramatica limbii romane si o limba straina.

#182 2010-04-18 15:06:49

kdeea
Platinum member

Dar din cate am inteles sunt foarte putine locuri la buget la LMA, nu ? Bine, de altfel ma intereseaza admiterea de la anul, nu de anul acesta, dar intreb orientativ.

Cat despre Studii Europene - eu stiam ca e doar in cadrul Literelor, dar din ce zici deduc ca Studiile Europene sunt si in cadrul altei facultati ? Si daca da, care ? Si acolo tot admitere se da ?

Si inca o chestie - scuze ca te bat la cap, dar poate esti in tema mai bine decat mine ( eu nu stiu mai multe detalii despre admitere decat ce am mai gasit pe net ) - cam la ce alte facultati din Bucuresti admiterea consta in concurs de dosare ? Si ma refer aici la cele in genul celor de mai sus, avand in vedere ca termin filologie - limbi straine. Mersi mult smile

#183 2010-04-18 15:23:02

mousey
New member

Da, la LMA sunt destul de putine locuri la buget... Eu cand am dat, am avut in jur de 9,50 media (nu mai stiu exact) si eram pe lista de asteptare. Dar bine..s-au retras multi si am intrat la taxa. Oricum, nu am ramas acolo, deci nu mai stiu pana la cat a scazut media.

Hmm... mai e la Sociologie. Adica din anul 2 iti alegi niste directii de studiu, printre care e si cea de Relatii Internationale si Studii Europene. Iar la Sociologie, admiterea e pe baza de dosar.
Si mai e o sectie d-asta de Studii Europene si la Facultatea de Istorie. Tot cu dosar.

Si stai linistita ca nu ma bati la cap lol Paai, sa ma gandesc ca si eu am terminat tot filologia si dupa am cautat numai facultati cu admitere pe baza de dosar ca eram distrusa dupa bac. La UB sunt asa:
- Litere, toate sectiile in afara de Studii Europene si Comunicare
- Limbi straine - LMA.. nu stiu daca mai sunt si alte sectii, dar nu cred.
- Sociologie si asistenta sociala
- Istorie - sunt cateva cu dosar, dar nu mai stiu care in afara de relatiile europene

Cam atat cred... nu mai imi vine nimic in minte. Eu, cel putin, la astea mi-am bagat dosarul cand am terminat.
Daca mai ai intrebari, te ajut cu placere. big_smile

#184 2010-04-18 15:30:49

kdeea
Platinum member

Am inteles. Oricum, in primul rand, inca nu sunt decisa DACA sa merg in Bucuresti. E doar o optiune extrem de ipotetica, sunt sanse mai mari sa nu merg decat sa merg, dar ma interesez si eu smile Si in al 2-lea rand, termin abia la anul, deci mai am ceva timp sa ma decid. Insa m-as orienta spre ceva cu concurs de dosare. Mersi mult de informatii. Daca mai am intrebari, o sa le pun smile

Si de curiozitate - in ce an esti si la ce facultate ? smile

#185 2010-04-18 15:45:25

mousey
New member

Aaa, pai mai ai timp sa te decizi oricum. Dar lupta pentru medii mari daca vrei sa vii si sa intri prin concurs de dosare. big_smile
Eu sunt la Sociologie in anul 2. Am dat acolo pt Studiile Europene, dar cand am ajuns la sfarsitul anului intai, m-am razgandit. lol Se mai intampla.

Ah, si mi-am adus aminte, cred ca si la Stiinte Politice e pe baza de dosar. Trebuie totusi sa faci un eseu inainte sau asa ceva si dupa sa te duci la un interviu. Dar nu sunt foarte sigura.

#186 2010-04-18 15:51:03

kdeea
Platinum member

Da, asa e la Stiinte politice, cum spui, asa stiam si eu, chiar azi vorbeam cu cineva smile
Pai media celor 4 ani teoretic va fi mare, asta nu e problema, acum sa vad cu bacul, sa vad si ce mai schimba astia, ce o sa fac, etc. Si da, mai am timp sa ma decid si tocmai de asta acum sunt in perioada in care vreau sa cantaresc posibilitatile, sa vad unde, ce, cum. Mersi din nou. If so, keep in touch smile Bafta !

#187 2010-04-18 16:02:45

mousey
New member

Cu multa placere. smile

#188 2010-04-18 16:25:15

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

La Studii europene (litere) anul asta admiterea se face pe baza de dosar! 50% media bac, 25% media de la romana din cei 4 ani din liceu, iar 25%media de la prima lb straina studiata in liceu. La litere, singura sectie cu admitere a ramas Comunicare si relatii publice, in rest, la celelalte se intra cf metodei pe care am descris-o mai sus.
Kdeea, daca mai ai nelamuriri, te ajut cu drag big_smile

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#189 2010-04-18 16:30:11

kdeea
Platinum member

Aha ... Am inteles. Numai ca a fost cineva la targul de facultati ieri si mi-a zis ca la Studii Europene se da admitere. Poate n-a inteles / retinut bine persoana respectiva. Si oricum, poate la anul se schimba, cine stie. Mersi de lamurire smile Daca si cand o sa mai am intrebari, o sa le pun aici smile

Tu esti la Litere, parca ? Nu mai tin minte exact.

Ultima oara a fost editat de kdeea (2010-04-18 16:33:35)

#190 2010-04-18 16:46:51

mousey
New member

Am cautat acum pe net si asa e, pe baza de dosar.
http://blog.litere.ro/index.php/2009/11 … 0010-2010/

Habar nu aveam, scuze ca ti-am zis prostii. cesafac

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.