homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Admitere la facultate-8

#134 2008-07-05 01:42:26

iubirica
Full member
Inregistrat: 2007-06-07

Re: admitere la facultate

Nu zice ca nu ai nicio sansa..nu stii cum iti este norocul! wink Capul sus!

Zambeste pentru ca nimeni nu o poate face in locul tau big_smile

#135 2008-07-05 01:44:47

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

iubirica a scris:

Nu zice ca nu ai nicio sansa..nu stii cum iti este norocul! wink Capul sus!

daca u zici wink ooff las' k trec yo si peste astea tongue wink

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#136 2008-07-05 01:47:55

iubirica
Full member

Eu sunt mai optimista de felul meu big_smile. Oricum este normal sa ai emotii si sa-ti fie frica, si mie mi-a fost, dar trebuie sa-ti pastrezi optimismul! big_smile

#137 2008-07-05 08:48:33

persifona
Vizitator

witch_delyutza a scris:

iubirica a scris:

Eu sunt la marketing anul III, acum imi dau licenta neutral dar stiu pe cineva care a vrut sa se mute la mine la fac de la comert si a intampinat o gramada de probleme...pana la urma a renuntat! sfatul meu este sa nu te ghidezi dupa mediile de anul trecut pt ca s-ar putea sa ai surprize, eu una am avut la admitere. Cel mai bine este sa inveti, sa ai incredere in tine si sa dai tot ce poti la admitere, fara sa te intereseze de altii! Bafta multa!

PS: tot din experienta iti spun ca media de la bac si media din tp anilor conteaza mai putin, cel mai important este ce faci tu la exam ala. Notele din lic fac departajarea la sutimi dar baza tot exam de admitere ramane! Asa ca multa bafta!

aha..ms puss sa vdm ma pun p economie de luni si p eng k la mate nu am nici o sansa sad

Ba ai o sansa, sunt numa 5 intrebari si grila. Poate mai faci ceva sau poate pur si simplu ai noroc si le nimeresti.

#138 2008-07-05 14:33:16

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

aha...abia ast sa treaca...oof ce-o sa va mai stresez aq tongue asta tr sa ma suportati puss
de maine gata in afara de eng si eco nu mai faca altceva..si la mate cine stie poate chiar am noroc wink

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

Publicitate

loading...

#139 2008-07-05 15:17:05

aalexandraa
Full member
Inregistrat: 2008-06-16

iubirica, cum e la marketing ? as vrea sa dau si eu si ma intereseaza unele lucruri. ai dat examen sau pe baza de dosar ai intrat ? multumesc

#140 2008-07-05 15:47:34

persifona
Vizitator

In Ase la zi se intra DOAR cu examen, indiferent de facultate. Cu dosar doar la ID.

#141 2008-07-05 15:52:11

aalexandraa
Full member

Am inteles... Si in ce consta examenul la marketing, nu stii ?
Multumesc pt raspuns

#142 2008-07-05 15:53:21

persifona
Vizitator

Matematica si economie/georgafie, la fel ca toate examenele de la toate facultatile exceptand REI si SELS

#143 2008-07-05 16:09:49

aalexandraa
Full member

Chiar am vrut sa intreb daca se cere matematica.. nu eram sigura.
Si examenul la mate e greu ? Scuze ca iti pun atatea intrebari... smile

#144 2008-07-05 16:37:07

persifona
Vizitator

Pai e destul de greu.. sunt cu totul alt tip de exercitii fata de ce sa da la bac. Da-i totu grila.

#145 2008-07-05 18:55:13

iubirica
Full member

aalexandraa a scris:

iubirica, cum e la marketing ? as vrea sa dau si eu si ma intereseaza unele lucruri. ai dat examen sau pe baza de dosar ai intrat ? multumesc

Am dat examen, la mate si la economie + media de la bac si din timpul anilor (dar a contat mai putin).
Pai ce sa-ti spun, la marketing este frumos big_smile!Eu mi-am dorit foarte mult sa intru aici si nu-mi pare rau ca am ales marketingul! Acum nu te astepta la cine stie ce minunatii tongue...in primul an faci materii universale, ce se fac pe la toate fac si incepand cu anul 2 faci materii bazate pe marketing, vanzari, comunicare, relatii publice, advertising, multe proiecte, chestii de creatie, frumos!!! Nu este greu de invatat, marea majoritate a materiilor fiind logice si destul de usoare. Si cam asta fu' tot..big_smile

#146 2008-07-05 21:22:25

aalexandraa
Full member

Multumesc frumos.
Ma tenteaza sa dau si eu, mai ales dupa ce ai zis ca incepuan cu anul 2 se fac proiecte.. suna tentant :>, dar  oricum mai un an de liceu. Mi-e oarecum frica de examenul la mate, dar daca e test grila poate am noroc.

#147 2008-07-06 16:08:24

dulcinika007
Sr. member
De la: strada viselor
Inregistrat: 2007-12-22

vreau sa va intreb si eu..despre facultatea de stiinte politice,filozofie si stiinte ale comunicarii din timisoara ,universitatea de vest ce imi puteti spune?mai am un an pana la facultate si nu stiu unde ma pot interesa despre aceasta.dak imi puteti recomanda un site,sau dak stiti cum se intra pe baza de dosar sau examen...pentru k pe internet nu am gasit nimic.va rog sa ma ajutati.pupici**

Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau
            .....dar tu te joci de'a Dumnezeu...
Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis
            .....si vise mor pe asfalt incins...

#148 2008-10-13 19:03:59

ale20
Membru
Inregistrat: 2008-10-13

buna tuturor:)sunt a 12a si vreau sa dau la ase rei.mi-e cam frica sa nu iau punctaj mare la examen mai ales mate:-s si inca nu sunt hotarata ce sa aleg intre economie sau geografie?stie careva ultima medie de anul trecut la buget?puss

#149 2008-10-13 19:22:26

aalexandraa
Full member

si eu sunt tot a 12-a smile e cineva la marketing, timisoara ?

#150 2008-10-13 19:47:26

AdA_Ad9
Hero member
De la: Bucuresti-in mare parte:D
Inregistrat: 2007-02-26

ale20 a scris:

buna tuturor:)sunt a 12a si vreau sa dau la ase rei.mi-e cam frica sa nu iau punctaj mare la examen mai ales mate:-s si inca nu sunt hotarata ce sa aleg intre economie sau geografie?stie careva ultima medie de anul trecut la buget?puss

http://admitere.ase.ro/rezultate2/selectie.asp   intra aici si uita-te la medii la toate facultatile.eu iti recomand sa dai economie pt ca iti va fi mult mai usor pe parcursul facultatii daca stii economie.cei care dau geografie in general le este foarte greu sa se descurce la disciplinele bazate pe economie,pt ca profesorii din facultate nu preda lucrurile de baza care se dau la examenul de admitere.ei te  baga direct in materie.nu are de ce sa iti fie frica daca inveti si te pregatesti foarte bine la ambele materii.Bafta!

Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus

#151 2008-10-13 21:28:08

persifona
Vizitator

ale20 a scris:

Nu-ti face griji de mate la Rei, ca-s doar 5 intrebari. Restul sunt de limba si geogra/economie

#152 2008-10-14 18:22:27

ale20
Membru
Inregistrat: 2008-10-13

persifona a scris:

ale20 a scris:

Nu-ti face griji de mate la Rei, ca-s doar 5 intrebari. Restul sunt de limba si geogra/economie

aha, si de limba si geogra/economie cate sunt? cum se face punctaju? cate pct are fiecare intrebare?mc puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.