homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Admitere la facultate-6

#96 2007-08-29 00:36:12

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

Re: admitere la facultate

Fetelor,stiti pe cineva care e la UTCB(constructii) la Traducere si interpretare?

#97 2008-01-29 20:55:36

alexi
Full member
Inregistrat: 2007-03-13
Site

infinity cum e la comert?cam ce faci acolo?se merita sa faci fac asta?in ce consta  admiterea?vreau sa incerc si eu la anul acolo

#98 2008-01-29 21:55:26

sagapao
Vizitator

care e media de admite ID la constructii stie careva ?

#99 2008-05-27 15:17:23

barbara_mori
Hero member
Inregistrat: 2007-02-26

pfff dupa ce am citit aici ce se intampla cu faculatea de limbi straine,ca nu se plateste bine..etc etc...si mai ales ca se itnra pe baza 50% media celor 4 ani liceu si 50%media bac...nu stiu nu prea imi mai convine sa dau aici,deoarece media p cei 3 ani iese 8,60 sa vdm in a12a ce medie voi avea...am citit ca inveti ca prostul si apoi nu se plateste deloc bine....pfff ce facultate sa fac mai nene....ca matematica nu imi place,deci nu pot face cva legat,apoi la medicina am renuntat...ce sa facc??din facultatile astea importante nu stiu ce m-ar tenta sa fac...nu cred ca mai exista om mai nehotarat ca mine sad mai bine ma fac mireasa rotfl2

Ultima oara a fost editat de barbara_mori (2008-05-27 15:18:26)

Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste!

#100 2008-05-27 15:20:40

bela
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-03

adina84 a scris:

sfat pentru cele care de la toamna sunt studente (si nu numai ele) : incercati sa obtineti o bursa in strainatate, pe durata studiilor. este o experienta extraordinara, necesara, as zice, kiar, atat pe plan profesional cat si personal. ai sansa sa vezi cum functioneaza un alt sistem de invatamant, sa traiesti intr-un mediu multicultural, sa inveti atatea lucruri noi. iti deschide noi orizonturi, ai mai multe perspective dupa... profitati daca vi se ofera sansa !!! este si greu dar este frumos, merita !!! va spun din experienta. pe mine m-a schimbat mult in bine. mi-a dat incredere si m-a facut mai puternica. numai faptul de a fi departe de familie, pe cont propriu si necesitatea de a te descurca singur, de a demonstra ce stii, ce poti, iti da curaj si siguranta.
oricum succes in urmatorii ani ! fara prea multe restante tongue si distractie multa !!!!

daaaaaaaaa va recomand c caldura bursa in strainatate...deoarece acesta este singurul mod in care veti fi obligate sa va intoarceti si sa lucrati in romania nu stiu cati ani dupa, sau dc nu sa platiti nu stiu ce suma de bani...
vreti studii afara...dupa ce terminati facultatea aplicati la o univ de afara s incercati sa obtinei bursa asa dc vreti sa ramaneti cu ceva (ceva include si un salariu f bun dupa terminare, si posibilitatea angajarii in tara resp inca din fac)

Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...

Publicitate

loading...

#101 2008-05-27 17:40:08

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

cam toate persoanele pe care le stiu si au mers cu bursa (erasmus,etc) afara au fost f dezamagite...daca vreti libertate si sa invatati sa va descurcati cat de cat pe cont propriu merge ti in alt oras la facultate...e de ajuns va garantez...iar daca vreti sa ramaneti afara atunci cu zicea bela...merge ti direct la o faculta de afara...sau la universitatea romano-britanica...am 2 prieteni (frati) care au fost acolo...ea e in londra...lui nu i-a placut si s-a intors in tara...au facut faculta la bucuresti dar au avut oportunitatea sa mg si in londra la studii si chiar sa ramana acolo...eu nu am fost cu bursa si nici nu am de gand...desi in domeniul meu probabil mi-ar fi mai greu...

happy with him...inlove with him...puss

#102 2008-05-27 18:02:31

Aryanne
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-26

barbara_mori a scris:

pfff dupa ce am citit aici ce se intampla cu faculatea de limbi straine,ca nu se plateste bine..etc etc...si mai ales ca se itnra pe baza 50% media celor 4 ani liceu si 50%media bac...nu stiu nu prea imi mai convine sa dau aici,deoarece media p cei 3 ani iese 8,60 sa vdm in a12a ce medie voi avea...am citit ca inveti ca prostul si apoi nu se plateste deloc bine....pfff ce facultate sa fac mai nene....ca matematica nu imi place,deci nu pot face cva legat,apoi la medicina am renuntat...ce sa facc??din facultatile astea importante nu stiu ce m-ar tenta sa fac...nu cred ca mai exista om mai nehotarat ca mine sad mai bine ma fac mireasa rotfl2

De ce ai renuntat la medicina?
Eu o sa dau la Medicina Dentara in Bucuresti... Acum sa vedem, ca mi-e f frica, anul trecut a fost f mare ultima medie de intrare, peste 9,50. Iar la taxa nici nu ma gandesc.. 4500 pe an... nu prea lol

A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta.
Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori,
Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin...

#103 2008-05-27 18:20:25

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

mmm....yo vreau la ase la rei din tot sufletu...de cand sunt la lic asta imi doresc...da am medie mica...8.93 si sa vd cat mai iau si la bac...
orq sper sa fac tot la economie....si la engleza...sper...
a...fetele care sunt sau au fost la rei...am inteles k daca dau examen la engleza o sa fac engleza si apoi cand completez fisa o sa imi mai aleg yo inca o limba...
asa e???
daca e asa exista vreo lista de limbi din care sa-mi aleg??

Ultima oara a fost editat de witch_delyutza (2008-05-27 18:23:17)

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#104 2008-05-27 18:24:13

persifona
Vizitator

Eu sunt la ASE la REI, anul asta termin. Nu te intreaba nimeni ce limbi vrei sa faci. Te intreaba doar ce limbi ai facut in liceu si in functie de asta te plaseaza ei. Si daca dai la admitere o limba pe care nu ai facut-o, te baga la limba aia plus aia principala din liceu. Eu in liceu am facut engleza si franceza, dar am dat admitere la spaniola, asa ca m-au bagat la engleza-spaniola. Probabil daca faceam si-n liceu ma bagau la spaniola-engleza.

Oricum, nu-ti bate capul prea tare cu asta, pt ca oricum daca nu-ti convine, te poti muta in prima saptamana. De fapt si mai tarziu, dar eu zic ca-i mai bine in prima.

#105 2008-05-27 18:28:59

Himmel
Insomniac member

yo am facut franceza si engleza si urasc franceza
asa k ma gandeam sa fac germana...incep de la 0, nu??

#106 2008-05-27 18:37:16

Aryanne
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-26

@ witch_delyutza, daca esti din bucuresti si vrei sa inveti germana cat mai repede, iti recomand din tot sufletul cursurile intensive de la Institutul Goethe. Sunt super de treaba si si inveti germana. Iar institutul este chiar in piata romana.
Eu am invatat acasa, cu prof meditator, cam 2 ani, si vroiam sa imi dau Zertifikat Deutsch, si nu mai aveam rabdare sa mai invat inca un an la meditatii, asa ca am facut o luna de cursuri intensiv la bucuresti, si dupa ce le-am terminat, am luat si ZD-ul.

A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta.
Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori,
Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin...

#107 2008-05-27 18:44:54

persifona
Vizitator

witch_delyutza a scris:

yo am facut franceza si engleza si urasc franceza
asa k ma gandeam sa fac germana...incep de la 0, nu??

Da, de la 0. Daca te baga la franceza, te muti. Si la noi la spaniola au venit multi care fugeau de franceza big_smile

#108 2008-06-30 13:11:25

Himmel
Insomniac member

dupa cum am mai zis vreau la rei...da nush cate sanse am sa intru...ooff (concurenta mare... sad )...si ma gandeam asa: sa dau admitere la mai multe...printre care si la economia agroalimentara si a mediului (unde nu e asa multa concurenta )...k sa ma pot transfera la rei....da daca intru la agroalmentara....si la management sa zicem...la care ma baga...? si pot sa ma transfer dupa admitere la rei? stiti si voi cum sa procedez??

#109 2008-06-30 13:28:19

persifona
Vizitator

Tu completezi o lista de optiuni. Sa zicem 1. rei 2. management 3. econ agro-alim. Daca ai medie de buget doar la econ agro-alim, intri acolo, daca ai de rei, intri acolo, daca ai de rei si de management, intri la rei ca-i prima optiune.. sper sa intelegi ce zic. Daca nu ai medie de buget la niciuna dar ai medie de taxa de rei, intri acolo, chit ca ai si de restul la taxa, ca aia ti-e prima optiune.
Ideea pe scurt e ca incearca sa te bage la buget in primul rand, dar tin cont si de optiuni.

Daca mai ai nelamuriri, ca nu cred ca m-am facut bine inteleasa, intreaba-ma, io-s la REI.

#110 2008-06-30 13:31:53

Himmel
Insomniac member

am inteles...m-am linistit dintr-o privinta...

aqm daca e sa intru la buget ma pot transfera la rei, nu?? tr sa dau niste diferente?

u ce zici?? sa incerc asa....adica si la eco-agro si daca intru la buget sa ma transfer la rei?

#111 2008-06-30 18:27:33

Himmel
Insomniac member

fetele...q bacu aqm..care vreti la ase???

#112 2008-07-01 08:48:49

persifona
Vizitator

De diferente nu stiu, dar stiu ca trebuie sa ai toate examenele luate la facultatea dee la care te muti. Incearca sa nu te complici cu mutatul asta, ca se face destul de greu.

#113 2008-07-01 17:50:04

Himmel
Insomniac member

pey ce examene..k yo vreau sa ma transfer imediat dupa admitere...sau fie in prima sapt de fac...?

#114 2008-07-01 19:21:08

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

eu vreau sa dau la feaa la iasi,la mng, dar ma gandesc ca n am sa descurc cu toate minunile alea de micro si macroeconomie,econometrie   dumbom tuamne,ma doare capul.Eu am terminat filologia si nu stiu la ce sa dau...da ti mi niste ideii grater

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.