|
Nu esti logat.
Admitere la facultate-6#96 2007-08-29 00:36:12
Re: admitere la facultateFetelor,stiti pe cineva care e la UTCB(constructii) la Traducere si interpretare? Offline #97 2008-01-29 20:55:36Re: admitere la facultateinfinity cum e la comert?cam ce faci acolo?se merita sa faci fac asta?in ce consta admiterea?vreau sa incerc si eu la anul acolo Offline #98 2008-01-29 21:55:26
Re: admitere la facultatecare e media de admite ID la constructii stie careva ? #99 2008-05-27 15:17:23
Re: admitere la facultatepfff dupa ce am citit aici ce se intampla cu faculatea de limbi straine,ca nu se plateste bine..etc etc...si mai ales ca se itnra pe baza 50% media celor 4 ani liceu si 50%media bac...nu stiu nu prea imi mai convine sa dau aici,deoarece media p cei 3 ani iese 8,60 sa vdm in a12a ce medie voi avea...am citit ca inveti ca prostul si apoi nu se plateste deloc bine....pfff ce facultate sa fac mai nene....ca matematica nu imi place,deci nu pot face cva legat,apoi la medicina am renuntat...ce sa facc??din facultatile astea importante nu stiu ce m-ar tenta sa fac...nu cred ca mai exista om mai nehotarat ca mine mai bine ma fac mireasa Ultima oara a fost editat de barbara_mori (2008-05-27 15:18:26) Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #100 2008-05-27 15:20:40
Re: admitere la facultate
daaaaaaaaa va recomand c caldura bursa in strainatate...deoarece acesta este singurul mod in care veti fi obligate sa va intoarceti si sa lucrati in romania nu stiu cati ani dupa, sau dc nu sa platiti nu stiu ce suma de bani... Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline Publicitateloading...
#101 2008-05-27 17:40:08
Re: admitere la facultatecam toate persoanele pe care le stiu si au mers cu bursa (erasmus,etc) afara au fost f dezamagite...daca vreti libertate si sa invatati sa va descurcati cat de cat pe cont propriu merge ti in alt oras la facultate...e de ajuns va garantez...iar daca vreti sa ramaneti afara atunci cu zicea bela...merge ti direct la o faculta de afara...sau la universitatea romano-britanica...am 2 prieteni (frati) care au fost acolo...ea e in londra...lui nu i-a placut si s-a intors in tara...au facut faculta la bucuresti dar au avut oportunitatea sa mg si in londra la studii si chiar sa ramana acolo...eu nu am fost cu bursa si nici nu am de gand...desi in domeniul meu probabil mi-ar fi mai greu... happy with him...inlove with him... Offline #102 2008-05-27 18:02:31
De ce ai renuntat la medicina? A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #103 2008-05-27 18:20:25
Re: admitere la facultatemmm....yo vreau la ase la rei din tot sufletu...de cand sunt la lic asta imi doresc...da am medie mica...8.93 si sa vd cat mai iau si la bac... Ultima oara a fost editat de witch_delyutza (2008-05-27 18:23:17) Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #104 2008-05-27 18:24:13
Re: admitere la facultateEu sunt la ASE la REI, anul asta termin. Nu te intreaba nimeni ce limbi vrei sa faci. Te intreaba doar ce limbi ai facut in liceu si in functie de asta te plaseaza ei. Si daca dai la admitere o limba pe care nu ai facut-o, te baga la limba aia plus aia principala din liceu. Eu in liceu am facut engleza si franceza, dar am dat admitere la spaniola, asa ca m-au bagat la engleza-spaniola. Probabil daca faceam si-n liceu ma bagau la spaniola-engleza. #105 2008-05-27 18:28:59
Re: admitere la facultateyo am facut franceza si engleza si urasc franceza Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #106 2008-05-27 18:37:16
Re: admitere la facultate@ witch_delyutza, daca esti din bucuresti si vrei sa inveti germana cat mai repede, iti recomand din tot sufletul cursurile intensive de la Institutul Goethe. Sunt super de treaba si si inveti germana. Iar institutul este chiar in piata romana. A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #107 2008-05-27 18:44:54
Da, de la 0. Daca te baga la franceza, te muti. Si la noi la spaniola au venit multi care fugeau de franceza #108 2008-06-30 13:11:25
Re: admitere la facultatedupa cum am mai zis vreau la rei...da nush cate sanse am sa intru...ooff (concurenta mare... )...si ma gandeam asa: sa dau admitere la mai multe...printre care si la economia agroalimentara si a mediului (unde nu e asa multa concurenta )...k sa ma pot transfera la rei....da daca intru la agroalmentara....si la management sa zicem...la care ma baga...? si pot sa ma transfer dupa admitere la rei? stiti si voi cum sa procedez?? Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #109 2008-06-30 13:28:19
Re: admitere la facultateTu completezi o lista de optiuni. Sa zicem 1. rei 2. management 3. econ agro-alim. Daca ai medie de buget doar la econ agro-alim, intri acolo, daca ai de rei, intri acolo, daca ai de rei si de management, intri la rei ca-i prima optiune.. sper sa intelegi ce zic. Daca nu ai medie de buget la niciuna dar ai medie de taxa de rei, intri acolo, chit ca ai si de restul la taxa, ca aia ti-e prima optiune. #110 2008-06-30 13:31:53
Re: admitere la facultateam inteles...m-am linistit dintr-o privinta... Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #111 2008-06-30 18:27:33
Re: admitere la facultatefetele...q bacu aqm..care vreti la ase??? Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #112 2008-07-01 08:48:49
Re: admitere la facultateDe diferente nu stiu, dar stiu ca trebuie sa ai toate examenele luate la facultatea dee la care te muti. Incearca sa nu te complici cu mutatul asta, ca se face destul de greu. #113 2008-07-01 17:50:04
Re: admitere la facultatepey ce examene..k yo vreau sa ma transfer imediat dupa admitere...sau fie in prima sapt de fac...? Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #114 2008-07-01 19:21:08
Re: admitere la facultateeu vreau sa dau la feaa la iasi,la mng, dar ma gandesc ca n am sa descurc cu toate minunile alea de micro si macroeconomie,econometrie tuamne,ma doare capul.Eu am terminat filologia si nu stiu la ce sa dau...da ti mi niste ideii În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|