homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Admitere la facultate-4

#58 2007-07-26 11:11:21

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

Re: admitere la facultate

ce repede va da rezultatele big_smile felicitari si bafta in continuare celorlalte puss

#59 2007-07-26 13:30:38

Diana
Sr. member
Inregistrat: 2006-03-23

Si eu sunt studenta la ASE!!!!! Am intrat a 64-a la REI, am intrat si la Cibernetica, la buget. Iar la finante sunt a 14-a sub lista si dupa muuuulte calcule, sunt mai mult de 38 care au avut prima optiune altceva si au intrat acolo. Deci, indraznesc sa sper ca sunt studenta la finante, la buget. adica mi s-a indeplinit visul, pt care am stat departe de voi un an si ceva....sper ca si listele lor sa coincida cu calculele mele...big_smile

Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp

#60 2007-07-26 14:11:13

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

Bine ai revenit Diana si felicitari daca ai intrat la ASE smile.Apropo,unde sunt afisate,eu am vazut doar listele in ordine alfabetica,vreau sa ma uit la niste colegi.

#61 2007-07-26 14:15:37

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-01-14

bravo diana!! daca intri la finante la buget... si eu zic din nou ca intri big_smile ... tre neaparat sa-mi dai o bere big_smile sau mai multe big_smile big_smile

#62 2007-07-26 16:10:29

brunetzik
Insomniac member
De la: cluj-napoca
Inregistrat: 2007-02-23

bbvbv felicitari tuturor

dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos

Publicitate

loading...

#63 2007-07-26 16:50:16

Diana
Sr. member
Inregistrat: 2006-03-23

lol dau si mai multe, mai conteaza? Mandy,ai dreptate, sunt doar listele in ordine alfabetica. Numai ca eu le-am copiat in excel, am inlocuit virgulele cu punct, am facut un camp nou in care am adunat media de la bac*2 + media din liceu + puncte din ex...si rezultatele le-am ordonat descrescator. Asta pt ca n-am mai avut rabdare pana afisau ei....big_smile

Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp

#64 2007-07-26 17:55:03

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

http://www.sit.ro/ase

aici sunt afisate listele in ordinea mediilor. Din pacate nu sunt complete, sunt doar cei care au medii mai mari decat ultima medie de anul trecut la specializarea respectiva smile

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#65 2007-07-27 09:36:33

filiplepus
Membru
Inregistrat: 2007-07-27

Bine v-am gasit.

www.sit.ro/ase este facut de mine, astfel pot spune ca sunt si rezultatele integrale(apasand pe butonul Toate din dreptul fiecarei facultati)

In plus exista o facilitate de cautare unde daca introduci numele tau iti va returna pozitia la fiecare facultate, iar la click pe numele facultatii iti a afisa numele inrosit in lista totala ca sa te gasesti mai usor.

#66 2007-07-27 12:19:06

brunetzik
Insomniac member
De la: cluj-napoca
Inregistrat: 2007-02-23

nush nimeni  dak rezultatele de la business s-au afisat pe net???????????/

dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos

#67 2007-07-27 15:34:44

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

sfat pentru cele care de la toamna sunt studente (si nu numai ele) : incercati sa obtineti o bursa in strainatate, pe durata studiilor. este o experienta extraordinara, necesara, as zice, kiar, atat pe plan profesional cat si personal. ai sansa sa vezi cum functioneaza un alt sistem de invatamant, sa traiesti intr-un mediu multicultural, sa inveti atatea lucruri noi. iti deschide noi orizonturi, ai mai multe perspective dupa... profitati daca vi se ofera sansa !!! este si greu dar este frumos, merita !!! va spun din experienta. pe mine m-a schimbat mult in bine. mi-a dat incredere si m-a facut mai puternica. numai faptul de a fi departe de familie, pe cont propriu si necesitatea de a te descurca singur, de a demonstra ce stii, ce poti, iti da curaj si siguranta.
oricum succes in urmatorii ani ! fara prea multe restante tongue si distractie multa !!!!

#68 2007-07-27 15:55:01

barbara_mori
Hero member
Inregistrat: 2007-02-26

a dat cineva la medicina? eu vreau acolo sa au ,bine mai am 2 ani pana atunci,dar asta ma hotarasem sa fac,si am vazut la stiri cat de putini copii au dat anul asta,nu imi vine sa cred,si asta din cauza salariilor mici pe care le au rezidentii.... (eu am o cunostinta,un prieten f bun de fam la spitalul floreasca din buc,este chirurg si prof unversitar) el mi-a promis ca ma va baga dupa ce term facultatea acolo sa lucrez,voi da si nijte bani am inteles dar nu asta conteaza,oare daca lucrez in spital mai bun si mia dau si bani pt un post ,voi avea salariul mai mare?! si voi avansa mai rpd,bineinteles voi si invata pt asta,in principiu as vrea pe ginecologie sa ma specializez

Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste!

#69 2007-07-27 16:02:30

Cassiopeia
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-09

mdap..si uite d-asta studentii buni nu-si gasesc de lucru.din cauza spagii neutral

Sim y 

#70 2007-07-27 16:08:39

barbara_mori
Hero member

da dar daca inveti si nu poti intra pe un post bun si trb sa dai si bani,care e probl ca nu inteleg,nu ma duc sa dau spaga sa intru asa caine sur la vanatoare,si invat draga mea.... si intrebarea mea era alta...

#71 2007-07-27 16:16:58

barbara_mori
Hero member

nu ,dar ce vre isa le fac,si eu invat ,si voi invata bine si ca sa imi asigur un loc asta mi sa propus,ce vina am eu daca asa e tara asta??? acum sa imi pierd postul pt ceilalti...nu cred ca voi face asta...conducatorii acestei tari sunt vinovati pt tot,crezi ca mie nu mi-ar placea sa intru fara bani,chiar daca si invat?!dar nu am ce sa fac...

#72 2007-07-27 16:18:18

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

Nimic nu este corect pe lumea asta. Sotul meu de exemplu, si-a dorit f. mult sa faca dreptul si i-a si placut foarte mult, se pricepea, a terminat facultatea cu note mari...Insa nu a avut de unde da bani (zeci de mii de euro) pentru a fi luat in stagiatura de un avocat...si azi nu lucreaza in domeniu, desi i-ar fi placut foarte mult. Nu este corect, dar nu asta voia barbara sa i se spuna, ea a pus o alta intrebare si nu stiu daca e bine sa deviem fiindca ne convine sau nu situatia.

Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2007-07-27 16:19:03)

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#73 2007-07-27 16:21:44

barbara_mori
Hero member

stiu nicolle mi s-au cerut in jur de 15.000 de euro,stu ca nu e corect dar chiar nu am ce sa fac...si sincer am sa incerc sa fiu corecta in alte privinte,faza cu spaga pe care o iau medicii,iar daca nu au bani nu ii baga in seama,si mult din cauza asta se chiniuie,cand m-am hotarat sa fac medicina m-am gandit si la chestia asta,si am sa fiu corecta,si sa salvez vieti fara spaga cum fac altii,asta e cel mai important sa fi tu corect,daca alti nu sunt si iti cer bani pt un post...

#74 2007-07-27 16:27:17

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

Tu ai sa termini facultatea peste 8 ani din cate vad....Multe lucruri se pot intampla pana atunci...Cel mai important in toate astea este sa ai vocatie, pasiune si daruire catre meseria de medic...Sunt meserii care necesita aceste lucruri, iar medicina este una dintre ele. Daca vei fi un doctor bun, orientat catre pacient, poate nu mai conteaza la fel de mult cum ajungi acolo...desi toate astea presupun mult altruism si sacrificiu din partea ta. Depinde de tine cat est dispusa sa investesti in asta. Pentru ca, la urma urmei, viata oamenilor va depinde de tine si o greseala poate duce la nenorocirea sau moartea unui om. Trebuie sa fii constienta ca vei avea mult de invatat, altfel iti vei irosi timpul si banii...

Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2007-07-27 16:30:05)

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#75 2007-07-27 16:34:24

barbara_mori
Hero member

e treaba ta sa crezi ce vrei,fiindca oricum nu prea ma intereseaza,daca nu mi se parea corect ce se intampla cu spaga pe care o dai pt un post nu o mai spuneam,sustineam ca e ff bine sa dai spaga si gata,dar am recunoscut ca stiu ca nu e corect,dar ce vrei asa s-a cerut,si ca sa ajungi pe un post bun ca avocat cum zicea nicolle iti trebuie 30.000 de euro,asa ca nimik nu e corect in tara...cei care zici tu sunt olimpici si pierd locurile bune,sa mearga unde mai au loc si daca intradevar arata ca sunt buni,iar cei care au dat spaga pt un loc bun nu se descurca atunci se iau masuri,dar crede-ma nu am auzit nicioadata ca un medic care a dat spaga nu a facut fatza,si au lasat pacientii sa moara,nu isi ia licenta daca nu stie nimik,totusi temrina  facultate,isi ia licenta,nu e prost mai fetelor...nu mai fiti voi asa sigure ca toti care dau spaga nu sunt in stare de nimik....eu fac practica in spitalul de urgenta de 2 luni si sunt abia clasa a 11a,ma intereseaza medicina si daca e nev sa dau si bani ca sa intru pe post bun dau..dar asta nu inseamna ca nu am sa invat,si am sa salvez vieti fara sa ma gandesc la banii p care altii ii iau....chestia asta ma invata prietenul nosru de fam...george jinescu il cheama,poate ai auzit de el,si daca ai vreun repros il ascult...si el a dat bani desi a avut medie mare 9,70 si cva ,dar asa i s-a cerut pt un post acolo....eu zic sa va interesati mai mult si sa nu mai judecati numai din ce auziti..nu sunt toti asa cum ii vezi tu

Ultima oara a fost editat de barbara_mori (2007-07-27 16:36:25)

#76 2007-07-27 16:36:53

Cassiopeia
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-09

mi se pare inutil sa mai continuu,oricum tu faci doar cum vrei tu.iti doresc multa bafta,sa intri unde vrei si sa-ti iei licenta pe merit.

Sim y 

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.