|
Nu esti logat.
Cambridge sau TOEFL#1 2007-07-11 21:18:50
Cambridge sau TOEFLBuna! as vrea sa dau si eu unul din aceste teste dar nu stiu care e mai important.daca a dat cineva , imi da si mie niste informatii , please....as vrea sa stiu de unde te pregateste , ce manuale iti trebuie, cat costa taxele , etc.... va rog mult care ati trecut prin asa ceva indrumati-ma si pe mine . multumesc! Offline #2 2007-07-11 22:10:25
Re: Cambridge sau TOEFLpt TOEFL stiu ca exista carti la editura Teora, le gasesti cam in orice librarie... contin teste speciale de genul celor care se dau la examen. Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #3 2007-07-11 22:29:06Re: Cambridge sau TOEFLAmbele costa de te usuca. Prin tinerete ma batea si pe mine gandul sa le dau, dar cred ca nici in momentul asta nu ma omoara bogatia incat sa arunc cateva sute de euro. Dupa cate stiam eu pe atunci, TOEFL e bine sa il dai daca pleci peste marele ocean .. pentru Anglia este vazut cu ochi mai buni Cambridge. Anyway ... daca nu ti se cere express sa ai una dintre diplome, invata linistita acasa .. Nu am nici eu diploma de asta, dar chiar nu mi-e rusine cu engleza mea. Trebuie sa te angajezi si ti se cere? Sau pleci? Offline #4 2007-07-11 22:34:12
Re: Cambridge sau TOEFLun examen Cambridge Advanced e 800 lei daca nu mai mult de acum, iar cursurile pentru pregatirea unui asemenea examen sunt 960 lei Ultima oara a fost editat de girly (2007-07-11 22:50:18) Offline #5 2007-07-11 22:57:21
Re: Cambridge sau TOEFLdap..subscriu...si pe deasupra,...cambridge-ul are park all long life valability Poor is the man whose pleasure depends on another Offline Publicitateloading...
#6 2007-07-12 12:13:12
Re: Cambridge sau TOEFLam o prietena care a platit acum n ani 1000E pt Cambrige , a invatat si l-a picat k a fost greu examenul . deci mai exista si posibilitatea asta . 1000 de euroi aruncati pe geam "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #7 2007-07-12 16:55:06
Re: Cambridge sau TOEFLpt Cambridge CAE (certificate of advanced english) iti trebuie Fast Track to CAE(carte si caiet de exercitii)...astea in special la inceput..., dictionarul macmillan, Advanced Language Practice de Michael Vince si sa faci ambele volume de CAE Practice Test PLUS(astea spre sfarsit)... e adevarat ca te cam usuca de bani...daca banii nu conteaza cauta ti o profesoara care pregateste pt CAE si mergi la ea...e mai usor decat singura...TOEFL-ul nu e admins/respins...la el primesti un punctaj care reflecta cunostiintele tale...si nu prea e folositor pe la noi...eu spre exemplu cu B la CAE am 10 la examenele de engleza la faculta... happy with him...inlove with him... Offline #8 2007-07-12 18:19:29
Re: Cambridge sau TOEFL
mrege si dictionarul de la longman nu stiu cum e k si eu tot pe cel de la macmillan il am, poti sa iti faci un cont pe net (dar numai daca ai dictionar, k iti trebuie un cod de pe el) si merge usor Ultima oara a fost editat de deadrose (2007-07-12 18:22:18) http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #9 2007-07-12 18:47:57
Re: Cambridge sau TOEFLda ECDL a facut cineva? expect the worst , hope for the best! Offline #10 2007-07-12 19:18:11
Re: Cambridge sau TOEFLbai pe mine ma bate gandu serios sa fac ECDL dar tututor carora le-am povestit de intentia mea mi-au ras in nas k cica ecdl e apa de ploaie . cica e slabutz , care-i faza ? wtf Ultima oara a fost editat de pink_martini (2007-07-12 19:18:45) "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #11 2007-07-12 19:55:43
Re: Cambridge sau TOEFLsi eu as vrea sa fac cand incepe scoala,ca apoi nu o sa mai am timp. expect the worst , hope for the best! Offline #12 2007-07-12 19:59:09
Re: Cambridge sau TOEFLeu am dat pana acum wordul si power pointul!si sa stii ca nu e floare la ureche!dar nici super greu!am invatat din cari cu calculatorul in fata si am luat examenukl!la examen e f interesant pentru ca iti da multe intrebari in 45 minute!si trebuie sa fii extrem de atent!asa mai invatati si voi ceva mult mai mult despre computer!plus ca ajuta pe viitor intr-un job(nu ma refer la diploma ci la felul in care veti manevra computer-ul). Offline #13 2007-07-12 20:01:28
Re: Cambridge sau TOEFLla noi s-au dat toate modulele in 5 luni Ultima oara a fost editat de oana_ (2007-07-12 20:01:55) expect the worst , hope for the best! Offline #14 2007-07-12 20:15:13
Re: Cambridge sau TOEFL
pai poti sa le dai pe toate intr-o zi daca ai bani si timp!dar eu am inceput in clasa a 12 cand invatam pt bac,lucram, invatam pt scoala de soferi,a venit vacanta si nu am fost prin oras,apoi cu facultatea si examenele la ecdl picau ori cand nu aveam bani ori cand nu aveam timp de invatat ori cand aveam un seminar mai important!de asta ma tot lungesc! Offline #15 2007-07-12 21:30:27
Re: Cambridge sau TOEFLMa intereseaza aceste tipuri de exam. ptr ca am vazut prin anunturi de joburi ca se cam cere atestat in lb engleza, si ma gandeam si eu la un cambridge.... eu am atestat lingvistic in engleza si mai sunt si studenta la LLS. atestatul l am primit cand am terminat dreptul. si nu prea stiu ce sa fac , sa mai dau testul sau nu.... Offline #16 2007-07-12 22:31:17
Re: Cambridge sau TOEFLnu stiu de unde a scos cineva suma de 1000 euro pt examen..e prea exagerat..poate a luat meditatii.. Ultima oara a fost editat de puioanca (2007-07-12 22:32:23) Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #17 2007-07-13 07:43:22
Re: Cambridge sau TOEFLTOEFL este util daca doresti sa te angajezi in afara si iti cere dovada de limba sau daca vrei sa faci o facultate in afara in limba engleza, la noi nu e util, nu foloseste la nimic. La noi daca stii lb. engleza, orice diploma e buna care atesta cunostintele tale, mai degraba dai examenul de traducator si ai si dreptul de a profesa ca atare si mai sus de traducator de engleza nu e nici-un test si nu e nici scump. There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #18 2007-07-13 21:19:12
Re: Cambridge sau TOEFLliliana@ in ce an esti la LLS? Offline #19 2007-07-13 21:21:27
Re: Cambridge sau TOEFLanul 2 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|