homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cambridge sau TOEFL-2

#20 2007-07-17 19:23:26

Meika
New member
Inregistrat: 2006-09-25

Re: Cambridge sau TOEFL

ok.eu am trecut anul 2 la eng-ger.la ce esti?

#21 2007-07-19 14:43:44

lilian@
Full member
Inregistrat: 2006-12-14

engl-franceza

#22 2007-09-28 16:34:20

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

deadrose a scris:

crys_ty_na a scris:

pt Cambridge CAE (certificate of advanced english) iti trebuie Fast Track to CAE(carte si caiet de exercitii)...astea in special la inceput..., dictionarul macmillan, Advanced Language Practice de Michael Vince si sa faci ambele volume de CAE Practice Test PLUS(astea spre sfarsit)... e adevarat ca te cam usuca de bani...daca banii nu conteaza cauta ti o profesoara care pregateste pt CAE si mergi la ea...e mai usor decat singura...TOEFL-ul nu e admins/respins...la el primesti un punctaj care reflecta cunostiintele tale...si nu prea e folositor pe la noi...eu spre exemplu cu B la CAE am 10 la examenele de engleza la faculta...

mrege si dictionarul de la longman tongue nu stiu cum e k si eu tot pe cel de la macmillan il am, poti sa iti faci un cont pe net (dar numai daca ai dictionar, k iti trebuie un cod de pe el) si merge usor
eu l-am dat anu asta, astept rezultatele, e f greu intr-adevar. taxa pentru inscriere e 4 mil jumate
iar la carti pot sa adaug charles osborne si virginia evans k autori, nu mai stiu cum le zice la carti tongue

in principiu iti trebuie la inceput o carte cu toata gramatica pe care sa o parcurgi o data (si sa rezolvi chiar a 2a oara ce ai gresit) si una pentru vocabular. dupa poti sa incepi sa rezolvi teste. daca iti cumperi cartile iti recomand sa le iei cu tot cu cd k sa poti sa faci acasa listeningurile tongue nu e neaparat nevoie de meditatie, decat eventual la sfarsit pentru speaking, dar daca vrei sa faci de la inceput e binevenita

Ma bate si pe mine gandul serios sa dau Cambridge anu asta..sa inteleg k Proficiency e foarte greu.nu? Nu am auzit de nimeni sa-l fi dat... Deadrose
,u ai primit rezultatele?
   Faza la mine eurmatoarea...bebe vrea sa dea si el,si vrea sa invatzam impreuna..mie mi-e cam fika sincer,sa n-o dau in bara,plus k n-am mai facut de ceva timp serios engleza...
   Dak ma inscriu la examen mi se pare k am acces gratuit la biblioteca de British Council...deci as putea sa iau cartile astea de kre ziki u de acolo,nu?

Poor is the man whose pleasure depends on another

#23 2007-09-28 21:40:16

anda23
Full member
Inregistrat: 2006-09-12

1. eu am luat examenul Cambridge (CAE) inca din liceu...m-a ajutat in vreun fel? nu cred...la niciun interviu de job nu m-au intrebat de el..la facultate nici atat...este doar un punct pe CV-ul meu..oricum avand in vedere ca nu am mai vorbit engleza asa des ca in liceu nici eu nu mai stiu tot ce stiam pe vremuri (ce babalaca ma simt tongue )
2. am facut si cursurile de calculator ECDL si sincer regret ...nu am invatat nimic in plus...sau ff f putin la ACCES, pe care daca nu l-am mai folosit , l-am si uitat...conteaza cunostintele tale de calculator cand incepi...in grupa mea era o femeie la 40 de ani care nici nu stia cum sa dea drumul la calculator..va dati seama ce plictisitor era pt mine...nu era vina ei, era vina celor care facuse grupele, ca nu au stiut sa ne imparta pe nivele de cunostinta...
Asa ca, daca stim un lucru bine, nu ne trebuie tot felul de certificate sa ne dovedim abilitatile! Asta este concluzia la care am ajuns...

#24 2007-09-28 22:54:04

ely
Full member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-03-25

anda23 a scris:

1. eu am luat examenul Cambridge (CAE) inca din liceu...m-a ajutat in vreun fel? nu cred...la niciun interviu de job nu m-au intrebat de el..la facultate nici atat...este doar un punct pe CV-ul meu..oricum avand in vedere ca nu am mai vorbit engleza asa des ca in liceu nici eu nu mai stiu tot ce stiam pe vremuri (ce babalaca ma simt tongue )
2. am facut si cursurile de calculator ECDL si sincer regret ...nu am invatat nimic in plus...sau ff f putin la ACCES, pe care daca nu l-am mai folosit , l-am si uitat...conteaza cunostintele tale de calculator cand incepi...in grupa mea era o femeie la 40 de ani care nici nu stia cum sa dea drumul la calculator..va dati seama ce plictisitor era pt mine...nu era vina ei, era vina celor care facuse grupele, ca nu au stiut sa ne imparta pe nivele de cunostinta...
Asa ca, daca stim un lucru bine, nu ne trebuie tot felul de certificate sa ne dovedim abilitatile! Asta este concluzia la care am ajuns...

deci eu voiam in liceu sa fac ecdl..dar am term lic de info insa m  am gandit ca la cv da bn..n am apucat.am vrut sa iau cambridge..n am apucat din lipsa de fonduri..sa inteleg ca nu tre sa regret?

To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<<

Publicitate

loading...

#25 2007-09-29 00:00:04

deadrose
Banat
Inregistrat: 2006-07-21

nu-i bai k nu l-ai dat tongue pt joburi daca au nevoie de un om care sa stie engleza oricum te testeaza si ei un pic sa isi faca o idee despre ce sti. daca nu au nevoie de om care sa stie engleza, nu conteaza mai de loc atestatu asta

eu am luat C big_smile e bine si asa, pentru k aveam sanse sa nu il iau tongue

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#26 2007-09-29 00:45:20

soulfly
Full member
Inregistrat: 2007-08-25

TOEFL e mai serios.. si, intr-adevar, e mai mult pt SUA si Australia. Cambridge-ul am auzit k nici nu prea mai e recunoscut, decat in Anglia. Toata lumea da Cambridge-ul... Si nu costa 1000E ci vreo 8 milioane. Si pe mine ma bate gandul sa dau TOEFL-ul.... La fel si ECDL-ul.. sa vad cum fac fata la 2 facultati + voluntariai + job si dak merge, ma apuc si de astea.. lol

"Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga)
My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette)

#27 2007-09-29 00:50:05

deadrose
Banat

4 milioane si ceva parca costa nu 8 tongue mi se pare k vreo 70 de lire, da nu mai tin minte daca asta costa atat sau altceva

La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#28 2007-09-29 00:56:34

soulfly
Full member

nujt.. eu am avut un coleg care dupa ultima zi de scoala avea examenu` la Cmbridge si l-am chemat la un party si nu mai vroiam sa il lasam sa plece si tipa k pierde 8 milioane daca nu se duce... D`aia stiu de 8 big_smile

"Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga)
My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette)

#29 2007-09-29 16:36:54

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

soulfly a scris:

TOEFL e mai serios.. si, intr-adevar, e mai mult pt SUA si Australia. Cambridge-ul am auzit k nici nu prea mai e recunoscut, decat in Anglia. Toata lumea da Cambridge-ul... Si nu costa 1000E ci vreo 8 milioane. Si pe mine ma bate gandul sa dau TOEFL-ul.... La fel si ECDL-ul.. sa vad cum fac fata la 2 facultati + voluntariai + job si dak merge, ma apuc si de astea.. lol

nu stiu cat de recunoscut e Cambridge-ul dar stiu ca mie la faculta mi se echivaleaza nota...deci nu tre sa dau examen...am din start 9,5 pt ca am B...la C e 9 si la A logic 10...

happy with him...inlove with him...puss

#30 2007-09-30 01:57:52

soulfly
Full member

tare! nu stiam asta...

#31 2007-09-30 11:14:44

anda23
Full member
Inregistrat: 2006-09-12

crys_ty_na : esti la limbi straine sau la ce facultate?
eu amfacut ASE, REI, si nu mi s-a chivalat nimic sad

#32 2007-09-30 13:04:59

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

cambridge-ul e valabil toata viata,celalalt vreo 3 ani!

#33 2007-09-30 15:21:35

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

anda23 a scris:

crys_ty_na : esti la limbi straine sau la ce facultate?
eu amfacut ASE, REI, si nu mi s-a chivalat nimic sad

sunt la psihologie...dar nu la toate se aplica metoda...eu sunt in cluj...dar iubi e in oradea si la ei nu se practica asta...nici nu stiu daca in tot ubb ul e valabil...

Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2007-09-30 15:24:20)

happy with him...inlove with him...puss

#34 2007-09-30 15:31:25

deadrose
Banat

soulfly a scris:

nujt.. eu am avut un coleg care dupa ultima zi de scoala avea examenu` la Cmbridge si l-am chemat la un party si nu mai vroiam sa il lasam sa plece si tipa k pierde 8 milioane daca nu se duce... D`aia stiu de 8 big_smile

cine stie ce matraseli se fac. k de ex, la noi in liceu au cerut cu vreo 600 mii mai mult... si pt asta ne-au lasat sa vb un pic big_smile

#35 2007-09-30 16:22:28

ely
Full member
Inregistrat: 2007-03-25

deadrose a scris:

soulfly a scris:

cine stie ce matraseli se fac. k de ex, la noi in liceu au cerut cu vreo 600 mii mai mult... si pt asta ne-au lasat sa vb un pic big_smile

am mai auzit de cazuri de astea..nu numai la u la lic..serios..smile

To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<<

#36 2012-06-09 14:50:18

Alessya_13
Sr. member
De la: in braţele lui :x
Inregistrat: 2009-11-16
Site

a dat cineva toefl??? e urgent!

Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.