|
Nu esti logat.
Vopseaua de par-8#134 2008-04-14 19:07:57
Re: Vopseaua de parau mama...si amu e ok? i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #135 2008-04-14 19:08:15
Re: Vopseaua de pare un rosu ff frumos, e o poza destul de slaba calitativ, o sa incerc sa fac un print screen la film cand apare tipa....vreau culoarea aia:(( www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #136 2008-04-14 19:16:07
Re: Vopseaua de param vazut reclame...e super fad,mie nu-mi prea place,dar nu tre sa-mi placa mie,ci tie anyway,macar documenteaza-te despre henna.am dat eu un link...si de la henna obtii cele mai frumoase nuante de rosu. nu e musai sa stai 8 ore cu ea.la unele persoane prinde si in 3 ore,la altele nici in 8 ore nu se vede mai deloc...dar e mult mai sanatoasa... i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #137 2008-04-14 19:16:59
Re: Vopseaua de par
:0 :0 doamne chiar asa???la ce salon te-ai facut??eu merg acum la unu razvand dobrescu mi-i l-a recomandat o prietena...parul tau era negru negru nu??ti-am zis al meu e saten inchis nu mai e demult negru negru.....si cum naibi sa imi iasa 2 culori s-a facut o prietena dar ei ii crescuse parul mai mult si nu se mai vopsise brunet si era tot saten inchis insa cu nijte radacini crescute destul de mult..si ia decolorat parul dar doar p partea cu negru si ia iesit saten mai deschis si ea a vrut un saten mai natural adica cel p care il vreau s eu si apoi a vopsito si ia iesit ff ok...si credeti-ma ea avea un par rar si ff degradat...si moale..si eu am parul moale si v-am zis firul de par subtire nu ff subtire,dar ma gandesc ca ei i-o fi iesit asa bine ca s-a decolorat doar o parte a parului ( nuj nuj ce sa mai zic..u vreau sa dau iar 3 mil si sa nu se vada nicio schimbare..mai ales ca vreau satenul meu deschis...si isa20 dupa cat timp te-ai decolorat iar?si cum ti-a iesit? Offline #138 2008-04-14 19:18:56
Re: Vopseaua de param gasit o poza mai ok cu tipa a carui culoare imi place si astept recomandari de vopsele si nuante..plsss Ultima oara a fost editat de mihaela2289 (2008-04-14 19:21:25) www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline Publicitateloading...
#139 2008-04-14 19:22:01
Re: Vopseaua de pari love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #140 2008-04-14 19:23:06
si zimi la ce salon ti-i l-ai facut?si te-a decapat de 2 ori atunci??ca doar nu te-a lasat sa pleci cu 2 culori in cap..si pune si poza cu blond plss ca vreau sa vad cum ti-a iesit...eu am parul un pic mai deschis decat tine acum si nu vreau blond ci ti-am zis saten deschis,si poate la decapat pt saten deschis nu tine prea mult sa imi iasa ca tine (( vai ce sperietura imi dai.... Offline #141 2008-04-14 19:23:40
Re: Vopseaua de parcam asta e nuanta, poate putin de tot mai inchisa..dar oricum nu prinde asa puternic la mine:)) www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #142 2008-04-14 19:27:46
mama ai stat 3 luni cu 2 culori in cap??sau te-ai tuns?mie teama crede-ma ..pt mine parul conteaza f mult mai ales ca o sa ma vopsesc inainte de ziua mea cu 3 zile.. mi-e teama sa nu iasa prost...si crede-ma nu mai dau iar 3 mil doae pt nijte radacini vopsite..pune si tu poze sa t vad si tu ai firul de par subtire? si la ce salon te-ai facut? Offline #143 2008-04-14 19:29:08
Re: Vopseaua de parpe iancului?unde? www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #144 2008-04-14 19:31:37
Re: Vopseaua de parmihaela dak tot insisti sa iti distrugi parul,macar fa-o cu produse profesionale.mama se facea cu wella si avea un roshu mirific p par... se ducea cam repede,si mereu o decolora la radacini,e drept. dar avea un par de vis. dupa un timp nu a mai suportat,de la atata decolorat era intr-adevar foarte ars... i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #145 2008-04-14 19:33:45
Re: Vopseaua de par daca-ti spun prin ce a trecut parul meu de 6 ani incoace..mai ales intr-un singur an, zici ca nu sunt sanatoasa:))) www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #146 2008-04-14 19:37:27
Re: Vopseaua de parincearca wella mihaela...sau revlon,cik e number 1 in america... nush ce nuante au revlonul (intreab-o p corii,ea era f multumita,poate iti zice ceva si de nuante) dar de la wella sigur gasesti un rosu asa super cum vrei tu. eu am vazut de la garnier o nuanta super frumoasa,dar e mai mult rosu decat portocaliul ala ce il vrei tu... i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #147 2008-04-14 19:37:50
Re: Vopseaua de parisa,ce scrie la semnatura ta? i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #148 2008-04-14 19:39:04
Re: Vopseaua de pareh, nu e chiar portocaliu, nu spune ca e morcov ca nu ma mai fac si chiar imi place:(( www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #149 2008-04-14 19:45:49
Re: Vopseaua de parmie asa mi se pare,morcov... dar e frumoasa si nuanta,dar eu as prefera ceva mai intens... iti si arat i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #150 2008-04-14 19:59:29
Re: Vopseaua de parhai mai fetili,ce ziceti?kre da mai frumos p o fatza alba cu blue eyes? ceva sfaturi,pareri? i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #151 2008-04-14 20:09:09
Re: Vopseaua de parprim e misto.. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #152 2008-04-14 20:21:52
Re: Vopseaua de paralbastru gri mai deschisi putin. i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|