|
Nu esti logat.
Mersul cu avionul#1 2007-07-13 17:03:36
mersul cu avionulBuna fetelor, va rog din suflet sa-mi ziceti si mie daca ati mers cu avionul cum e, si pe langa asta am inteles ca nu avem voie sa luam orice la noi in avion (lichide, mancare, obiecte ascutite...). Cosmeticele le pot lua cu mine, cremele...? Auzisem ca nici obiectele metalice nu ni le primesc, dar daca de ex. am la o bluza ceva metalic nu vad ce problema ar fi... Spuneti-mi si mie va rog cum stau lucrurile, nu am mai mers niciodata si nu as vrea sa am surprize neplacute acolo. Pup. Offline #2 2007-07-13 17:07:30
Re: mersul cu avionulmey nu poti sa le iei cu tine in avion...dar la bagaje da. "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #3 2007-07-13 17:11:31
Re: mersul cu avionulda pai la bagaje ma refeream, dar ma gandeam sa nu fie vreo problema la controllul bagajelor, ca daca iti iei ceva ce nu iti dau ei voie ramai fara ele, ti le arunca Offline #4 2007-07-13 17:19:18
Re: mersul cu avionulcum sa le arunce? oricum bluza de care ziceai e aiurea sa comenteze ceva mai ales ca o sa fie in bagaje departe de tine sau de oricine altcineva pentru a o folosi in scopuri rele Ultima oara a fost editat de angelaflory (2007-07-13 17:20:44) "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #5 2007-07-13 17:22:15
Re: mersul cu avionulda asa stiu ca daca ai de ex. o forfecuta (ca nu da voie cu astfel de obiecte) si daca nu ai cui lasa toate lucrurile pe care ei nu ti le primesc, cica ti le arunca (asa mi-a zis tipa de la agentia de la care am cumparat biletul) Offline Publicitateloading...
#6 2007-07-13 18:26:07
Re: mersul cu avionulforfecuta nu ai voie sa ai in bagajul de mana...care il iei cu tine in avion...in bagajul mare ai voie aproape orice...ca doar in timpul zborului nu ai cum sa ajungi la el. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #7 2007-07-13 19:06:02
Re: mersul cu avionulpoti sa iei aproape orice in bagaju mare.In ala de mana, daca ai lichide, trebe sa nu depaseasca 100 ml , sau ceva de genu, deci nu are rost sa le iei acolo. Ultima oara a fost editat de Anka_Lala (2007-07-13 19:07:07) Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #8 2007-07-13 21:25:37
Re: mersul cu avionulda, asa e cu lichidele... deci in bagajul de mana nu-ti pune nici macar o sticla de apa, nici macar o pasta de dinti.... ca te pune sa o arunci daca nu ai cui lasa...si tot asa forfecuta, pila de unghii si alte obiecte de metal.... in afara de bluze, catarama de la curea, pantofi... dar oricum daca pleci de la otopeni dupa ce treci de control poti sa tzi cumperi apa, si aia o poti lua in avion.... asha a facut sora mea acuma o sapt... Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #9 2007-07-13 21:43:40
Re: mersul cu avionulDa...dupa control mai sunt magazine si poti sa iei de acolo. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #10 2007-07-13 22:28:17
Re: mersul cu avionulnu am mers niciodata cu avionul si imi doresc f mult... expect the worst , hope for the best! Offline #11 2007-07-13 23:22:17
Re: mersul cu avionulAndreea86, depinde de avion.Cel cu care am mers eu nu era un mare lux.Nu aveam filme sau muzik, doar ecranele care ne aratau cat mai aveam.Si da, e superba privelistea, dar nu sa te uiti la ea 5 ore .Si eu ma asteptam la cu totu altceva, cand vedeam cu cat merge la ora si eu aveam impresia ca stau pe loc...am fost cam dezamagita:D.Sincer nu stiu la ce ma asteptam , ca daca simteam inseamna ca e de rau , dar am fost dezamagita Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #12 2007-07-13 23:31:55
Re: mersul cu avionulcred ca mie mi'ar fi frica sa merg cu avionul, cred ca o sa am goluri in stomac in cel mai sigur caz Avem 1 an si 5 lunite Offline #13 2007-07-13 23:49:26
Re: mersul cu avionulhmm..sora mea acum e blocata in aeroport isi asteapta avionul...si cik a lasat-o sa isi ia cu ea geanta d mana..in care are tot felul d prostii nah k orice femeie..dar k dupa c au dat bagajele mari au mai cumparat apa si niste cadouri ( adik niste tuica romaneasca si nu mai stiu c ) si nu i-au lasat le-au aruncat cum sa arunci lucrurile omului? nu mi s pare normal... Offline #14 2007-07-13 23:51:06
Re: mersul cu avionulEu in septembrie plec in Turcia cu avionu..abia astept:P No one deserves your tears..and who deserves them won't make you cry Offline #15 2007-07-13 23:55:18
Re: mersul cu avionul
naspa......pe ei nu ii intereseaza Avem 1 an si 5 lunite Offline #16 2007-07-14 16:10:55
Re: mersul cu avionulmultumesc fetelor de raspunsuri deci mi-a zi bine tipa de la agentie. Si cremele,prafum, uleiul de corp (oare am voie, ca sunt si ele lichide), le pun in bagajul mare, nu ? Aaaa si oare pot sa imi iau si o spuma de par sau e problema cu presiunea in avion, se modifica ceva? Va rog sa nu va suparati daca va intreb prea multe dar nu stiu nici eu cum e, e pt prima data cand merg, sunt entuziasmata si totusi parca as vrea sa-mi iau cat mai multe.... Si din cate mi-ati zis la bagajul de mana imi voi lua cred ca o geanta mica in care sa-mi tin banutii. Aaaa si plecarea e de pe otopeni. Ultima oara a fost editat de myhaela (2007-07-14 16:44:00) Offline #17 2007-07-14 17:55:57
Re: mersul cu avionulce sa faci cu spuma de par? La ce te referi? Eu zic sa nu iti mai faci atatea griji, totul va decurge normal. Procedeaza cu bagajele cum au spus fetele si nu vor fi probleme. In ceea ce priveste zborul cu avionul, pot spune din experienta proprie ca este super. Ultima data zburand din münchen catre sibiu am vazut acolo sus, deasupra norilor apusul de soare. A fost extraordinar, ca-n povesti, de neuitat. Ca si cum soarele s-ar cufunda intr-o mare de vata. Iti doresc zbor placut si toate cele bune. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #18 2007-07-14 19:44:24
Re: mersul cu avionulNu-ti lua cosmetice in bagajul de mana, ca o sa ti le arunce... te controleaza in ala de mana si ti-l trece si printr-un filtru.. nu ai voie cu lichide, obiecte taioase, metale etc. Cosmeticele sunt permise doar daca le cumperi din free shop. (trebuie sa pastrezi punguta in care ti le dau de la magazin cd le cumperi si totul e ok asa) Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #19 2007-07-14 20:18:03
Re: mersul cu avionulreferitor la mersul cu avionul....cand am mers de Craciun in tara,cand ne-au verificat bagajul de mana era lipit un semn in care se specifica clar ca trebuie sa te descalti.am ramas afis cand am citit asta,am inceput sa rad dar n-am avut ce face.m-am descaltat frumos,mi-am dat geaca jos de pe mine,cureaua,tel.etc. si tip-tip ca si un iepuras am trecut prin "poarta secretelor"...a fost super-amuzanta faza,si acuma rad cand imi aduc aminte. nu stiu exact daca pe toate aeroporturile se cere sa te descalti... ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|