|
Nu esti logat.
Mersul cu avionul-2#20 2007-07-14 23:24:36
Re: mersul cu avionulVa multumesc mult. Sunt emotiile de dinaintea plecarii, de abia astept momentul, mai am de asteptat putin pana pe 30. Va pup pe toate. Offline #21 2007-07-15 04:39:20
Re: mersul cu avionul
Mie nu mi-a zis nimeni sa ma descalt. In schimb dupa ce am trecut prin chestia aia ("poarta secretelor" cum ii zici tu) s-a uitat o tipa la talpile mele (probabil se gandea sa nu fi ascuns nush ce pe acolo...sa-l lipsesc de talpa...cine stie). If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #22 2007-07-15 10:37:28
Re: mersul cu avionulNici eu nu a trebuit sa ma descalt. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #23 2007-07-15 13:25:22
Re: mersul cu avionulcu ce companie zbori? Offline #24 2007-07-15 22:31:35
Re: mersul cu avionulmai poti sa iei lichid la tine in avion dar nu mai mult de 100 ml,eu am avut parfumul cu mine....si depinde cu ce companie sa zbori,eu am zburat cu tarom boeing ,cand am fost la Paris si nu prea au fost probl,au fost ceva turbulente si e mai rau cand decoleaza:D simti un gol in stomac si cat a urcat,ca am zburat la 12.000 m nu m-am simtit extraordinar iti zic....daca zbori cu blue air sa te astepti la orice,intarzieri de 1-2 ore,turbulente mai tot timpul si orice alta surpriza..asa ca asigurate ca avionul cu care zbori sa fie bun,de fapt compania...alege tarom si chiar nu vor fi prbl Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline Publicitateloading...
#25 2007-07-15 22:35:37
Re: mersul cu avionulam fost si eu pe baneasa sa astept pe cineva care venea din madrid cu blue air si a avut intarzieri 4 ore si au zis ca a fost mai rau decat in tren.frig si niste copii care urlau. expect the worst , hope for the best! Offline #26 2007-07-15 22:40:01
dap asa e,si credeti-ma pt 100 de euro in plus mai bine luati tarom (boeing sau air bus) si stati fara griji....o prietena a fost cu blue air si a zis ca era mai rau ca in carusel.... Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #27 2007-07-16 10:32:15
Re: mersul cu avionulEu am zburat cu Blue Air si a fost OK..... nu au fost probleme..... a decolat la timp si a aterizat chiar mai devreme decat ora programata..... acum, depinde si de norocul fiecaruia Offline #28 2007-07-16 10:43:47
Re: mersul cu avionulSper sa am si eu noroc ca o sa zbor cu Blue Air. Offline #29 2007-07-16 10:51:35
depinde din ce tara ai plecat.eu am plecat din Anglia in tara si asa este regula de nu stiu cat timp,plus ca m-au intrebat daca eu mi-am facut singura bagajul,daca nu m-a ajutat nimeni,etc...chestii de siguranta,oricum.de Craciun cand am plecat era un aeroport,akuma cand ma duc inapoi in tara ma duc de pe alt aeroport,sunt curioasa daca ma mai descalt si aici. am mai fazut o chestii la aeroporturi...cand am decolat din Buc. nu a sunat nimik la poarta (aveam niste cizmulitze cu catarama) dar cand am ajuns in Italia mi-a sunat,si aia s-au pus sa ma controleze cu detectorul de metale : pe la buric (sa vada daca n-am pierce),peste tot,de parca eram vreo infractoare dar cand le-am aratat ce suna defapt au zambit,si-au cerut scuze si m-au lasat sa plec... ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #30 2007-07-16 10:56:23
Re: mersul cu avionulApropo d pierce.. titanu` d la pierce e detectat ? No one deserves your tears..and who deserves them won't make you cry Offline #31 2007-07-16 11:01:08
Re: mersul cu avionuldupa mintea mea eu cred ca va fi detectat,dar oricum nu zic nimik cei care te verifica...deci,poti sta linistita. ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #32 2007-07-16 11:27:58
Re: mersul cu avionulUite aici ai termeni si conditii pentru Blue Air Offline #33 2007-07-16 11:30:55
Re: mersul cu avionuleu am mers cu Blue aAir si am dat un pret ffff mic+ca a fost super ok...mi-am mai luat eu de la ei sa pap ceva+o bautura si m-a costat 20lei.In rest a fost un zbor fff placut...si nu-mi pare rau ca taromul aveau nicte preturi fff mari... Offline #34 2007-07-16 11:48:20
Re: mersul cu avionulnu am mai zburat pana acum, dar eu cum sunt mai paranoia, ma gandeam, daca nu-mi mai dau bagajul, nu-l mai gasesc sau ceva? Offline #35 2007-07-16 12:43:08
Re: mersul cu avionulsi eu am auzit de cazuri de genul asta... Offline #36 2007-07-16 14:05:57
cred ca nu te controleza si in gura...sa fim seriosi. expect the worst , hope for the best! Offline #37 2007-07-16 14:20:16
Re: mersul cu avionule detectat...se aude cand treci prin poarta aia dar nu iti zice nimeni nimic. mami de minuni Offline #38 2007-07-16 15:25:08
nu trebuie sa te impavientezi daca nu iti gasesti bagajul..mergi cu biletul de avion la firma cu care ai venit (este deschis un birou de-a lor cand au curse) si le spui care-i problema si ei iti vor da mai multe detalii. daca vei calatori vreodata si va trebui sa faci escala (sa schimbi avionul) nu te impacienta cand nu ti se va da bagajul (asta trebuie sa iti spuna persoana la care mergi si te imbarci,dar mie nu mi-a zis si m-am speriat) ci bagajul tau ti-l vor transfera in urmatorul avion cu care vei merge si ti-l vei recupera la destinatie... ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|