homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mersul cu avionul

#1 2007-07-13 17:03:36

myhaela
Full member
De la: Galati
Inregistrat: 2006-03-15

mersul cu avionul

Buna fetelor, va rog din suflet sa-mi ziceti si mie daca ati mers cu avionul cum e, si pe langa asta am inteles ca nu avem voie sa luam orice la noi in avion (lichide, mancare, obiecte ascutite...). Cosmeticele le pot lua cu mine, cremele...? Auzisem ca nici obiectele metalice nu ni le primesc, dar daca de ex. am la o bluza ceva metalic nu vad ce problema ar fi... Spuneti-mi si mie va rog cum stau lucrurile, nu am mai mers niciodata si nu as vrea sa am surprize neplacute acolo. Pup.

#2 2007-07-13 17:07:30

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

Re: mersul cu avionul

mey nu poti sa le iei cu tine in avion...dar la bagaje da.

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#3 2007-07-13 17:11:31

myhaela
Full member

da pai la bagaje ma refeream, dar ma gandeam sa nu fie vreo problema la controllul bagajelor, ca daca iti iei ceva ce nu iti dau ei voie ramai fara ele, ti le arunca

#4 2007-07-13 17:19:18

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

cum sa le arunce? smile oricum bluza de care ziceai e aiurea sa comenteze ceva mai ales ca o sa fie in bagaje departe de tine sau de oricine altcineva pentru a o folosi in scopuri rele big_smile

Ultima oara a fost editat de angelaflory (2007-07-13 17:20:44)

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#5 2007-07-13 17:22:15

myhaela
Full member

da asa stiu ca daca ai de ex. o forfecuta (ca nu da voie cu astfel de obiecte) si daca nu ai cui lasa toate lucrurile pe care ei nu ti le primesc, cica ti le arunca (asa mi-a zis tipa de la agentia de la care am cumparat biletul)

Publicitate

loading...

#6 2007-07-13 18:26:07

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

forfecuta nu ai voie sa ai in bagajul de mana...care il iei cu tine in avion...in bagajul mare ai voie aproape orice...ca doar in timpul zborului nu ai cum sa ajungi la el.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#7 2007-07-13 19:06:02

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

poti sa iei aproape orice in bagaju mare.In ala de mana, daca ai lichide, trebe sa nu depaseasca 100 ml , sau ceva de genu, deci nu are rost sa le iei acolo.
Si mersu cu avionu e chiar plictisitor.Eu una,eram super entuziasmata de ideea zborului cu avionu, pana cand ajungi acolo... am avut impresia ca nu ma misc deloc, ma plictisisem de moarte.Cel mai mult mi'au placut decolarea si aterizarea big_smile .Bineinteles, e privelistea(norii) superba, dar la un moment dat te plictisesti si de aia smile

Ultima oara a fost editat de Anka_Lala (2007-07-13 19:07:07)

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#8 2007-07-13 21:25:37

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

da, asa e cu lichidele... deci in bagajul de mana nu-ti pune nici macar o sticla de apa, nici macar o pasta de dinti.... ca te pune sa o arunci daca nu ai cui lasa...si tot asa forfecuta, pila de unghii si alte obiecte de metal.... in afara de bluze, catarama de la curea, pantofi... dar oricum daca pleci de la otopeni dupa ce treci de control poti sa tzi cumperi apa, si aia o poti lua in avion.... asha a facut sora mea acuma o sapt...

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#9 2007-07-13 21:43:40

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Da...dupa control mai sunt magazine si poti sa iei de acolo.
Anka_Lala...mie mi-a placut sa merg cu avionul...nu m-am plictisit pentru ca privelistea era superba....norii aprea asa de pufosi. big_smile Oricum...adevarul e ca am mers numai vreo 2-3 ore...poate daca era mai lung zborul ma plictiseam. Dar daca e zborul mai lung poti sa te uiti la un film sa-ti mai treaca plictiseala.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#10 2007-07-13 22:28:17

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

nu am mers niciodata cu avionul si imi doresc f mult...

expect the worst , hope for the best!

#11 2007-07-13 23:22:17

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

Andreea86, depinde de avion.Cel cu care am mers eu nu era un mare lux.Nu aveam filme sau muzik, doar ecranele care ne aratau cat mai aveam.Si da, e superba privelistea, dar nu sa te uiti la ea 5 ore .Si eu ma asteptam la cu totu altceva, cand vedeam cu cat merge la ora si eu aveam impresia ca stau pe loc...am fost cam dezamagita:D.Sincer nu stiu la ce ma asteptam , ca daca simteam inseamna ca e de rau big_smile, dar am fost dezamagita big_smile

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#12 2007-07-13 23:31:55

mikki_20
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-02-15

cred ca mie mi'ar fi frica sa merg cu avionul, cred ca o sa am goluri in stomac in cel mai sigur caz big_smile

Avem 1 an si 5 lunite

#13 2007-07-13 23:49:26

A.W.
Full member
Inregistrat: 2007-04-10

hmm..sora mea acum e blocata in aeroport isi asteapta avionul...si cik a lasat-o sa isi ia cu ea geanta d mana..in care are tot felul d prostii nah k orice femeie..dar k dupa c au dat bagajele mari au mai cumparat apa si niste cadouri ( adik niste tuica romaneasca si nu mai stiu c ) si nu i-au lasat le-au aruncat sad cum sa arunci lucrurile omului? nu mi s pare normal...

#14 2007-07-13 23:51:06

ChoCoL4Te
Full member
Inregistrat: 2007-06-13

Eu in septembrie plec in Turcia cu avionu..abia astept:P

No one deserves your tears..and who deserves them won't make you cry

#15 2007-07-13 23:55:18

mikki_20
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-02-15

A.W. a scris:

hmm..sora mea acum e blocata in aeroport isi asteapta avionul...si cik a lasat-o sa isi ia cu ea geanta d mana..in care are tot felul d prostii nah k orice femeie..dar k dupa c au dat bagajele mari au mai cumparat apa si niste cadouri ( adik niste tuica romaneasca si nu mai stiu c ) si nu i-au lasat le-au aruncat sad cum sa arunci lucrurile omului? nu mi s pare normal...

naspa......pe ei nu ii intereseaza

Avem 1 an si 5 lunite

#16 2007-07-14 16:10:55

myhaela
Full member

multumesc fetelor de raspunsuri puss deci mi-a zi bine tipa de la agentie. Si cremele,prafum, uleiul de corp (oare am voie, ca sunt si ele lichide), le pun in bagajul mare, nu ? Aaaa si oare pot sa imi iau si o spuma de par sau e problema cu presiunea in avion, se modifica ceva? Va rog sa nu va suparati daca va intreb prea multe dar nu stiu nici eu cum e, e pt prima data cand merg, sunt entuziasmata si totusi parca as vrea sa-mi iau cat mai multe.... Si din cate mi-ati zis la bagajul de mana imi voi lua cred ca o geanta mica in care sa-mi tin banutii.  Aaaa si plecarea e de pe otopeni.

Ultima oara a fost editat de myhaela (2007-07-14 16:44:00)

#17 2007-07-14 17:55:57

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

ce sa faci cu spuma de par? La ce te referi? Eu zic sa nu iti mai faci atatea griji, totul va decurge normal. Procedeaza cu bagajele cum au spus fetele si nu vor fi probleme. In ceea ce priveste zborul cu avionul, pot spune din experienta proprie ca este super. Ultima data zburand din münchen catre sibiu am vazut acolo sus, deasupra norilor apusul de soare. A fost extraordinar, ca-n povesti, de neuitat. Ca si cum soarele s-ar cufunda intr-o mare de vata. Iti doresc zbor placut si toate cele bune.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#18 2007-07-14 19:44:24

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

Nu-ti lua cosmetice in bagajul de mana, ca o sa ti le arunce... te controleaza in ala de mana si ti-l trece si printr-un filtru.. nu ai voie cu lichide, obiecte taioase, metale etc. Cosmeticele sunt permise doar daca le cumperi din free shop. (trebuie sa pastrezi punguta in care ti le dau de la magazin cd le cumperi si totul e ok asa)
In bagajul de cala nu ai restrictiile astea. In general sunt cam aceleasi reguli la toate companiile aeriene (uita-te pe site-ul companiei cu care zbori), ai mai jos regulile Taromului, te pot ajuta:
http://www.tarom.ro/totul-despre-calato … re-bagaje/
ai grija sa te incadrezi in limita kg-lor admise atat la bagajul de mana, cat si la cel de cala. Sfatul meu e sa pleci cu mai putine de acasa, ca sigur vei gasi chestii misto si avantajoase afara de cumparat, deci pastreaza-ti un 3-5 kg libere la plecare lol )
in rest... mai deosebite sunt decolarea si aterizarea. privelistea e super de asemenea si nu prea seamana mereu.. poti fi inconjurata de nori pufosi sau poti vedea in permanenta pamantul (parcele de pamant, munti, rauri mai mari, toate astea se vad din avion cand nu sunt nori desi)
sa nu te sperii daca sunt turbulente, ele sunt ceva normal si daca prima data e mai nasol, deja de la al doilea zbor nu le mai bagi in seama. La Tarom de exemplu te anunta la inceputul zborului care sunt conditiile meteo si daca sunt sau nu turbulente, deci nu ai parte de surprize neplacute; la AirFrance nu ne-au zis neutral Oricum nu e obligatoriu sa fie turbulente, poate ai noroc.

calatorie placuta, e ceva deosebit sa zbori tongue...

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#19 2007-07-14 20:18:03

Ank-Su-Namun
Sr. member
De la: Londra
Inregistrat: 2006-12-09

referitor la mersul cu avionul....cand am mers de Craciun in tara,cand ne-au verificat bagajul de mana era lipit un semn in care se specifica clar ca trebuie sa te descalti.am ramas afis cand am citit asta,am inceput sa rad dar n-am avut ce face.m-am descaltat frumos,mi-am dat geaca jos de pe mine,cureaua,tel.etc. si tip-tip ca si un iepuras am trecut prin "poarta secretelor"...a fost super-amuzanta faza,si acuma rad cand imi aduc aminte. nu stiu exact daca pe toate aeroporturile se cere sa te descalti...

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.