homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Chlamydia?

#1 2007-07-13 18:30:56

silviaaa
Membru
Inregistrat: 2007-07-13

chlamydia?

am si eu o problema.am facut tratament cu zanocin,apoi cu azitrox pt chlamydia apoi am facut testul de sange(la vreo 2 sapt dupa terminarea tratamentului-eu si partenerul)si a iesit........pozitiv(igM si igA)si negativ igG,adica anticorpii din ceeea ce am inteles.Acum am primit iar tratament cu azitrox(doza unica-pauza o sapt-iar doza unica-pauza 2 sapt-iar doza)problema e ca...au trecut 2 doze iar simptomele ...nu prea trec.nu ar trebui un alt tratament????adik poate e rezistenta si bacteria asat la cate antibiotice am luat.......

#2 2007-07-14 17:29:57

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

Re: chlamydia?

din ce am citit eu pe forum am inteles k poate rezista, trebuie insistat cu tratamentul

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#3 2007-07-15 10:02:09

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

trebuie facut ceva test mi se pare din care reiese la ce rezista si la ce nuh...si pe baza lui prescris tratamentul...

happy with him...inlove with him...puss

#4 2007-07-16 09:11:02

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

alexia a scris:

trebuie facuta antibiograma sa stii clar la ce raspunde tulpina.
...

Am inteles ca in Romania nu se face antibiograma pentru clamidia...mi-au spus si la laborator, si dr. mi-a zis....cica e foarte scump sau ceva in genul....de aceea se cam merge la ghici cu tratamnetele astea...ti se prescriu pe rand toate antibioticele in speranta ca poate la unul o ceda....

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#5 2007-07-18 22:11:17

silviaaa
Membru
Inregistrat: 2007-07-13

smile
mersi mei.mam gandit.as mai avea totusi o intrebare ...pt doctoressa.......sau pt oricine stie d fapt.........c sunt anticorpii igG,c sunt cei igA,si cei igM chlamidia.mie doar igG miau iesit negativi............
orikum,antibiograma nu s face pe la noi.iar la doctor daca nu vii cu caruta de bani stai 3 zile la coada.sincer,iar cand reusesti sa intrii orikum nimeni nare timp sa t asculte............nui de mirare k ramai bolnav mai mult decat ar trebui.......of,mai,fetelor,sanatate!

Publicitate

loading...

#6 2007-07-19 00:07:21

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

IgG se pozitiveaza doar in bolile care se fac o data in viata si atunci devii imuna la boala respectiva (gen bolile copilariei). avand in vedere ca nu da imunizare permanenta nici nu aveau cum sa iti iasa pozitivi.
IgM sunt primele imunoglobuline secretate atunci cand organismul este invadat de un antigen (bacterie)
IgA joaca un rol important in lupta impotriva bacteriilor din mucoase (in caile respiratorii, in tractul digestiv)

mami de minuni hjarta

#7 2007-09-26 10:19:42

Puccina
Full member
Inregistrat: 2007-02-07

am si eu o intrebare.. se poate ca la analize sa apara chlamydia slab pozitiv? si daca da, ce inseamna? ca m-am infectat de curand ?
doctorul mi-a zis sa nu ma sperii ca trece usor mi-a dat azitromicina 5 zile dar pentru prietenul meu nu mi-a dat nimic pe motiv ca e baiat si nu are nimic.... asa este????

Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ..

#8 2007-09-26 10:22:15

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

pai de la el ai luat,mai ales daca nu ati folosit prezervativ.

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#9 2007-09-26 10:31:57

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

si vei lua din nou daca nu se trateaza...chlamidia e boala cu transmitere sexuala...
silviaaa, chlamidia raspunde la doxiciclina sau azitromicina...nu inteleg, de vreme ce am vazut ca la azitrox nu raspunde, de ce insistam tot cu el si nu incercam cu doxi...iar zanocin nici atit nu inteleg pentru ce sa iei

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#10 2007-09-26 10:35:44

evilpink
Banat

daca de la 4-5 luni de la debutul vietii sexuale faci un test chlamidia si el iese negativ ,poti sa consideri rezultatul corect sau trebuie mai mult timp ca sa te infectezi?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#11 2007-09-26 10:36:22

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

e corect...evident, asta nu inseamna ca dupa test nu te mai poti infecta

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#12 2007-09-26 10:40:56

evilpink
Banat

multumesc pt. raspuns smile

puss puss puss

#13 2007-09-29 12:52:35

Puccina
Full member
Inregistrat: 2007-02-07

multumesc mult de raspusuri....deci el e de vina:((( noi nu folosim prezervativ ca suntem de 4 ani impreuna...
mi s-a zis sa iau azitromicina 1 pe zi timp de 5 zile si nizoral 2 pe zi tot 5 zile.. sa ia si el la fel ca mine??

Ultima oara a fost editat de allexya (2007-09-29 12:53:06)

Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ..

#14 2007-09-29 12:58:47

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

As avea si eu o intrebare: Chlamydia se poate lua si prin alta cale decat prin act sexual? Intreb pentru ca fostul prieten a fost diagnosticat cu asa ceva. Eu mi-am facut analizele si nu am, deci... am tras concluzia ca a luat de la alta, asta fiind motivul pentru care ne-am despartit sad

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#15 2007-09-29 13:00:54

evilpink
Banat

se ia stric sexual.daca ati folosit prezervativ asta poate sa fie motivul pt. care sa nu ai si el sa aiba bacteria luata din alta relatie.smile

puss puss puss

#16 2007-09-29 13:02:28

blueeyes
Platinum member

Multumesc pentru raspuns... In cazul asta cred ca am procedat corect smile

patfierbinte      sjuk     

#17 2007-09-29 13:04:57

evilpink
Banat

bluee se poate daca ati folosit prez. de fiecare data tu sa nu fi luat iar el sa fi stat cuminte cat a stat cu tine dar sa fi luat de la o fosta.eu luni ma duc sa fac analiza asta am facut si in primavara si a iesit ok dar acum doctora vrea sa fac iar.iar dava iese acum pozitiv il termin pe al meu sad

puss puss puss

#18 2007-09-29 13:10:25

blueeyes
Platinum member

Din pacate nu se poate... Pentru ca ne-am facut amandoi analizele inainte sa incepem si latura sexuala a relatiei, iar pe atunci nu avea sad . Si cand ma gandesc ca aveam o perioada cand nu am folosit prezervativul, ma ia din nou dorinta de a-l strange de gat! E bine totusi ca analizele mele sunt OK smile

patfierbinte      sjuk     

#19 2007-09-29 13:11:43

evilpink
Banat

atunci e clar ca a calcat pe alaturi smile

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.