|
Nu esti logat.
La cat timp dupa duphaston v-a venit menstruatia?-3#39 2011-10-09 15:58:08
Re: La cat timp dupa duphaston v-a venit menstruatia?eu nu vad rostul duphastonului continuat peste menstra. Offline #40 2011-10-29 18:17:46
Re: La cat timp dupa duphaston v-a venit menstruatia?Buna....trebuia si eu sa iau duphaston timp de 10 zile tot asa pentru menstra neregulata si mai aveam 2 zile de luat si astazi mi-au venit...trebuia pe 4 noiembrie sa imi vina...eu recunosc ca am uitat sa iau 4 pastile dar am uitat una intr-o dimineata...una in alta..adica nu am uitat 4 consecutiv..se poate de la asta? Offline #41 2013-06-06 15:21:16
Re: La cat timp dupa duphaston v-a venit menstruatia?Am inceput sa iau duphaston, la recomandarea medicului, timp de 7 zile, cate 2 pastile pe zi, pt a mi se regla ciclul. Mi`a venit dupa prima pastila, nici nu am apucat sa o iau pe a 2-a. Trebuie urmat tratamentul, timp de 7 zile, chiar daca mi`a venit, sau intrerupt? Offline #42 2013-06-06 15:39:58
Re: La cat timp dupa duphaston v-a venit menstruatia?nu-l mai iei daca s-a instalat menstra. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|