homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Igiena intima-2

#20 2007-09-15 09:35:24

Sun_Lady
Full member
Inregistrat: 2007-04-05

Re: igiena intima

si eu am gelul de la avon....dar ma spal numai afara...de aceea intrebam daca e chiar atat de rau sa nu te speli dupa contact...

don`t let him pull you by the skirt...you`re gonna get your feelings hurt....

#21 2007-09-15 14:38:41

andrutza
Vizitator

Eu nu stiu cum reusiti voi sa va spalati cu degetul ca mie nu-mi iese deloc treaba asta....parca nu intra apa inauntru decat degetul si atat sau poate nu stiu eu cum tb? smile

#22 2007-09-15 14:41:59

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

Am aceeasi problema ca si tine. Poate ne raspunde cineva. Eu mai am o nelamurire. Daca rana pe col e favorizata de irigator atunci cum se poate prescrie tratament dupa cauterizare ce necesita spalaturi zilnice (inainte de cerviron)? In acest caz nu poate deranja cauterizarea?

iubesc+Camelia+Matei

#23 2007-09-15 14:56:57

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

si eu tot ala de la avon il am, dar eu nu ma spal inauntru decat cnd fc cva cu babi , mai bine zis nu chiar ma spal inauntru inauntru. dupa ce am terminat ma duk la baie, ma bag in dush stau pe vine si imi incordez abdomenul sa iasa toata sperma aproape, si ce mai ramane spal cu mana nicidecum bag degetul.nu av rostul spalaturilor vaginale in afara "programului" cum se discuta pe aici de 2 -3 ori pe saptamana.irigatorul nu l-am folosit desi mi-a fost recomandat de 2 ori de doc mea gineco, dar nu l-am folosit, si fara irigatoor mi-au trecut pb(adik restu tratamentului in afar de irig.). dc unele femei exagereaza cu spalaturile astea intravaginale nushu....cum stiti si voi vaginul se curata singur,nu tre sa intervii u ca sa se curete inauntru...eu una nu ma spal inauntru de 2-3 ori sau de acte ori o fi. imi fac dush dim si seara si cnd ma mai duk la al meu si fcm cva ca sa iasa sprma. adik nu exagerez dar nici nu stau asa nespalata Doamne fereste .

Ultima oara a fost editat de blue_elf (2007-09-15 15:00:13)

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#24 2007-09-15 15:00:18

domino
Full member
Inregistrat: 2007-07-08

si eu am problema asta...poate ca nu stiu eu sa ma spal nustiu intr-o zi mi-am taiat si unghiile crezand ca asta ar fi problema...poate aflu si eu cum de voi reusiti sad

Nothing happens without a reason...

Publicitate

loading...

#25 2007-09-15 15:11:36

Sun_Lady
Full member

eu sincer nu m-am spalat niciodata inauntru ptr ca nu prea imi place sa bag degetelele pe acolo plus ca am unghiile foarteee mari....ma spal in schimb afara iar restul ce este inauntru las sa curga....m-am mirat foarte tare cand am auzit ca se poate modifica ph-ul inauntru...

#26 2007-09-15 15:14:35

blue_elf
Hero member

sincera  s fiu nu cred faza asta cu schimbarea ph-ului din cz spermei, daca stam sa ne gandim la toate ni s-ar modifica.vreau si yo niste argumente calumea.

Pastreaza-ti cugetul
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In

#27 2007-09-15 15:16:56

Sun_Lady
Full member

tocmai asta m-a mirat si pe mine...poate trebuie intrebat ginecologul big_smile

#28 2007-09-15 17:44:04

contradict
New member
Inregistrat: 2007-09-14

doctoressa a scris:

nu, nu de aceea crys_ty_na, ci pentru ca chiar nu e cazul sa faci spalaturi cu irigatorul...sau sa le faci cit de rar posibil...si eu am spus ca in lipsa contactului sexual nu mai des decit de 2-3 ori pe saptamina(asta inseamna ca mai rar de atit se poate...totusi, nu foarte rar)...cu irigatorul dupa parerea mea daca se poate sa nu il folosesti deloc e cu atit maiine

dar cat de rar ?
de ce sunt recomandate spalaturile in afara celor de dupa contact?
nu se curata in mod natural prin secretie ?

Ultima oara a fost editat de contradict (2007-09-22 12:32:10)

#29 2007-09-15 18:59:15

domino
Full member

din cate stiu, ph-ul spermei e bazic iar al vaginului acid...si de aici treaba cu dereglarea ph-ului...inca astept niste ponturi pt spalatul cu degetul inauntru mai ales ca apa mai mult ingreuneaza situatia cand incerc sa ma spal inauntru sad

#30 2007-09-15 19:13:02

ely
Full member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-03-25

deci fetelor...lamuritima si pe  mn..pls..irigatorul de unde ash putea sa fac rost si e indikat sa l folosesc?

To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<<

#31 2007-09-15 19:15:13

andrutza
Vizitator

Irigator gasesti la farmacie, mie medicul nu mi-a recomandat niciodata spalaturi intravaginale si nu mi-a zis nimic de irigator....daca vrei sa te speli eu zic ca mai bine tot cu degetul si dusul...

#32 2007-09-15 19:21:10

blue_elf
Hero member

fetelor nushu dc av complicati cu irigator si eu mai stiu ce....din moment ce saracul vagin se curata singur dc il agregasti "sexual " si voi tongue

Pastreaza-ti cugetul

#33 2007-09-15 19:25:39

ely
Full member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-03-25

ok...ms...deki nu mi iau si raman la dush..deget si extern cu geluri intime..si nu alea de la firmele de kosmetike bn kunoskute( nu le mai zik numele ka sa nu se zika ka fac reklama).gelurile alea nu le sufar..se gasesc la farmakii unele mai bn..parerea mea..aku fiekare ku gusturile ei;)

To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<<

#34 2007-09-15 19:28:41

andrutza
Vizitator

E bine sa te speli dupa contact sexual intravaginal cu degetul si cu dusul....iar in rest nu te spala, eu una asa fac si nu am pb...iar ca geluri pt zona genitala folosesc lactacyd femina se gaseste in farmacii e super bun.

#35 2007-09-15 19:29:32

myya
Full member
De la: bacau
Inregistrat: 2007-07-25
Site

eu am de la nivea si sunt multumita de el..si ma mai folosit de la oriflame si e bun...si eu ma spal cu degetul aproape zilnic si nu stiam ca face rau:|...cu irigatorul n-am incercat niciodata

#36 2007-09-15 20:22:46

contradict
New member
Inregistrat: 2007-09-14

domino a scris:

din cate stiu, ph-ul spermei e bazic iar al vaginului acid...si de aici treaba cu dereglarea ph-ului...inca astept niste ponturi pt spalatul cu degetul inauntru mai ales ca apa mai mult ingreuneaza situatia cand incerc sa ma spal inauntru sad

intrebam de spalaturile in afara contactului sexual .. cat despre deget probabil e vorba de o curatare superficiala facuta de tine in mod natural .. spre deosebire de irigator pe care nu l poti ghida nefiind flexibil si nici nu simte tesutul mai bine ca tine .. in ce sens apa nu te ajuta :-)
eu nu stiu de unde pot sa iau -smiles :-(

#37 2007-09-15 21:32:41

domino
Full member

la mine datorita apei parca mai greu intra:-??

#38 2007-09-16 21:41:38

Fadette
Full member
Inregistrat: 2007-07-22

whaaa! dupa fiecare contact sa fug la baie sa ma spal? dar avem vreo 2-3 pe noapte!!!! si dupa aia sunt epuizata si adorm. Ma spal dimineata, cu apa si gel...irigator nici nu mi-o trecut in cap sa folosesc...
Ar fi cam incomod sa sar din pat si sa ma duc la dus dupa sex, cand e asa de fain sa stam imbratisati sad

I'm just a dreamer, I dream my life away
I'm just a dreamer who dreames a better day...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.