|
Nu esti logat.
Igiena intima-4#58 2007-11-08 02:05:47
Re: igiena intimaeu folosesc sapun de bebelusi. am avut probleme de la alte sapunuri, shi am inteles k cel de bebelusi are ph neutru... People say I'm crazy, but the voices in my head say I'm not. Offline #59 2007-11-08 04:00:05
Re: igiena intimaeu tto dove folosesc...si ma "inteleg" bine cu el. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #60 2007-11-08 19:13:13
Re: igiena intima
eu folosesc sapun cu ph neutru de la Eucerin pentru asa ceva. dar imi place asa de mult ca nu usuca pielea ca am ajuns sa il folosesc si pentru corp. iubesc+Camelia+Matei Offline #61 2007-11-08 21:44:39
Re: igiena intimasi eu ca majoritatea fetelor, folosesc gelul de la avon. dar de spray-ul pt igiena intima sau de servetele, ce ziceti? Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data ! Offline #62 2007-11-09 00:36:22
Re: igiena intimaeu folosesc servetele pt igiena intima, mai ales cand calatoresc.spray, insa, am auzit k nu e tare bine sa-l folosesti.oricum eu nu-l folosesc. Offline Publicitateloading...
#63 2007-11-09 09:01:11
Re: igiena intimaapropo de servetele si spray..eu dak nu stiu ca ultima data am dat prin zona cu apa chioara, indiferent de ce a fost inainte, nu ma simt bine. Offline #64 2007-11-09 09:21:58
Re: igiena intimaNici eu nu stiam k spalaturile vaginale sunt obligatorii , mereu am avut o mare grija de igiena mea intima si nu as vrea sa realizez ca nu am grija cum trebuie de mine.Si eu parca stiam ca nu e bine fiindca vaginul are propriul sistem de curatare .Asta inseamna ca ar trebui sa incep si o astfel de igiena , nu? Get rich , or die tryn' Offline #65 2007-11-09 10:20:17
Re: igiena intimanu neaparat...eventual...daca iei anticonceptionale si ejaculeaza inauntru e ok sa te speli...ca sa scoti sperma...mai ales daca ai mai facut candidoza si esti predispusa la ea...daca nu si schema ta a funtionat pana acum...lasa vaginul in pace... happy with him...inlove with him... Offline #66 2007-11-09 10:38:14
Re: igiena intimaapoi eu felele ma spal cu irigator zi de zi de multi ani in afara de perioada aceea din luna si de zilele de weekend cand ma trezesc mai tarziu si fac dus mai tarziu...ce sa zic nu am patit nimic pana acum...dupa ce fac prostioare cand ma spal cu irigator cand nu ma spal deloc si ador asa depinde de dispozitie... sunt bine si nu simt nimic nelalocul lui...la controale mereu e bine...in afara de ultimul cand mi-azis ca e o rana pe col...banuiesc eu ca e de la obeuri sau de la unghiile super lungi pe care le-am avut...dar in rest sunt bine...mai folosesc pelin sau galbenele dar folosesc si apa de la robinet...ca sapun am de la avon dar nu-l folosesc inauntru... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #67 2007-11-09 10:46:41
Re: igiena intimanarcisa, eu stiam ca nu e bine sa te speli zilnic inauntru, ca e mult prea des si afecteaza flora vaginala. stiam de asemenea ca cel mai bine e cu apa, nu cu diverse ceaiuri. stiu ca s-a mai discutat despre asta. poate ne mai ajuta doctoressa si ne spune cum e bine. "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #68 2007-11-09 10:48:59
Re: igiena intimanu bag mana in foc...dar rana aceea s ar putea sa fie side la irigator... happy with him...inlove with him... Offline #69 2007-11-09 10:51:46
Re: igiena intimaeu nu am avut probleme niciodata chiar daca nu am facut niciodata spalaturi vaginale.Ieri am citit pe site sfaturile voastre si aseara am incercat , e cam incomod si parca simteam o senzatie usoara de usturime , dar daca ziceti k e bine mai ales daca ai contact neprotejat , adik fara prezervativ Get rich , or die tryn' Offline #70 2007-11-09 10:54:36
Re: igiena intimaSammy, e corect cum spui... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #71 2007-11-09 10:57:14
Re: igiena intima
daca n-ai facut-o niciodata si nu ai probleme nu te apuca acum sa faci spalaturi. nici eu nu fac ever si mai sunt fete care nu fac si nu avem nimic. poate e indicat dar nu e obligatoriu. mie dr mi-au spus ca daca nu am facut pana acum nici sa nu ma apuc. las-o asa mami de minuni Offline #72 2007-11-09 10:59:00
Re: igiena intimachiar daca prietenul meu ejaculeaza la mine in vagin?eu m-am spalat mereu extern si am crezut k e bine.Eu aveam impresia k distrug flora vaginala daca ma spal intern Get rich , or die tryn' Offline #73 2007-11-09 11:00:22
Re: igiena intimachiar daca ejaculeaza. barbatii ejaculeaza de mii de ani in vaginul femeilor...si al tau ejaculeaza si el de ceva timp la tine in vagin presupun...si n-ai patit nic pana acum...spala-te doar extern. mami de minuni Offline #74 2007-11-09 11:02:30
Re: igiena intimak mersi pt sfat k nu mai stiam cum sa fac.Eu ma simt k asa si atunci o sa continui asa.Mersi Get rich , or die tryn' Offline #75 2007-11-09 11:04:16
Re: igiena intimaasta spun...daca te simti bine fara n-are sens sa te apuci acum mami de minuni Offline #76 2007-11-09 11:13:36
Re: igiena intimamultumim, doctoressa "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|