|
Nu esti logat.
Igiena intima-5#77 2007-11-09 11:35:25
Re: igiena intimadar noi cele care ne-am spalat pana acum in vagin, putem sa ne spalam doar la exterior chiar daca ejaculeaza? Offline #78 2007-11-09 11:39:15
Re: igiena intimafetelor...faceti cum va e mai comod...eu spre ex ma spal...pt ca am antecedente cu candidoza...si sperma in vagin imi poate cauza reaparitia ei...daca nu va deranjeaza ca se scurge afara...sau altele...puteti sa renuntati la cele vaginale... happy with him...inlove with him... Offline #79 2007-11-09 11:52:24
Re: igiena intimala mine se rezolva totul la dus si fara sa ma spal intern. bine...eu nici nu vroiam sa o dau afara chiar pe toata oricum, dus + protejslip si e ok. nimanui nu place senzatia cand se scurge pe picioare...dar nici nu tre sa ma spal pe dinauntru ca sa nu am senzatia asta. mami de minuni Offline #80 2007-11-09 12:31:57
Re: igiena intimanu e exclus ca rana sa fie de la irigator..dar despre ceaiuri nu stiam ce-i drept...pai voi incepe sa evit irigatorul sa vad ce si cum... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #81 2007-11-14 15:05:02
Re: igiena intimaa folosit cineva lotiune PLANT INTIM de la hofigal?...ce inseamna concetratia 1:1? pt spalaturi intravaginale 1:10 scrie 5 capace la 250 de ml...dar la 1:1 nu scrie nimik(concentratia asta fiind pt uz extern) "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline Publicitateloading...
#82 2007-11-14 15:09:11
Re: igiena intimaeu am folosit... 1:1 ar insemna un capacel de solutie la unul de apa, dar nu te sfatuiesc... ca usturaaaa Offline #83 2007-11-14 15:14:25
Re: igiena intimafa-o si tu 1:5 pt extern daca la 1:1 ustura mami de minuni Offline #84 2008-02-13 01:45:22
Re: igiena intimamda...ajung la concluzia k oricat de documentat ai vrea sa fii...ramai tot un nestiutor:D!....Am fs acum vreo 2 luni la gine pt control si mi-a zis k e totul ok si k ar trb sa fac spalaturi intravag. "macar o data pe saptamana, deoarece si interiorul vaginului, la fel k oricare alta parte a corpului, se exfoliaza" si e bine sa am grija de mine, pentru ca am "un col foarte curat"(n-am prea inteles la ce s-a referit, spre rushinea mea!)....Mi s-a spus ca acestea pot fi facute cu degetul sau cu irigatorul...insa cu degetul nu reusesc deloc...park-as fi fata mare!!! ma inhib, nush ce am....mi-o fi jena d mine insami! There is no surprise more magical than the surprise of being loved. It is God's finger on man's shoulder. (Charles Morgan) Offline #85 2008-02-13 01:49:42
Re: igiena intimaeu zic cel mai bine sa te speli cu dusul-dar sa nu fie presiunea prea mare la apa, sau incearca totusi cu degetul.tre sa reusesti ca n-are de ce sa-ti fie rusine de corpul tau Offline #86 2008-02-13 02:02:46
Re: igiena intimamc pt rasp, @adriana! Astept totusi sa aflu dak l-a folosit careva si daca ar putea sa-mi produca vreo alta rana pe col...contactele mele sexuale au loc oricum extrem de rar....2-3 luni(desi am iubit de f multi ani), sunt protejate si nu prea inteleg de ce trb sa ma spal in interior:(....nu-mi prea place ideea! There is no surprise more magical than the surprise of being loved. It is God's finger on man's shoulder. (Charles Morgan) Offline #87 2008-02-13 02:08:54
Re: igiena intimain interior te speli si dak n-ai contact sexual.cu irigatorul te poti spala o data sau de 2 ori pe sapt si daca il folosesti corect n-ai cum sa-ti produci nicio rana.eu nu-l folosesc pt k nu ma simt bine cu el.aaaa.....si tre sa te speli pt ca dupa cum ti-a zis si medicul si acolo e tot o parte din corpul tau Offline #88 2008-02-13 02:43:18
Re: igiena intimamc....park sunt mai increzatoare acum:rodna:... There is no surprise more magical than the surprise of being loved. It is God's finger on man's shoulder. (Charles Morgan) Offline #89 2008-02-13 07:13:08
Re: igiena intimao igiena corecta nu iti va provoca nici o rana Offline #90 2008-02-13 13:12:56
Re: igiena intimaeu stiam ca vaginul se curata singur, prin secretii...daca ne spalam noi, nu ii distrugem modul lui natural de a se proteja de bacterii, flora? eu nu m-am spalat niciodata inauntru si sincer nici nu ma prea incanta ideea. am fost la control, dar nu mi s-a spus nimic ca ar trebui sa ma spal si inauntru. daca ejaculeaza inauntru si nu te speli decat la exterior, dupa contact, are ceva(eu oricum iau anticonceptionale,deci sunt protejata)? iubesc si sunt iubita Offline #91 2008-02-13 13:15:00
Re: igiena intimaDupa contact sexual cu ejaculare inauntru e bine sa te speli in vagin, in rest daca ti-a zis medicul sa nu te speli nu te spala si mie mi-a spus medicul la fel sa nu ma spal in rest in vagin. Oricum parerile sunt impartite cu privire la spalaturi. #92 2008-02-13 13:33:53
Re: igiena intimaeu oricum nu am intrebat-o pe doctorita daca e bine sau nu, dar banuiesc ca daca ar fi fost vreo problema mi-ar fi spus. oricum o sa mai merg la un control luna asta si o sa intreb cum e mai bine...mersi pt rasp iubesc si sunt iubita Offline #93 2008-03-23 14:47:42
Re: igiena intimaio exterior ma spal cu johnson baby sapun.ii bun de ceva?care ii cel mai bun gel sau sapun de spalat exterior(jos)? Atunci când m-am asteptat mai putin ... viata m-a surprins ! Atunci când eram sigura de ceva ... viata m-a dezamagit ! Offline #94 2008-03-23 14:59:59
Re: igiena intimaorice gel sau sapun este ok.de preferat este unul cu ph neutru sau pt.copilasi cam ai tu sau Dove.eu am o spuma pt.zona de la bioclin si este destul de buna VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #95 2008-03-23 15:06:15
Re: igiena intimaeu folosesc nivea intimo natural is multumita de el Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|