homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candida- aveti vreo alternativa la Lomexin

#1 2007-07-24 15:13:27

didi28
New member
Inregistrat: 2007-06-29

candida- aveti vreo alternativa la Lomexin

de-a lungul timpului am incercat tot soiul de tratamente anti candida.Am fost foarte fericita cand am aflat de Lomexin pe care l-am si folosit un an de zile(cam de 4 ori pe an).Medicul m-a avertizat ca e bun dar e foarte puternic si la un moment dat nu-si va mai face efectul pt ca ciuperca va deveni rezistenta.Lucru care s-a si intamplat.Acum am iarasi simptome de candida(pe care deja le cunosc foarte bine) si sunt disperata.Am tot citit ce s-a scris pana acum pe aici despre candida.Nu stiu efectiv ce tratament sa mai fac acum care sa fie eficient cu atat mai mult cu cat vineri trebuie sa plec la mare si daca ma apuc acum sa pun nu stiu cate zile ovule s-a dus naibi vacanta mea.....Aveti vreun sfat fetelor?

Ultima oara a fost editat de didi28 (2007-07-24 15:14:30)

#2 2007-07-24 15:14:53

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: candida- aveti vreo alternativa la Lomexin

da, gynozol de 400mg, 3 zile si un flucovim de 150mg pe gura in ziua primului ovul

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2007-07-24 15:17:30

didi28
New member

Am uita sa intreb.Si prietenul meu ce ar trebui sa ia?
Multumesc din suflet.Ma duc la farmacie sa le iau si in seara asta incep.O zi buna tuturor.

Ultima oara a fost editat de didi28 (2007-07-24 15:19:10)

#4 2007-07-24 15:18:41

Al Pacino
Administrator

si tie
atentie! fara sa te speli in vagin astea 3 zile!!!!

#5 2007-07-24 15:20:23

didi28
New member

Doctoressa ,am modificat mesajul de mai sus .PRietenul meu ce ar trebui sa ia?

Publicitate

loading...

#6 2007-07-24 15:22:42

Al Pacino
Administrator

o tableta de flucovim de 150 mg...atit

#7 2007-07-25 00:27:24

Lilyushkiss
Full member
Inregistrat: 2007-01-31

am si eu o intrebare.am fost la un control din cauza ca aveam niste mancarimi in zona vaginala si mi sa spus ca am candida...dar nu stiu daca acum contactul sexual trebuie sa fie cu prezervativ(daca iau pastile) sau normal? multumesc

Din 6.08.2010 mamica de fetita  bebe

#8 2007-07-25 00:53:07

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

cat esti in tratament cu prezervativ ...chiar daca iei pastile

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#9 2007-07-25 00:54:51

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

Depinde si de tratament...ca daca iti da niste ovule care ataca latexul,mai bine abstinenta pe timpul tratamentului.

#10 2007-07-25 00:57:00

dida
Insomniac member

acuma depinde si cum te simti tu ...ca eu cand am avut ...as amancarimi urate aveam si usturimi ca numa chef de asa ceva naveam ... si dupa tratament cand am facuto prima data mo durut putin ... asa ca eu zic ca mai bine te rabzi 3 zile sau cat tine tratamentu

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#11 2007-07-25 01:04:34

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

Nici eu nu suportam prea bine...usturimile ucideau de la inceput orice chef neutral

#12 2007-07-25 09:42:48

Lilyushkiss
Full member
Inregistrat: 2007-01-31

ok multumesc.tratamentul nu lam inceput inca pt ca mia luat secretie si deabea saptamana viitoare trebuie sa  merg si sa vada ce tratament imi prescrie sad

Din 6.08.2010 mamica de fetita  bebe

#13 2007-07-25 10:13:32

loricica
New member
Inregistrat: 2006-12-18

Vin si io cu o intrebare legata tot de candida. Refac tratamentul cu ovule si crema meclon. Insa nu stiu cum sa fac. Pun crema dimineata si ovulele seara, e binea asa? Prietenului meu i s-a dat tot crema meclon de uz dermatologic.
   Si inca ceva, ni s-a dat si cate o pastila de diflucan ?, insa am luat-o sapatmana trecuta, in disparare de cauza nu am realizat ca nu pot incepe tratamentul cu ovule deoarece trebuia sa imi vina menstruatia. Intrebarea e daca trebuie sa mai luam diflcuan inca o data?
  Multumesc

#14 2007-07-25 10:21:16

dida
Insomniac member

pastila trebuia luata in ziua in care incepeai si ovulele ... deci banuiesc ca tre  sa o mai iei  o data .... ovulele le pui seara iar crema o pui cand vrei ... atata cat sa nu te speli in vagin pe timpu tratamentului

#15 2007-07-25 10:24:45

loricica
New member

Multumesc de raspuns! Mi s-a spus sa fac spalaturi in vagin inainte de a incepe tratamentul cu ovule si dupa 3 zile de tratament, mentionand ca tre sa pun 6 ovule. Prietenul tre ' sa ia si el pastila respectiva?

#16 2007-07-25 12:22:10

Al Pacino
Administrator

da, trebuie

#17 2007-08-04 01:40:04

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Am fost in sfarsit la dr. Ma bucur ca m-am dus si sper sa scap de mancarime si secretii cat mai repede.
Mi-a luat lama si mi-a facut si test PAP. Mi-a iesit C II (asta cred ca e usor inflamator nu?)

Scrie pe bilet asa:
Citoliza moderata, .... (nu inteleg) smile granulocite, histocite/macrofage. Frecventi spori si filamente de candida.
Fara aspecte atipice sau displazice in materialul citologic prelevat.

Pe tabel e bifat asa:
Celule epiteliale:    ++ celule superficiale, +++ celule intermediare.
Celule inflamatorii: + granulocite, + histocite/macrofage.
Flora:                    +++ bacili Doderlein, + citoliza, +++ candida albicans.

Concluzii: Proces inflamator citolitic.
Clasificare Papanicolaou: C II.
Flora: F IV.
Clasif. Munchen: II.
Clasif. Bethesda: Frotiu reactiv.
(ce inseamna astea??? ce sint bacilii Doderline?)

Imi era teama pentru ca acum vreo 2-3 ani am avut o rana pe col, mica a zis dr atunci si n-am facut nimic, a zis daca ma deranjeaza sa vin sa-mi cauterizeze, dar n-am avut nimic si nu m-am dus. Acum se pare ca rana s-a vindecat de la sine. Ce ma bucur. Si imi era teama ca nu cumva cancerul de care am suferit sa se fi tras in alta parte Doamne fereste, dar e ok. In afara de candida restul e perfect.

Am primit urmatorul tratament: 2 ovule Lomexin de 600 mg, introduse la 3 zile una de alta. Extern - unguent Clotrimazol pana dispare mancarimea. (Am primit si Uricol pentru ca am o usoara infectie urinara.) Partenerul desi nu are nici un fel de simptome, daca totusi apare vreo mancarime sau roseata, dr a zis sa se unga de 2 ori pe zi tot cu clotrimazol.

Bun, hai ca am lungit-o destul cu vorba  smile
Intrebari: E ok tratamentul asa? E destul? Am uitat s-o intreb pe dna dr daca inainte de ovule sa fac spalaturi vaginale cu ceva? Inca nu am cumparat medicamentele, nu am prospectul sa vad ce scrie acolo. (sint scumpe ovulele alea fir-ar sa fie, numai sa-si faca efectul!)

P.S. desi dna dr a lucrat finut si nu m-a durut de la instrument, nici de la mana ei, totusi dupa cateva ore de la consult a inceput sa ma doara zona ovarelor cum a umblat pe acolo si a apasat, ma doare ca si cand ar trebui sa-mi vina menstruatia, dar ceva mai tare. Sper ca pana maine imi trece, dar totusi aveti idee ce pot sa fac sa se lase durerea? Am incercat sa incalzesc cu foenul si sa pun pe urma un prosop sa tina cald si nu mi-a placut  sad
Mda si pauza lugu-lugu cu ovulele 6 zile. Trece si asta tongue

P.S.2: intre timp am gasit ca bacilii Doderline e foarte bine daca sint prezenti. smile (In conditii normale de sanatate, vaginul contine un microorganism numit bacilul lui Doderline, care mentine aciditatea mediului vaginal.)

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#18 2007-08-04 09:26:27

loricica
New member

Buna,
Iti raspund numai la ce stiu. Ovulele Lomexin sunt destul de scumpe, parca dadusem in jur de 16 lei pe unul. Si io am facut tratamentul cu ele, dar nu mi-a trecut. Nu vreau sa zic ca nu sunt bune, dar doctorul in exces de zel, cred, mi le-a dat pe cele mai scumpe. Acu refac tratamentul cu ovule Meclon, care sunt ceva mai ieftine, insa sunt 6 la numar.

Ultima oara a fost editat de loricica (2007-08-04 09:54:47)

#19 2007-08-04 15:11:28

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Mersi, loricica.
Da, sint scumpe, la noi 18 lei 1 ovul, dar azi am aflat ca se da si compensat. O sa merg luni dimineata la dr de familie sa-mi faca reteta compensata pt ovule, restul nu e compensat.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.