homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candida- aveti vreo alternativa la Lomexin-2

#20 2007-08-09 03:20:29

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Re: candida- aveti vreo alternativa la Lomexin

Ce efecte secundare au ovulele de Lomexin (ma refer local la nivelul vaginului)? Sau efectul de vindecare se manifesta in vreun fel?

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#21 2007-08-09 16:06:44

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

le-ai luat compensat? pentru ca din cite stiam eu doar cel de 200 e pe lista, cel de 600, nu.
Nu se manifesta acum in nici un fel.
sincer, mie un ovul la 3 zile mi se pare un exces...as fi zis la 6 zile....sper ca nu te-ai spalat in vagin si ca nu te ustura

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#22 2007-08-09 17:29:52

dia2010
Hero member

da, cele de 600 mg le-am luat compensat 50%, reteta din aia care trebuie luata de la farmacie in 24 de ore.
poate de aceea mi-a prescris sa pun asa des, la 3 zile pentru ca era multa secretie pe acolo si zona vaginului si pe din afara era chiar foarte rosie de la imflamatie si mancarimi. pe prospect scrie ca se administreaza dupa prescriptia medicului.
nu, nu m-am spalat in vagin nici inainte de a pune ovulul, nici de atunci. smile am mai invatat cate ceva de la voi de pe forum.
cand am pus ovulul am simtit timp cateva minute o senzatie de caldura in vagin, dar nu usturime.
de aceea am intrebat daca se manifesta in vre-un fel pt ca a doua zi dimineata cand m-am dus la toaleta eram plina de secretia aceea alba si branzoasa, numai ca acum de la ce are in compozitie ovulul era si oarecum uleioasa. apoi toata ziua cand ma stergeam dupa lipsa mica tot asa imi iesea. n-am avut mancarimi deloc. azi e ok, chiar nu se mai observa nimic.
am ramas surpirnsa pentru ca asa secretie abundenta n-am avut nici cand innebuneam de arsura si mancarime, iar acum dupa ovul nu intelegeam de ce iese asa?

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#23 2007-08-09 17:31:45

Al Pacino
Administrator

de la ovul....sa nu te speli in vagin pina nu trec macar 3-5 zile de la al 2-lea....

#24 2007-08-09 17:55:16

dia2010
Hero member

mersi frumos pt lamurire! http://i18.servimg.com/u/f18/11/29/02/96/1110.gif

Publicitate

loading...

#25 2007-08-17 09:48:02

angybangy
Membru
Inregistrat: 2007-08-17

Buna copii,

Sunt noua pe aici si am o intrebare.
Mi-a spus prietenul meu ca de cateva ori a avut niste iritatii "dupa",ceva ca niste pete rosii.Noi suntem grijulii cu igiena,amandoi.In fine, am fost la medic sa fac un test,mi-a recoltat o mostra de secretie si a iesit totul ok insa cand i-am povestit ce are prietenul meu mi-a spus sa iau eu ovul lomexim si el unguent.
Voi ce credeti,ce fel de teste ar mai trebui sa fac?sa mai repet testul la secretie?
Va multumesc!

#26 2007-08-17 10:29:37

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

lomexim se da pt vulvovaginita de obicei...esti sigura ca nu ti a iesit nimic la ex de secretie?

happy with him...inlove with him...puss

#27 2007-08-17 13:37:51

Al Pacino
Administrator

ce scrie exact pe rezultatul ala(ca daca scrie doar ok poti sa il si arunci ca nu e bun de nimic) Nu facem tratamente doar pentru ca se inroseste capul penisului partenerului...asta se poate intimpla si de la frecarea pe uscat!

#28 2007-08-17 20:59:48

angybangy
Membru

doctoressa a scris:

ce scrie exact pe rezultatul ala(ca daca scrie doar ok poti sa il si arunci ca nu e bun de nimic) Nu facem tratamente doar pentru ca se inroseste capul penisului partenerului...asta se poate intimpla si de la frecarea pe uscat!

Pe rezultat scrie in dreptul enumerarii de BTS-uri si alte cele : absente.
Mai scrie ceva ce nu inteleg eu,2-3 cuvinte dar medicul a spus ca e bine,nu am nimic.A ramas sa mai repet peste 2 saptamani.

Prietenul meu are un disconfort si i-au aparut niste pete.S-a mai intamplat odata si de asta am zburat la analize.Medicului doar i-am spus ce simptome are prietenul si mi-a dat reteta de care v-am spus.Sunt cam in ceata,nu am avut niciodata nimic de acest gen si nu stiu nici macar ce investigatii se fac in cazul asta inafara de acel examen al secretiei vaginale.

#29 2007-08-18 09:48:04

crys_ty_na
Platinum member

eu zic sa ceri si o a 2 a opinie...adica sa mergi si la un alt medic...

#30 2007-08-18 15:07:25

angybangy
Membru

Da, asa voi face, am sa merg si la alt medic, multumesc!

#31 2007-08-20 14:40:37

cristina22
New member
Inregistrat: 2007-07-05

biotics merge concomitent cu tratamentul cu flucovim si gynozol, sau ar trebui sa astept pana dupa?

#32 2007-08-20 14:45:32

crys_ty_na
Platinum member

merge si concomitent...nu le afecteaza cu nimic pe celelalte 2...

#33 2007-08-20 14:46:26

cristina22
New member
Inregistrat: 2007-07-05

ma gandeam sa nu fie invers:) multumesc foarte mult:)

#34 2007-08-20 14:49:43

crys_ty_na
Platinum member

nici invers...singura lor legatura e ca te ajuta sa scapi de candidoza...oricum lactobacilii dureaza pana ajung la flora vaginala...pe cand ajung ei tu deja ai terminat cu tratamentul...si ideal e sa iei toata cutia de biotics...

#35 2007-08-20 15:54:55

deea87
Full member
Inregistrat: 2007-07-30

fetelor am auzit ca dulciurile ar favoriza aparitia candidozei. in acest caz nu trebuie sa mancam deloc deloc dulciuri sau cum?

#36 2007-08-20 16:40:45

Al Pacino
Administrator

sa nu faci exces deea....

#37 2007-08-21 15:26:50

danicristea7511
New member
De la: Brasov
Inregistrat: 2007-08-21

servus fetelor,

am mai scris un mesaj, tot pe forumul aceste dar in alta sectiune, dar i-l mai scriu si scum.

si eu am candida. Sunt la al oilea tratament acum, 6 ovule de macmiror si spalaturi intravaginale cu Tantum Rosa (de doua ori pe zi, cate doua pliculete dizolvate intr-un litru de apa fiarta si apoi racita).

am mai facut inca un tratamnet (acum vreo luna), aceleasi ovule, aceleasi spalaturi, dar in plus eu si partenerul meu am luat acte o cutie de Nizoral.
Contact sexĂșal n-am avut, asa a zis mediul si nici nu se putea caci eram si sunt in delegatie.

Dupa primul tratament, primele zile am crezut ca am scapat de candida, dar apoi am observat ca parca scurgerea este mai abundenta decat inainte.

Pt doctoresa: va rog frumos sa ma sfatuiti ce sa fac? sa cer si o a doua parere de la alt medic? e necesar ca prietenul meu sa-si faca si el niste analize?

multumesc frumos

#38 2007-08-21 17:04:40

Al Pacino
Administrator

rau faci ca il scrii din nou...mai bine foloseai timpul asta pentru a citi regulile.
eu zic sa mai incerci si alt tratament, asta evident nu e eficient. Prietenul il poti lasa in pace...
doar pentru ca nu e identic cu celalat nu primesti warn. citeste insa regulile si respecta-le

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.