|
Nu esti logat.
Ciudat#1 2007-07-27 07:34:29
ciudatdupa pauza de o luna am reinceput ac.toate bne si frumoase spre surprinderea mea putine efecte adverse,am intrat in paza si mi-a venit ieri doar ca in dimineata asta am patit ceva ciudat pe langa sange care este destul pe hartie cand merg la baita imi apar niste chegulete ciudate sunt destul de mari si au o consistenta densa.nu am mai patit asa inainte de pauza cand imi venea.stie cineva ce este si de la ce a aparut? si inca o mica problema pe care o sa o postez tot aici;aseara in prima zi de ciclu am incercat sa fac dragoste cu prietenul meu toate bne si frumoase la inceput era uda sa jucat cu degetelul nu ma durut nimic a fost bine,pana am pus un prosop pe pat,am scos lubrifiantul a murit tot chefl meu a incercat sa se mai joace cu degetelul da a inceput pe mine sa ma usturesi ma si uscasem toata a incercat sa ma penetreze dar n am reusit decat putin pt.ca ma ustura pe mine si nu am mai continat.mai spun ca incercare vine dupa cam 2 luni de abstinenta,acum voi ce ziceti sa fie lipsa de excitatie sau candida? chiar inainte de a intrerupe ac. am facut n tratament pt. candida dar actele s-a desfasrat bine dupa nu ma mai ustura.voi ce ziceti? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #2 2007-07-27 10:36:52
Re: ciudato parere ceva,fetelor? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-07-27 11:09:19
Re: ciudatSi eu am mai patit asa in unele luni...pana maine o sa vezi ca o sa intre totul in normal.Cat despre partea cu lipsa lubrifierii poate nu erai destul de excitata ..eu cand sunt la ciclu nici nu se pune vb de sex pt ca sunt indispusa tare, n-am chef de nimic si nu prea vreau sa stau cu stresul ca patez prosopul..patul.. Offline #4 2007-07-27 11:11:48
Re: ciudatsnt cam naspa cheagrile alea,maricele,vascoase si de culoare inchisa .si tind sa cred ca de vina a fost lipsa de lbtifiere desi la inceput eram dar se dse cheful intre timp ,offfff VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2007-07-27 11:37:27
Re: ciudateu nu prea obisnuiesc fa fac sex mai ales in primele zile ale menstruatiei..nu stiu daca este contraindicat??? dar nu ma simt eu bine si uneori o pauza de 3-4 zile imi sopreste interesul pentru urmatoatea partida.. Offline Publicitateloading...
#6 2007-07-27 11:41:05
Re: ciudatRalucaelena, probabil si perioada de abstinentza isi spune cuvantul. Si eu ma cam.. ingustez :"> dupa ce nu mai facem nimic o perioada. Cat despre cheaguri, eu zic ca e normal, nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi. #7 2007-07-27 11:43:01
Re: ciudatpai da e devina si abstinenta a intrat ptin dar cum ma ustra nu am mai continuat.a intrat in mine putin partea ciudata este ca simteam ca nu are loc sa intre mai mult n sti daca intelegi ce vreau sa spun VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8 2007-07-27 12:05:51
Re: ciudatuite cum stau lucrurile: cheagurile alea sunt bucati de endometru...nimic grav Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2007-07-27 12:16:19
Re: ciudatde sangerat abundent nu sangeram de asta am si hotarat sa incercam trecuse si o perioada mai lunga,na si noi ca oamenii.ce nu inteleg eu e de unde usturimea aia? deci n e de vina lipsa de lbrifiere mai ramane candida si abstinenta.va mltmesc pt. raspuns VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #10 2007-07-27 12:20:22
Re: ciudatba exact lipsa de lubrifiere...ce a fost lubrifiere a uscat grijuliu partenerul tau cu degetul....pina ati cautat prosop si mai stiu eu ce prostii...mai adaugam si faptul ca nu reusiti comunicarea necesara pentru a obtine excitatie eficienta in orice conditii...deci repet:mama natura rezolvase problema lubrifierii insa voi ati spus nu merci, nu avem nevoie de ajutor.....insa nu v-ati descurcat singuri Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #11 2007-07-27 12:26:34
Re: ciudatcuriozitate de unde ati tras concluzia ca nu exista comunicare pt. obtinerea excitatiei? cat despre lubrifiant cred ca este a2a oara cand folosim tocmai pt. ca eu am crezut ca fiind la ciclu nu aveam sa fiu suficient de lubrifiata acum am aflat ca nu este asa. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #12 2007-07-27 12:29:57
Re: ciudatdin faptul ca nu ati obtinut excitatia atit de necesara continuarii actului sexual(e greu cind esti la mensturatie de aia e bine sa lasi deoparte preludiile ca in cazuri din astea fac mai mult rau decit bine) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #13 2007-07-27 12:41:05
Re: ciudatok multumesc frumos pt.raspuns.oricum pana nu imi trece menstra nu cred ca mai incercam ceva .omul din greseli invata VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #14 2007-07-27 13:15:39
Re: ciudatfoarte important: in astfel de situatii se vor face doar gesturile care iti fac tie placere maxima...restul vor fi evitate si nu ne intereseaza excitatia lui(o obtine oricum ca e tinar) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #15 2007-07-27 13:20:29
Re: ciudatbine spus .acum imi dau seama ca se mai duce din lubrifiere cand se joaca cu degetelul da mie imi place cand se joca cu degetelul VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #16 2007-07-29 15:45:53
Re: ciudateu incep sa ma enervez.deci ar trebi fiind la menstra sa fi lubrifiata.artificii nu am facut am incercat din nou dar nu am reusit decat sa intre foarte putin in plus imi simt vaginul in mod ciudat uscat de sangerat nu sangerez mult ci chiar destul de putin nu stau cu absorbante mari ci din acelea mici si alea abia daca le umpl intr-o zi.puteti doctoressa sa imi spneti si mie daca aveti idee ce se intampla? sa fie de vina si perioada de abstinenta?a si dupa pe partea stanga(vechea mea iritatie cred) a usturat nitel sa fie de la lipsa de lubrifiera? el spune ca atnci cand a intrat in interior nu prea eram uda se poate asa ceva? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #17 2007-08-01 09:11:09
Re: ciudatnu mai deschid alt topic postez aici .deci am avut contact am fost lubrifiata destul a fost ok,dar am o mica problema penetrarea nu a fost completa,desi pana acum in pozitia respectiva era, ma gandesc ca si perioada de abstinenta este de vina ,voi ce ziceti?el spune ca simte ca sunt mai micuta jos,ati patit ceva de genul dupa o perioada mai lunga de abstinenta ? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #18 2007-08-01 09:35:16
Re: ciudatEu da. Mi se mai intmpla mai tot timpul dupa o perioada de pauza #19 2007-08-01 09:36:50
Re: ciudatmultumesc pt. raspuns persifona.o sa mai dureze ceva pana cand or sa intre lucrurile in normal,ca acum cat sunt eu in vacanta ne vedem pe la 3 saptamani VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|