|
Nu esti logat.
Numai al meu e asha?-3#40 2007-08-04 18:02:42
Re: Numai al meu e asha?hm.. asa repede ar renunta? nu cred. linisteste-te putin si vorbeste dupa cu el I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while And even though it's different now You're still here somehow My heart won't let you go And I need you to know I miss you... Offline #41 2007-08-04 18:04:56
Re: Numai al meu e asha?exact vb. cu el poate era si el suparat ,mai ales daca are probleme la munca VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #42 2007-08-04 18:05:28
Re: Numai al meu e asha?dar nu-l lasa sa te scoata tot pe tine vinovata .. I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while And even though it's different now You're still here somehow My heart won't let you go And I need you to know I miss you... Offline #43 2007-08-04 18:05:42Re: Numai al meu e asha?nu stiu cat de repede ar renunta, cert e ca era foarte calm cand a spus asta, ca cica el s-a saturat sa auda cum eu sufar si plang din cauza lui si ca poate ca mi-ar fi mai bine fara el... Ce-am facut ? s Acum e pe cale sa isi piarda locul de munca mai nou... Ultima oara a fost editat de Wildhoney (2007-08-04 18:07:06) Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline Publicitateloading...
#44 2007-08-04 18:09:52
Re: Numai al meu e asha?e si stresat cu locul de munca si suparat .in plus daca mai aveti si voi probleme simte probabil ca nu ii iese nimic cum trebuie VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #45 2007-08-04 18:11:10
Re: Numai al meu e asha?
daca pe el nu l-ar afecta f mult k voi doi sa nu mai fiti impreuna, de ce sa te consumi tu? nu vreau sa fiu dura cu tine, dar trebuie sa te gandesti si la varianta asta. ce rost ar avea sa te enervezi tu dupa k apoi sa te desparti de el k nu il mai suporti asa introvertit cum e? http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #46 2007-08-04 18:11:48Re: Numai al meu e asha?si crezi ca de asta a adus despartirea in discutie? Mi-a zis ca inainte nici nu concepea despartirea, acum i se pare cea mai buna solutie...si ca nu ami stie semnificatia cuv Te iubesc...of, ce-am facut? Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #47 2007-08-04 18:14:47
Re: Numai al meu e asha?eu zic sa il lasi sa se calmeze VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #48 2007-08-04 18:16:41
Re: Numai al meu e asha?
Subscriu...nu cred ca si-ar schimba parerea asa usor despre relatia voastra,trebuie sa fie din cauza stresului,nervilor. Offline #49 2007-08-04 18:20:36Re: Numai al meu e asha?Adevarul e ca ne omoara distanta...ne vedem cateva ore in 2 saptamani...si nici macar nu avem timp sa vorbim cum trebuie...i-o fi ajuns si lui...zicea ca numai rau ne merge de cand a plecat... Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #50 2007-08-04 18:23:52
Re: Numai al meu e asha?In cazul asta,e clar ca cea mai buna solutie e sa-l lasi se se linisteasca,incearca sa ii fii aproape,fara sa se simta presat sau mai stiu eu ce Offline #51 2007-08-04 18:24:07
Re: Numai al meu e asha?e si plecat.............. pai e si normal,distanta intr-o relatie nu prea face bine dar sunt si cazut=ri in care relatia este intarita de distanta dar destul de rar.eu zic sa va gasiti o modalitate sa va vedeti mai des putin,iar atunci cand o faceti sa vb. cat mai mult VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #52 2007-08-04 18:29:49Re: Numai al meu e asha?nu prea avem cum sa ne vedem mai des...ptr ca lui nu ii permite munca si eu la bucuresti nu pot sa ma duc week-end de week-end...mai sunt 2 luni si plec eu la facultate...dar parca vad ca ne despartim in astea 2 luni... Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #53 2007-08-04 18:37:08
Re: Numai al meu e asha?deci sa inteleg ca el este in buc. acum.pai daca in 2 luni o sa faci facultatea aici eu zic sa va calmati si sa va rezolvati problemele pana atuncicat se paote ca e pacat zau asa ca pt. 2 luni sa va despartiti. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #55 2007-08-04 23:31:27
Re: Numai al meu e asha?iti trimit eu un pupic mareee. poate ajuta. All good things come to those who wait Offline #56 2007-08-04 23:32:54Re: Numai al meu e asha?poate ca or sa treaca...dar credeti-ma ca nu vreau sa il pierd...o avea el partile lui proaste dar il iubesc enorm de mult Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #57 2007-08-04 23:41:45
Re: Numai al meu e asha?offf. acu iti pare ca e sfarsitul lumii, dar crede-ma nu e.poate el e lumea ta,te cred , insa linisteste-te. daca e sa va impacati, o sa se intample. cealalta varianat nici n-o pomenesc sa nu-ti fac inima rea. nici eu nu vreau sa-l pierd pe al meu desi am fost pe punctul de atatea ori. si am fost si in situatia ta, si-mi spunea ca-l sugrum ,ca s-a saturat, cand eu doar il iubeam,asta era pacatul meu. o sa fie bine.asta e vorba lu' maica-mea .repata-ti-o de cateva ori si nu mai fi suparata.o sa fie bine. indiferent ce va urma. stiu , mie mi-e usor sa zic asta ,ca acu n-am probleme, dar am nevoie ca tu sa fii tare sa ma imbarbatezi si pe mine cand o sa fie cazul. nu stiu cat crezi tu in doamne -doamne dar o sa-ti zic oricum. de curand am auzit asta , e o vorba care mi-a schimbat viata si modul de a o privi. "cand oamenii isi fac planuri, Dumnezeu rade". totul are un rost pe lumea asta si daca el e rostul tau si tu esti sigura de asta , nici nu are sens sa mai iti faci griji. nu te mai framanta, ca se vede ca nu poti sa-ti linistesti inima. fii tare. All good things come to those who wait Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|