|
Nu esti logat.
Pot folosi lapte acru in loc de iaurt de casa?#1 2007-08-01 18:50:02
Pot folosi lapte acru in loc de iaurt de casa?Sunt la finele tratamentului recomandat de doctoressa (Dumnezeu s-o aiba in paza) pentru mycoplasma hominis si gardnerella vaginalis. Acum trebuie sa introduc 5-6 zile iaurt de casa pentru refacerea florei, dar nu am. Nici iaurt simplu fara fructe nu am gasit, de aceea folosesc de 3 zile lapte acru, care are urmatoarea compozitie: lapte normalizat, maia (concentrat de bacterii), 1gr de produs contine 10% microorganisme lactoacide. Nu stiu daca e bine, desi a fost o ameliorare brusca dupa prima doza de lapte acru. Ieri, pentru prima oara de cind ma tin minte, am purtat o pereche de chiloti de dimineata pina seara, fara sa aiba macar o picatura de ceva pe ei. Am fost extrem de uluita si nu-mi vine sa cred, mai ales ca in timpul tratamentului cu ovule secretiile devenisera foarte abundente. Insa astazi (dupa a 3a noapte cu lapte) am mici secretii. Nu stiu ce sa fac. Sa caut urgent iaurt simplu sau pot folosi in continuare lapte acru? Ajutati-ma va rog. Offline #2 2007-08-01 18:58:34
Re: Pot folosi lapte acru in loc de iaurt de casa?se gaseste peste tot , e ieftin, nu vad de ce nu ai cauta All good things come to those who wait Offline #3 2007-08-01 19:06:32
Re: Pot folosi lapte acru in loc de iaurt de casa?rau nu ti face laptele acru...dar mai bine dute cauta iaurt simplu...imposibil sa nu gasesti... happy with him...inlove with him... Offline #4 2007-08-01 19:16:47
Re: Pot folosi lapte acru in loc de iaurt de casa?Activia e bun? Offline #5 2007-08-01 19:28:21
Re: Pot folosi lapte acru in loc de iaurt de casa?simplu trebuie. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-01 22:49:53
Re: Pot folosi lapte acru in loc de iaurt de casa?URGENT! Va rog trebuie sa ma culc si nu am iaurt! Sotul meu a cautat prin tot orasul si nu a gasit. Pot folosi BIFIDOC 3,2% (lapte de vaca normalizat, maia speciala, obtinuta pe baza granulelor de chefir, bifidobacterii) sau BIFILAC (lapte normalizat, maia din bacterii lactice, bifidobacterii si bacterii acidofile)? Stie cumva cineva? Offline #7 2007-08-01 22:51:36
Re: Pot folosi lapte acru in loc de iaurt de casa?sau poate totusi mai bine lapte acru? Offline #8 2007-08-01 22:56:13
Re: Pot folosi lapte acru in loc de iaurt de casa?puiule, eu am intrebato personal pe doctoressa de iaurt..adica daca se poate cu chefir..si da mia spus da ca se poate.. mariah carey - bye bye Offline #9 2007-08-01 23:08:10
Re: Pot folosi lapte acru in loc de iaurt de casa?eu am patru feluri acum din care trebuie sa aleg: Lapte acru, Chefir, Bifidoc si Bifilac (nu stiu daca ultimele doua sunt din categoria chefir, ca nu folosesc niciodata produse lactate si nu ma pricep deloc la ele). spuneti-mi va rog de care anume sa folosesc (imi dau seama ca frinez cam tare, dar nu am ce sa fac) Offline #10 2007-08-01 23:12:28
Re: Pot folosi lapte acru in loc de iaurt de casa?draga..foloseste chefir..nu vei da gres..bifidocul si bifilacul imi pare ca e cu fructe.. mariah carey - bye bye Offline #11 2007-08-01 23:16:44
Re: Pot folosi lapte acru in loc de iaurt de casa?nu sunt cu fructe, am scris intreaga compozitie Offline #12 2007-08-01 23:21:44
Re: Pot folosi lapte acru in loc de iaurt de casa?Gata, m-am lamurit. scrie pe chefir ca contine bacterii lactobacide si stiu ca astea imi lipsesc mie. Deci voi folosi Chefir pina la urma. Multumesc tuturor. Noapte buna. Offline #13 2007-08-01 23:24:31
Re: Pot folosi lapte acru in loc de iaurt de casa?pumpkin de unde ai luat chefirul??si cam cat e? Offline #14 2007-08-02 08:50:59
Re: Pot folosi lapte acru in loc de iaurt de casa?pumpkin...mergi si cumparati de la farmacie Biotics...sunt lactobacili si ii iei pe cale orala...te ajuta si ei...crede ma... happy with him...inlove with him... Offline #15 2007-08-02 12:53:32
Re: Pot folosi lapte acru in loc de iaurt de casa?pumpkin, in ce oras stai? in bucuresti iaurtul se gaseste la orice butic (nu mai zic de supermarketuri...). nici danone la cutie? nimic-nimic? Nobody home Offline #16 2007-08-02 17:34:21
Re: Pot folosi lapte acru in loc de iaurt de casa?..e din chisinau..si aici nu este iaurt din asta simplu de care ziceti voi.. mariah carey - bye bye Offline #17 2007-08-04 00:59:56
Re: Pot folosi lapte acru in loc de iaurt de casa?Apropo de lapte acru, am gasit un fragment dintr-o carte "Kama Sutra pentru femei" - Vinod Verma, in care printre altele zice asa: Ultima oara a fost editat de vdaiana (2007-08-04 01:01:10) "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #18 2007-08-04 01:14:50
Re: Pot folosi lapte acru in loc de iaurt de casa?pai parca "dulcele" intretine infectia si ma refer aici la candidoza!atunci cum naiba sa ne bagam miere in vagin??? Offline #19 2007-08-04 01:22:56
Re: Pot folosi lapte acru in loc de iaurt de casa?asta nu stiam. ma gandesc ca atunci cand nu e vorba de candidoza o fi folositoare pentru ca are multe saruri minerale si vitamine. Ultima oara a fost editat de vdaiana (2007-08-04 01:24:37) "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|